Известие

Collapse
No announcement yet.

на коледа стават чудеса :(

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
    ...Не съм преритал за едни 24,5 к лв, в щатите се изкарват за 4 месеца...
    Не знам за купувача, ама това най-много ми хареса.
    Баси и някавите си 24.5к лева.
    Ама само как го каза.
    А и за щатите как го каза. Това е над средно статистическа заплата и за там. Като от тази заплата живееш.
    Иначе е така. Ако работиш на малко над средно статистическа работа, ако спиш в парка през това време и ровиш в кофите, за да ядеш то да, може и да спестиш тези пари за 4 месеца там.
    А може и да си син на шейх и да ги извадиш от дневните ти за баници.
    Дали ако намериш 10лв на земята в парка в България би се навел, или не си струва упражнението?

Иначе евала. Намерил си балъка. Трябва да го държиш до край, че както се казва птичката веднъж каца на рамото. Или в тон точно с тази тема - на Коледа стават чудеса.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Мислех да не ти отговарям на хапливите постове, но просто трябва да те сложи някой на място, да осъзнаеш че има и друга истина различна от твоята.

Първо приятел, не ме познаваш. Не квалифицирай изказванията от мен като лъжа, дразни.
      Второ, в щатите средна заплата за нископлатен труд е 2000$. това е около 8$/час. Плаща ми се 18$/час, без извънредния труд. Той е 27$. Започнал съм от ниско заплащане, като съм си заслужил всеки $ повишение.
      Това съм го постигнал с много труд, с работа от 7 сутринта до 8 вечерта, с почивен ден всяка втора неделя, в продължение на 6 години, работа на три места. Заслужил съм си го с много пот. Само съм възхвалвал българина. В този ред на мисли, ще си харча парите както сметна за добре. Да не са малко пари, но ако си изкаравал по над 1200-1400$ на седмица, започваш да мислиш по друг начин. Има хора от форума, с който сме се виждали дори в щатите, на един остров се случи да работим за късмет, те знаят какво е ило положението.
      Имам познати от щатите вадят по 80$/час. Един тенис учител му се плаща 40$/час. Вземи почети малко инфо. В Макдоналдс е 8$/час.

Птичето не каца веднъж на рамото, докато имам жито в джоба, ще каца докато му вадя!!!

Не ми хареса изказването от теб, дадох ти на лични контакта на купувача. Ако искаш и на другите да ти дам. Може да предложиш някой аналог на Бмв.

Ще си карам колата докато ми е кеф, като реша ще я продам, ако ще да е с няколко к по-малко.
      И за 10ст се навеждам, аз ценя парите, и знам как се изкарват. Ако ме познаваше нямаше да даваш такива определения. Син на шейх ако бях, нямаше дори да ти пиша.
      Педантичен съм, а в щатите се плаща всяка седмица с чек. Снимал съм ти два произволни от двата ми различна работодателя. Работех на две места. Ако искаш мога да ти снимам и книжката ми в която е записано подробно всяка седмица колко часа и колко пари са изкарани.
      За сведение най-добрата ми седмица за 6 дена съм изкарвал 1730$.
      Чековете са за седмица от два работодателя, дори са стари от 2012, тях намерих. Дерзай...
      От трета ми работа всяка седмица свивам по 400$ кеш. Ако искаш да ти снимам и бележки от депозите в банковата сметка в щатите, защото и това случайно си пазя...всяка седмица постъпленията в сметката.
      За квартира: работех за федерално летище на остров Nantucket, управление летищни дейности на частна рампа за частни джетове. Плащаше се символично 150$ на месец, в къща собственост на летището. Какво съм ял и къде съм ровил си е моя работа.

