Известие

Collapse
No announcement yet.

Armani vs Boss

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Невероятно как се развива техниката. Garmin направо са се оляли - навигация в часовника.
    Attached Files
    Alfa Romeo 159 1.9jtdm EX

Comment

Първоначално публикувано от Mind_Control Покажи съобщение
      На Ц6-цата й тича кожта не е толкова грозно. Но за часовниците съм на твоето мнение. Но от друга страна ако не си запален по часовници, защо да даваш луди пари.. Различни гледни точки.
      Например на мен ми е все тая, какво вино пия стига да е качествено. Всеки си има маниите
      абсолютно, впрочем това важи и за всичко, което е различно от необходимост - всичко е до вкус, предпочитание и това, какво търси човек в даден артикул, който е лукс - под лукс слагам всичко различно от нужното за оцеляване - дали било по-специален часовник, вино, коняк, спортна кола, бижу и т.н.

има страхотни часовници за 1000 лева, с добри механизми - не им разбирам достатъчно, но от това, което ми разказват приятели и това, което чета, можеш да си купиш страхотна машина за малко пари. специално за мен в ценовия клас на армани и бос има къде къде по-качествени часовници, и от към дизайн и откъм машинария
      sigpic
      днес съм в почивка ---

Comment

Така, имам пряк достъп до всички модели на Армани (по ефектните) модели 2012 и 2013 ...единствените които си заслужават са ежегодните лимитирани серии. Механизмите на оригиналите са на марката ФОСИЛ. Стъклата на всички без лимитираната серия не са кристал сапфир и се драскат като кашкавал.
        И не ми е шсно защо тук се сравняват часовникарски марки и модни аксесоари ?

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
          Така, имам пряк достъп до всички модели на Армани (по ефектните) модели 2012 и 2013 ...единствените които си заслужават са ежегодните лимитирани серии. Механизмите на оригиналите са на марката ФОСИЛ. Стъклата на всички без лимитираната серия не са кристал сапфир и се драскат като кашкавал.
          И не ми е шсно защо тук се сравняват часовникарски марки и модни аксесоари ?
          хехе това не го знаех за фосилските меганизми - добра информация и показателно за качеството

наистина както каза това са модни аксесоари, по мое мнение в което няма нищо лошо - за всеки влак си има пътници
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

хубаво, ама фосил не си правят движенията май, а ги поръчват обикновено от китай. корубите сигурно са техни.
            точка

Comment

Сигурно са с Миота-механизъм на Ситизен.
              Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Да прави сте, за движенията. То ако ползваха ''ЕТА'' механизми щяха и да са доста по скъпи
                Съвета ми към всички колеги е ползвайте часовникарски марки за да моьете да ползвате оригинални резервни части (каишки, платки, уплътнения, корони)
                Дизайнерските часовници са много трудни с набавянето на оригинални такива (да не кажа невъзможно)
                Успех на всички фенове на ''тайм пиисис-ите''

Comment

Първоначално публикувано от _power_ Покажи съобщение
                  Да прави сте, за движенията. То ако ползваха ''ЕТА'' механизми щяха и да са доста по скъпи
                  Съвета ми към всички колеги е ползвайте часовникарски марки за да моьете да ползвате оригинални резервни части (каишки, платки, уплътнения, корони)
                  Дизайнерските часовници са много трудни с набавянето на оригинални такива (да не кажа невъзможно)
                  Успех на всички фенове на ''тайм пиисис-ите''
                  Ако имаш досег, тия щуротии работят ли вярно или са само за украса?

http://casioshop.bg/SGW-400HD-1BV

Имам предвид барометри, термометри и сие ... кварцовия механизъм е ясен.

П.П. - сори за отклонението
                  Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

Първоначално публикувано от morfius Покажи съобщение

За съжаление съм просто любител - маниак на часовници ... Дигиталните никога не са ми били интересни. Съжалявам отговор не мога да дам.

Comment

Като фен на Касио имам подобен, барометъра е точен, алтиметъра мери на база данни от барометъра и не винаги е точен, но може да мери точно ако му зададеш когато искаш да се качиш от една точка до друга. Термометъра е точен, но трябва да се свали от ръката да се темперира за около 20 мин. Компаса е точен. Всички уреди подлежат на калибриране.
                      Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

а защо искаш такъв електронен часовник. иначе що да не работи. и двете неща се мерят със сензор за налягане.
                        точка

Comment

Пичове, не е въпрос дали е дизайнерски часовник или не.
                          Ако един часовник е красив за мен на дизайн и ми харесва как изглежда на ръката ми, и ми показва точно времето, значи е екстра.
                          Имам часовници на фосил и дизел, и да ви кажа перфектни са като точност, като здравина.
                          Аз съм млад часочник, няма да си взема някой сейко пенсионерски за улегнали мъже.
                          sigpic
                          Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Имах Сейко 5 преди години, купих си го на втория месец като влязох в казарма, значи 99г, ей така да си гледам нещо на ръката като нямам какво да правя. Часовникът за тогава си беше супер, обаче за 4-5г 2 пъти сменях стъкло, надра се зверски, късаха му се верижки, чупиха му се баланси, падна му копчето абе през 2 месеца при часовникаря просто не е за мен. Освен това не е точен. 2009 си взех един Касио Линейдж Титаниум с трите малки циферблата - уникално здрав излезе и е супер лек, удобен и точен. Не, че не му сменях стъклото и на него един път .. ама то моето не е носене.
                            И като съм тръгнал да пиша романи, най-много съм се кефил на часовник като ученик ми подариха един Ситизен - цепеше секундата с месеци, ама един пишман часовникар в Бургас му еа майката с батерия менте и замина в кофата.
                            sigpic
                            156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
                            "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Първоначално публикувано от kolev Покажи съобщение
                              а защо искаш такъв електронен часовник. иначе що да не работи. и двете неща се мерят със сензор за налягане.
                              А не ми е изтрябвал, имам Касио кварц с 5 циферблата и е малко неудобно на моменти да видиш ден от месеца или дата на малките циферблатчета, та се чудех дали да не сменя с такъв с екрани под стрелките.
                              И като налетях на тия се зачудих имат ли смисъл изобщо.
                              Welcome to the real world

Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.

Comment

А не ми е изтрябвал, имам Касио кварц с 5 циферблата и е малко неудобно на моменти да видиш ден от месеца или дата на малките циферблатчета, та се чудех дали да не сменя с такъв с екрани под стрелките.
                                И като налетях на тия се зачудих имат ли смисъл изобщо.
                                Имам подобен хибрид на Касио с екрани под стрелките и да ти кажа на снимка (разбирай графика) изглеждаше по-добре... Иначе 4-та година работи с оригинална батерия а колкото до термометъра мога да кажа че е просто ей така за да можеш да кажеш че имаш, поне аз така и не успях да го "калибрирам" като хората.

Comment

Working...
                                X