If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това портофейла какво е? Турбогъзара се познава най-вече по часовника и обувките .. ъъъ ... както и по това, че е турбогъзар Порфейла къде ще го вадиш на днешно време?
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Е как бе, в портфейла държа пари, дебитни карти, карти за отстъпка за гориво, вадя го като плащам, не е нужно някой да го вижда. Аз си го знам.
Часовника по същият начин не се вижда от риза/яке...аксесоар, който аз много уважавам.
Турбогазарите карат ламбо, ферари, бентли и производни!
Аз обичам повече квадратните часовници.
Мъкна си това от 2 години и, много ми харесва още. http://www.bgdot.com/RAYMOND-WEIL-DO...ion=11&id=2623
Не съм го взимал от този сайт, също така и не е за тези пари. Квадратен автоматик, това ми е любимото на мен.
Доста сравнения има, но като цяло (Boss, Armani), както и доста други са модни аксесоари за по 200-400 лв в повечето моменти, а другите като Raymond weil са истински часовници, който би трябвало да се носят с цел демонстрация на позиция и т.н.
И за де не е спам, и аз имам аксесоар при това доста различен, но е трудно да се каже колко е часа
Имам и едно обикновено Кандино, което е доста добро решение за малко пари.
"BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
Opel Astra J GTC
Comment