Известие

Collapse
No announcement yet.

на коледа стават чудеса :(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Е на мен ми също интересно какво ауди търсиш, не за да всявам смут, аз не съм такъв характер, а чисто информативно. Може и на лични
    Всички разходи да си вземеш кола от Гермяния са точно 800-1000лв, това за разстояние над 2000км до Русе, на платформа. За по-малко ще намеря човек на ход да я докара.
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от stelt Покажи съобщение
      В момента съм в Южна Германия. Цените на колите са почти същите като в България, само че в евро.
      Не е вярно бе,ти си кьорав,те там 59-те са по 2000 евра на по 80 000 км.,питай разбирачите те щи кажат за кво иде реч
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Честно казано и аз съм на мнение, че трудно се намира читава кола, на прилична цена с включена печалба на търговеца, предвид офертите, когато аз търсех. Обикновенно се попада на доста изморени екземпляри. Поради тази причина взех кола купувана нова в БГ, пък времето ще си покаже.
        Честита Нова Година !
        sigpic

Comment

Е тогава на мойта да и искам 30 бона. А па Пешо на неговата 48 бона и сичко ше е 6. Ше спим спокойно. Щото видите ли колите ни като "читави екземпляри" струват много пари на вторичния пазар. Това, че нема кой да ги купи е друга бира .. важното е да сме спокойни, че в чужбина - такива като нашите струват свет пари ...
          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
            Е тогава на мойта да и искам 30 бона. А па Пешо на неговата 48 бона и сичко ше е 6. Ше спим спокойно. Щото видите ли колите ни като "читави екземпляри" струват много пари на вторичния пазар. Това, че нема кой да ги купи е друга бира .. важното е да сме спокойни, че в чужбина - такива като нашите струват свет пари ...
            Ти по принцип си един от малкото късметлии дет си купи хубава кола на добра цена,щот не знаеш какви казани има................
            Last edited by thecleaner; d.m.y г., 21:44.

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Аз съм доволен, на мойта се видя парите ще и взема, намират се луди
              В Гдр-то и италито сходни на моята са с няколко $$$ отгоре.
              Пичове За много години, живи и здрави и все така щастливи. Като събера парици за Евог, тогава ще дам алфата.
              sigpic

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                Не си прав. Аз имах най-искреното желание да влезна в автокъща в БГ и да си тръгна с девятка, но като видях 5-6 от най-обещаващите на картинка екземпляра и се отказах. Доста по-ангажиращо ми беше да звъня на собственици в Италия, да пращам мой човек да ги гледа, после сервиз, да урежда документи там, временен паркинг, а и накрая да търся кой и как да ми я докара.

Искам да кажа, че всъщност има кой да купи (напр. всички ние), но не и кошниците, които се продават тук.
                '07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp

Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                  Аз съм доволен, на мойта се видя парите ще и взема, намират се луди
                  В Гдр-то и италито сходни на моята са с няколко $$$ отгоре.
                  Пичове За много години, живи и здрави и все така щастливи. Като събера парици за Евог, тогава ще дам алфата.
                  Ти верно ли за тоя казан,ще си дадеш Алфата

Comment

Е що бе, кажи впечетления...кефи ме повече рендж ровър, ма и евог-а не е лош. Вече май ми се кара джипка...сув нещо. Автомат.
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
                      Е що бе, кажи впечетления...кефи ме повече рендж ровър, ма и евог-а не е лош. Вече май ми се кара джипка...сув нещо. Автомат.
                      Е що точно Ровер,няма такива казани,тези коли се разпадат на 5-а година,онзи ден имаше един при нас,целия таван му беше на петна от влага,а вътрешните колонки от плат вече се бяха разпаднали......................

Comment

Различна е, не толкова срещана, харесват ми по-грубата визия. Иначе технически как са?
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dedepene Покажи съобщение
                          Не си прав. Аз имах най-искреното желание да влезна в автокъща в БГ и да си тръгна с девятка, но като видях 5-6 от най-обещаващите на картинка екземпляра и се отказах. Доста по-ангажиращо ми беше да звъня на собственици в Италия, да пращам мой човек да ги гледа, после сервиз, да урежда документи там, временен паркинг, а и накрая да търся кой и как да ми я докара.