Просто ме изкара извън кожата ми, да обеснявам с романи, защо все българина е скептичен.
      Дал съм всичко то себе си да науча добре англ. език, да замина в щатите, да направя добро име, да изградя репутация, за да ме оценят. Еми хората го направиха приятел. Това, че в Б-я не се случват така нещата и няма да се случат е ясно.
      От 20 годишен съм по света и работя, знам как с пот и кръв се изкарват парите, ценя ги. Защото за тея години и жилище в Б-я си купих, и си го обзаведох, ремонтирах, сам, без мама и тати.
      Но заради такива българи като теб сега искам да бягам от страната ни, защото не е проблема да си намериш добре платена работа в Б-я, защото го имам това. Проблема е че всеки е завистлив, злобен, лицемерен, тесногръд, неприятел, студен, малко са истинските хора, а аз намразих българската нация. Когато съм в чужбина ми е по-добре и българи да няма около мен. Американците са ми дали много, научили са ме на много, възпитали са в мен чувството да гледам с широкоскроен поглед на нещата, мащабно.

Нека не зацапваме темата повече, като имаш нещо лично към мен пиши ми лично. Като няма какво да кажеш не се изказвай неподготвен.
      Извинявам се на останалата част от форума, че стават свидетели на глупостите ни с колегата Бо. Но ми писна да ме изкарват лъжец. И когато му покажеш истината, започва с нов глас на друга тема. ИЗВИНЕТЕ МЕ ЗА ТОВА. Аз много обичам да отделям от времето си за форума, но напоследък освен да ме натоварва с глупости, друго не получавам. Малко са истинските хора!!!!

Като немога да си продам колата ще я запаля и ще си взема парите от каското и готово Бо, но надали, защото явно желаещи има не един или двама!
      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 11:30.
      sigpic
      Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от dedepene Покажи съобщение
        Не си прав. Аз имах най-искреното желание да влезна в автокъща в БГ и да си тръгна с девятка, но като видях 5-6 от най-обещаващите на картинка екземпляра и се отказах. Доста по-ангажиращо ми беше да звъня на собственици в Италия, да пращам мой човек да ги гледа, после сервиз, да урежда документи там, временен паркинг, а и накрая да търся кой и как да ми я докара.

Искам да кажа, че всъщност има кой да купи (напр. всички ние), но не и кошниците, които се продават тук.
        Аз между впрочем и твоята я гледах .. даже тогава си спомням, че бяха 2 - и двете червени и 2-те 2.4. Ама така или иначе търсех 1.9 и реших да изчакам и да не бързам, а много ми се искаше ... После гледах и една друга 1.9 Ti в Auto Plaza, ама както много пъти съм споменавал, за един Ti пакет не ми се даваха няколко хилки отгоре. И някакво време след това се появи моята, която взех на парите на 12 годишен мерцедес C-klasse. Но така или иначе 159-ката си е съвсем нормална и обикновена кола, независимо с какво ниво на оборудване е и с кой агрегат. Общо взето ми се получи смислена покупка.
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Мурджев ще отговориш ли на два въпроса с да или не

1.навремето като купи твоята 159-ка беше ли най-ниската цена на пазара при това с около 40% по надолу

2 и след като не е кошница само ти ли можеш да "ебеш дявола във въздуха"

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
          Fiat Punto 1.9JTD

Comment

Чета този форум когато имам възможност и все повече желая моята регистрация тук да бъде изтрита!!! На колегата rusiq86 мога само да му сваля шапка, не го познавам лично но ще се радвам един ден да се запознаем!

За вички разбирачи тук бих искал да кажа следното всеки сам си решава за колко да си продаде личното имущество което сам е придобил и никои няма право да се меси по какъвто и да е повод в това му решение.

За тези които ме познават занаят колко нови коли съм имал и за колко те са били продадени и мога да Ви уверя, че купувачи винаги е имало и ще има за тези обаче които ценят пазят и уважават вещите които притежават. А уважението към тези вещи уважами господа се постига когато сам си извадил определена сума с много лишния и упорита работа.

