Известие

Collapse
No announcement yet.

Armani vs Boss

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от georgyg Покажи съобщение
    И за де не е спам, и аз имам аксесоар при това доста различен, но е трудно да се каже колко е часа.
    Изобщо не спам и не е трудно да се познае колко е часът на такива часовници.
    Направил съм си няколко стенни такива, преди много години, които още работят - от часовникови механизми и CD-та.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

мъжки часовник от тези марки ми стои несериозно - като гривна
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Това гривна ли е, ама честно:
        Attached Files
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

То е ясно ,че всеки има различен вкус.При избора на часовник за мен е най важно да отговаря на следните критерии:
          1.Да ми харесва дизайна.
          2.Задължително да с водоусточивост 200м(за да не го свалям никога), рядко със 100м(ако много ми е харесал дизайна)
          3.Да има добра осветеност на маркерите и стрелките на тъмно.
          4.Да е марка която е часовникарска а не дизайнерска.
          Също така винаги си купувам часовници с метални верижки, като в последствие им купувам и кожени или гумени(в зависимост от часовника)защото при смяна имам усещането за нов часовник, а и закупена в последствие металната верижка е доста скъпа, като пример за верижка на Тисото ми в Джулияни ми искаха 270лв с един месец чакане!!!
          Това ми е любимеца-не много скъп, но като го видях за първи път просто реших ,че трябва да си го купя на всяка цена, а и отговаряше на всичките ми изисквания.Чаках го 1месец от щатите , но го нося вече 3-та година и още съм влюбен в него.Жената не разбира от часовници, но на нея разните часовникарски марки най вероятно не и говорят нищо и затова и купувам разни Guess, Fossil и други подобни, които са фешън на външен вид и все гледа как и се вързвали на дрехите!.Не искам да засягам никого, просто казах какви часовници харесвам и какви са ми критериите.
          Attached Files
          Last edited by stu; d.m.y г., 19:21.
          Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Някой хора много се вживявате. Имам просто Касио за 100 кинта което му дават водоустойчивост на 100 метра и съм го носил навсякъде и съм плувал с него в Черно море и нищо му няма. Въпроса е че е с метална кайша иначе всички други стават на гъз от водата особено кожените.

Аз лично гледам да ми харесва дизайна и да е някоя по-прилична марка независимо дали ще бъде дизайнерска или тясно специализирана часовникарска. В крайна сметка кварцовите часовници било то Q&Q са си относително точни, но разбира се трябва да не се интересуваш изобщо от часовници за да носиш Кю'Н Кю Вече при механичните е важен избора на часовник и аз мисля скоро да си взема 1-вия механичен а именно класиката Seiko 5

Comment

Първоначално публикувано от Mario_95 Покажи съобщение
              Вече при механичните е важен избора на часовник и аз мисля скоро да си взема 1-вия механичен а именно класиката Seiko 5

Да знаеш случаино точното наименование на този часовник?
              Alfa-Romeo 156 2.5 V6
              Yamaha MT-09 Tracer

Comment

Seiko 5, то си пише колега. Ама това е такова демоде, преди 10 год. е бил вървежен.
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  Seiko 5, то си пише колега. Ама това е такова демоде, преди 10 год. е бил вървежен.
                  Това е втората генерация на модела - с пъпката от долу, а не по среддата. Ама е бил на мода преди доста повече от десет години :)

sigpic
                  Alfa Romeo 159 EX

Comment

Механичните са много неточни, имам няколко, които не нося поради тази причина или най- много ги слагам при специални случаи за няколко часа.
                    Сега нося часовник от титан със соларна батерия и работи без никакви отклонения, точен е като атомен часовник.
                    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Seiko 5 е серията, но тя включва доста модели, които са сходни като дизайн.

http://www.klockimport.com/list_varu...pp=173&lang=sv
                      Alfa-Romeo 156 2.5 V6
                      Yamaha MT-09 Tracer

Comment

Не знам точния модел, но съм пробвал такъв и много ми хареса как ми застана на ръката. Както казах модела е класически и знам че е "демоде", но мисля да понося малко механичен часовник а този мога да си го позволя за момента. Другия вариант е да си взема кварцов хронограф на Lorus примерно:

П.П Ето мисля че е това Сейкото

http://www.amazon.com/Seiko-SNK793-S.../dp/B002SSUQF6
                        Last edited by Mario_95; d.m.y г., 14:25.

Comment

вземи си сейкото. механичен автоматичен часовник е голяма работа. може да погледнеш и ориент.
                          точка

Comment

Lorus също е производство на Seiko
                            Alfa Romeo 156 2.4 JTD 2003 г 150+sigpic

Comment

rus, za men armani chasovnik e kato citroen s kojen salon )) razbiram che e krasivichko i zlatno prosto ne mi dopada kato mehanizym nishto vpechatlqvashto, kato design napalno posredstveno
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                                rus, za men armani chasovnik e kato citroen s kojen salon )) razbiram che e krasivichko i zlatno prosto ne mi dopada kato mehanizym nishto vpechatlqvashto, kato design napalno posredstveno
                                На Ц6-цата й тича кожта не е толкова грозно. Но за часовниците съм на твоето мнение. Но от друга страна ако не си запален по часовници, защо да даваш луди пари.. Различни гледни точки.
                                Например на мен ми е все тая, какво вино пия стига да е качествено. Всеки си има маниите
                                Lexus IS200

Comment

Working...
                                X