Искам да кажа, че всъщност има кой да купи (напр. всички ние), но не и кошниците, които се продават тук.
                          Каква документация имаше колата? Имаше ли сервизна история? От какъв търговец беше?

Питам от чисто любопитство. Преди време, когато си търсех 166-цата, търсех в Германия, защото нямах доверен човек, който да я докара от Италия. Затова не съм наясно с италианския пазар - на автомобили, не на кенефи. За кенефите е ясно.
                          Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                          AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                          Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                            Каква документация имаше колата? Имаше ли сервизна история? От какъв търговец беше?

Питам от чисто любопитство. Преди време, когато си търсех 166-цата, търсех в Германия, защото нямах доверен човек, който да я докара от Италия. Затова не съм наясно с италианския пазар - на автомобили, не на кенефи. За кенефите е ясно.
                            Имаше само фактури за последното рутинно сервизиране - масла, филтри. Но пък си имаше история в сервизната система на Фиат, където я гледаха преди да я платя. Иначе не беше от търговец, а директно от собственика, затова и пазарлъка върза
                            '07 Alfa 159 SW 2.4 JTDm Q4 210hp

Ex: '78 Chevy Malibu V8, '98 Dodge Stratus, '97 Volvo 850 T5

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
                              Не е вярно бе,ти си кьорав,те там 59-те са по 2000 евра на по 80 000 км.,питай разбирачите те щи кажат за кво иде реч
                              Аз ще дам един пример от преди 2 седмици.
                              Един много близък приятел си купи 159-ка, вярно не най-голямото ново на оборудване, без кожа, но стандартните неща за една кола.
                              Със смачкан преден десен калник - само калника!
                              "Видяхме" се с колата, защото имаше малко неща за правене - нормалните - светещи лампи, които трябваше да се загасят и т.н.
                              Та колата с докарването - от негова страна, с "нов" калник и регистрацията до този момент струва 6000лв!
                              В момента колата е за продаване на 10к, като вече е капарирана.
                              Внос от Германия.
                              Много безценни тези коли.
                              Ако не тази година към края, другата година това ще е масовата цена на тази кола.

Пък нека има хора, които имало някой да им даде по 25к, а те били разкарали купувача.
                              Има и БМВ-та, на 10+ години, които им искат и те по 20к, ама няма балъците дори за тях, които да им ги дадат.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение

Пък нека има хора, които имало някой да им даде по 25к, а те били разкарали купувача.
                                Има и БМВ-та, на 10+ години, които им искат и те по 20к, ама няма балъците дори за тях, които да им ги дадат.
                                Приятел, човека се казва Димитрий, родом от Тесалоники, но развива одит бизнес в Сф...и пътува между двете места...ако имаш една ТИ, на малко км 4х4 иска човека, без забележки ще ти брой парите.
                                На лични ти пращам бг номера му и гръцкия, има и viber, та звънни, намери една Ти-ка 4х4 читава 210кс под 80к км и ти гарантирам, че ти дава 24500 без зимни гуми.

п.с. Пратих ти контактите му, емайл, два номера. Ако трябва да публикувам emaili, viber коренспондеция само кажи...Не съм преритал за едни 24,5 к лв, в щатите се изкарват за 4 месеца. Разбирахме се през емайли, вайбер, оабждания...
                                Ако някой има такава кола за продам да каже и ще го свържа с човека за 500 лв комисиона за мен. Човека е карал АР 159 като служебна и ги чува петлите, така че без скрап предложения.

Имам оферта от Москва, руснак, ако искаш и на него да ти дам кординатите. Или на един пич от Бургас, но не му достигат 5к лв, а на изпалщане не давам. Или на друг който ми дава Субуро Импреза бартер. Или един друг с Октавия 2011 в гаранция за бартер. Казвай само, аз кординати си пазя поне.

п.с. 2. Ако случайно някой ден стигна до немско, няма да е бмв или мерц никога, някога харесвах ауди, сега ми харесва един модел...а5, но съм решил на този етап следващата ми кола да е джип.
                                Last edited by rusiq86; d.m.y г., 01:09.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X