И сега защото вече ми писна ще кажа аз имам 3 коли една от които 159 единствената в БГ ТБИ ТИ с всичко в нея купена за повече от 80000 защото ни беше мечта! И тази своя мечта колкото е да ме убеждавате, че струва в момента или колко ще струва в бъдеще си е моя и аз решавам какво да правя с нея. От 2 години и малко седи в един гараж в момента е на 5000 км. и ми доставя радост само да я гледам! Ако след определен период реша да я продам ще я продам за 90000 и въобще няма да ме интересува колко струва в момента защото винаги ще се намери някои човек жлаещ да притежава подобен автомобил!
            Last edited by DJraceman; d.m.y г., 10:52.
            EX 156 1.6 TS

Comment

....

[/COLOR]
              Първоначално публикувано от DJraceman Покажи съобщение
              Чета този форум когато имам възможност и все повече желая моята регистрация тук да бъде изтрита!!! На колегата rusiq86 мога само да му сваля шапка, не го познавам лично но ще се радвам един ден да се запознаем!

За вички разбирачи тук бих искал да кажа следното всеки сам си решава за колко да си продаде личното имущество което сам е придобил и никои няма право да се меси по какъвто и да е повод в това му решение.

За тези които ме познават занаят колко нови коли съм имал и за колко те са били продадени и мога да Ви уверя, че купувачи винаги е имало и ще има за тези обаче които ценят пазят и уважават вещите които притежават. А уважението към тези вещи уважами господа се постига когато сам си извадил определена сума с много лишния и упорита работа.

И сега защото вече ми писна ще кажа аз имам 3 коли една от които 159 единствената в БГ ТБИ ТИ с всичко в нея купена за повече от 80000 защото ни беше мечта! И тази своя мечта колкото е да ме убеждавате, че струва в момента или колко ще струва в бъдеще си е моя и аз решавам какво да правя с нея. От 2 години и малко седи в един гараж в момента е на 5000 км. и ми доставя радост само да я гледам! Ако след определен период реша да я продам ще я продам за 90000 и въобще няма да ме интересува колко струва в момента защото винаги ще се намери някои човек жлаещ да притежава подобен автомобил!
              Иво не се ядосвай майка,така ще е в бъдеще...................
              Last edited by Mury; d.m.y г., 19:31.
              Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
              Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
              Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

rusiq86, много се засягаш бе човек.
                Някъде да съм казал, че лъжеш?
                Някъде да съм казал, че не е вярно това, което говориш?

Но такива, които се забравят, като теб, "българите", които са успели, уж не ми харесват.

Едно такова елементарно изказване - за едни 24,5 к лв

Ти чуваш ли се какво говориш?

Евала, продължавай да показваш пренебрежение към нас, истинските българи, които сме останали и се борим за пропадналата ни държавица.
                Аз съм от тези, които като вдигахме и сваляхме флага всяка сутрин и вечер, сърцето ми подскачаше всеки път.
                Но съм сигурен, че това ти не си го изпитал дори и веднъж. Сигурно дори и в казармата си бил.
                Всеки ден излизам в 7 и се прибирам след 20 на работа. Съвпадение.
                С тази разлика, че от 20 до 7 сутринта съм на линия по телефона. Демек работя 24/7/365. Хайде да видим ти колко работиш, успели българино. Ама иначе си готов да си покажеш чековете. Браво, поздравления.
                Писнало ми е от комплексарци.
                Иначе си готов за 500лв да дадеш информацията за купувача. И то в този форум.
                ЕВАЛА!

Това е тежка обида за огромна част в този форум, предвид доходите в България.
                Ама кой да го разбере. Нали си бабаит, изкаращ милиони и вече с елементарните изказвания, че едни такива пари са нищо.
                Поздрави, успелия.
                Last edited by BO; d.m.y г., 14:46.
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                  ........Това е тежка обида за огромна част в този форум, предвид доходите в България.
                  Ама кой да го разбере. Нали си бабаит, изкаращ милиони и вече с елементарните изказвания, че едни такива пари са нищо.
                  Поздрави, успелия.
                  За мен наистина е обида да чета подобни препирни и то в тема с иначе такова хубаво заглавие.

Спрете се бре хора......Или каквото сте там.

Единственото за което се сещам от вашите препирни е онзи виц за казана в българския ад.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

Мурджев фактите са следните

Ти си купи евтина и хубава 159-ка
                    ДиСтефано си е купил евтина и хубава 159-ка
                    Русия на времето си взе неговата за пари за които не можеше да се вземе Ти-ка, да не говорим за 4х4
                    DJraceman е споменавал, че заради плащането в кеш са му направили доста добра отстъпка
                    Кайо купи една от най-евтините 159-ки
                    ivopetrov_1982 купи евтина и хубава 159-ка

та излиза, че около 40% от пишещите и имащи 59-ки са си взели евтини и хубави обаче разбираш ли думите на БО, че пазара определя цените са глупости

и" щом е евтина е боклук" е постулат

П.П. и искам да те питам ако детето ти имаше белодробно заболяване пак ли щеше на всеки да казваш, че е задължително да си махне ДПФ-а?

ALFA ROMEO 146 1.9JTD
                    Fiat Punto 1.9JTD

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                      rusiq86, много се засягаш бе човек.
                      Някъде да съм казал, че лъжеш?
                      Някъде да съм казал, че не е вярно това, което говориш?

Но такива, които се забравят, като теб, "българите", които са успели, уж не ми харесват.

Едно такова елементарно изказване - за едни 24,5 к лв

Ти чуваш ли се какво говориш?

Евала, продължавай да показваш пренебрежение към нас, истинските българи, които сме останали и се борим за пропадналата ни държавица.
                      Аз съм от тези, които като вдигахме и сваляхме флага всяка сутрин и вечер, сърцето ми подскачаше всеки път.
                      Но съм сигурен, че това ти не си го изпитал дори и веднъж. Сигурно дори и в казармата си бил.
                      Всеки ден излизам в 7 и се прибирам след 20 на работа. Съвпадение.
                      С тази разлика, че от 20 до 7 сутринта съм на линия по телефона. Демек работя 24/7/365. Хайде да видим ти колко работиш, успели българино. Ама иначе си готов да си покажеш чековете. Браво, поздравления.
                      Писнало ми е от комплексарци.
                      Иначе си готов за 500лв да дадеш информацията за купувача. И то в този форум.
                      ЕВАЛА!

Това е тежка обида за огромна част в този форум, предвид доходите в България.
                      Поздрави, успелия.
                      Какво пренебрежение бе пич, ти добре ли си? Нито съм успял, нито съм комплексар. Не аз съм този, който се заяжда във всеки твой пост с теб нали!
                      Каква обида към форума бе пич, предоставих ти напълно безплатно информацията с контактите на клиента. Пари исках ли ти?
                      Казах го реторично, защото знам, че няма да намериш ТИ, 4х4, на малко реални км за тея пари. Иронично изказване. Ти може и да си се обадил и да си предложил аналог на бмв?!
                      България, еми не съм горд, че съм българин да. Не ме е срам да си го призная. Ние сме най-изоставения народ в Европа. Но аз за сметка от теб съм показал що е то трудолюбив, честен българин на поне 50 чужденци. Възхвалвал съм името на България. Ти как го възхвали, като се биеш в гърдите, че си българин по протестите ли?

Прекаляваш и не се усещташ вече приятел. Показах ги специално за теб, нали се чудиш как се изкарвали тея пари в щатите, че съм бил мамино или татино детенце.
                      За твоя сметка баща ми е починал 92'. Сам съм се научил да се оправям в животе. От 17 годишен имам цел и я преследвам, да замина за щатите. Учил съм интензивно английски. Завършил съм две специланости бакалавър, една магистър, една 2 степен счетоводна отчетност.
                      Мислиш, че ми е било лесно ли. Връстниците ми докато пиеха по баровете аз учех. Докато всички ходят по почивки аз работех.
                      Заслужил съм със много пот и кръв всеки цент, и се гордея с това. Не ме е срам да го кажа. Пиказал съм на работодателите си, че заслужавам доверие и уважение и съм го получил.

В бг е много зле, и затова сме виновни българите. Защото всеки се примерява, и ни тъпчат. Не ме е срам да го кажа. България не ми е дала нищо, Америка ми го даде и ме възпита. Тя заложи в мен традиции. Американци ме научиха как се работи и ме научиха на дисциплина и контрол.

Ходейки по платени протести какво промени ти, че се биеш в гърдите. Да не искам да остана в бг, и не искам да го причинявам на децата си някой ден. Това да остареш в Б-я е най-лошото нещо което може да ти се случи.
                      Обиди ме поста ти да! Усетих лична нападка не веднъж в постовете ти. Писна ми да се обеснявам и да пускам снимки в 4 посред нощ. Жената ме мисли за луд вече, че тършувам посреднощ да снимам.

Нито съм комплексар, нито съм неблагодарник, нито разхищавам пари. Нито пък искам да обидя някой. Да така е, извън Б-я се работи за повече пари. Имал съм свойте моменти. Успял ще съм когато се чувствам щастлив, заедно с моята жена и деца. Когато съм ги изучил, и когато знам че съм им дал по-добър живот от този, който ще получат в Б-я.
                      Аз като купувам нещо го обмислям поне месец, и то не защото рина пари с лопата. Ако работиш за 500лв месечно, 24к лв са много пари. Но ако ги изкарваш за 4 месеца не гледаш на нещата така. Не ме познаваш, не ме категоризирай. Мислиш, че на мен ми е приятно да съм далеч от приятели и роднини на другия край на света ли, да не е, но това е положението. Мислиш, че е приятно да работя физически труд по 14-15 ч на ден ли, да не е, но това е положението. Ако искаш да имаш правиш жертви. Сега съм в Бг от любов, обичам приятелката си, бъдещата майка на децата ми, не немога да й помогна да дойде с мен в щатите. Продължавам да правя жертви, въпреки че аз имам документи. Недей моляте ме убеждава колко съм лош. Б-я ме направи такъв приятел. Тя гони всички читави хора.
                      Много хора ги е страх да се престрашат да тръгнат за някъде, мен не ме е. Нямаш и идея какво съм изпитвал там, и какво съм преживявал, но съм успял в наченанието си. Не съм успял българин. Но няма да оставя да съм един посредствен и примирил се. Щом в Б-я немога да получа това което искам, ще го получа другаде, и ще жертвам каквото трябва.

Извинете отново за лиричното отклонение.
                      Last edited by rusiq86; d.m.y г., 18:27.
                      sigpic

Comment

....
                        Last edited by Mury; d.m.y г., 19:32.
                        Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                        Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                        Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ай .. тука си еба майката наново ..
                          Нещо никак си не върви тоя раздел

Пешо се е преебал, че е дал 25 бона кола, аз съм се преебал, че съм взел евтина кола, Кайо пък е купил най-преебаната 159-ката в БГ ... Мурджев си е преебан по дифолт .. айде стига с глупостите ! Раздела за 159 си е като всички останали раздели .. ама за кво драскате неколко човека по темите при положение, че не сте имали и никакъв допир с този модел да ви се не види !
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Щото тук (159 раздела) всеки е по-батка от "батките" и винаги неговото трябва да е "НАЙ"
                            Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                            Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                              Щото тук (159 раздела) всеки е по-батка от "батките" и винаги неговото трябва да е "НАЙ"
                              Не го вярваш това. Батките карат мерц и бмв от край време. Батките са тези с лошите 5-ци с тъмните прозорци.
                              sigpic

Comment

Еми баш...Тука всеки разправя какви космически суми е дал за кола - застраховки Х 2, обслужване Х 3, гуми 20ки-30ки, махане на дпфи, чипове на космически цени,...80 000- 100 000 марки у-а. То верно алфи, алфи, ама човек незапознат с марката ще си помисли, че е верен лафа -> карам алфа, поддържам ферари

Колкото и да е хубава 59-ката, истината е, че все повече следва съдбата на 147/156-цата (става масов и сравнително достъпен за повечето хора модел). Тоест изкачат все повече "читави" коли за добри пари
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X