Известие
Collapse
No announcement yet.
Голям проблем ... с голям боклук ( Форд Фиеста ) ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от sole_moe Покажи съобщениеНе искам да влизам във подробности но има и друга поговорка по нашият край
Форд дизел ,циганин и пчела зимата не работят ти знаеш защопадне ли -15
Форд и циганин зимно време не работят и мрЪт от раз!
И ние така в наща фирма си имаме един Форт ама бензинов. Зимно време не се кара155 1.8 8v SUPER MY95
Comment
-
Аз имам един, който обиколи 7 пъти земното кълбо, преди майка ми да го покара от София до Бургас без антифриз. Сега съм му пуснал едни бутала и е чук, както и преди да го изпортим, та за Форд или добро или нищо.Като за умрелите малко стана хахах
sigpic
156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
Comment
-
Нерядко уж големи проблеми имат прости решения, стига майсторът да знае къде да погледне, а не да приказва на едро.
П.С. А Алфата продаде ли я?Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment
-
Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщениеНерядко уж големи проблеми имат прости решения, стига майсторът да знае къде да погледне, а не да приказва на едро.
П.С. А Алфата продаде ли я?
Форда взех за работна кола и чудесна работа ми върши.
Ако остана тук в края на годината ще си купя нормален автомобил за мен и за по - дълъг път , но навярно няма да е нова алфа ... че нещо не мога да попадна на майстори , а и постоянно нещо се разваля ...
Ето сега купих и нов термостат за Форда - 15 лв., на Алфата е 280 лв.
Разликата е очиизвадна !
Отделно в Бг нямаме пътища за чувствителна кола като Алфата.
---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеАз продьлжавам да твьрдя че сьседите са виновни. Тоя ремьк не може да не е просвирвал. Не стига че никой не е предупредил, ами и когато полужението се е "вмарангясало" никой не се е отзовал сьс зарядно и мултимер. Плачат си за глоба директно!
У наше село - такова нещо не мож са случи.
Ако трябва да сьм сериозен - радвам се че проблемьт се е оказал дребен.
ремъка свиреше от доста време,но не предполагах че такъв ще е краят му.
Съседи около мен няма , няма кой да се отзове !Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеАз продьлжавам да твьрдя че сьседите са виновни. Тоя ремьк не може да не е просвирвал. Не стига че никой не е предупредил, ами и когато полужението се е "вмарангясало" никой не се е отзовал сьс зарядно и мултимер. Плачат си за глоба директно!
У наше село - такова нещо не мож са случи.
Ако трябва да сьм сериозен - радвам се че проблемьт се е оказал дребен.Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
140 HP + Chip Tuning -> ex
Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
Born to make me happy
Comment
-
споко, става и с дантелени прашки. може също с използван капут, мъжки чорапи (но задължително скъсани на палците) и плитка от пичи космиаиде стига смешки.
а тоя боклук фиестата, ако не я беше карала месеци със свирещ ремък щеше да минеш само с натягане и ремонта да ти излезе без пари. между другото и на останалите коли ремъците са по 10-15лв.точка
Comment
-
Found On Road Dead -нямам повече какво да кажа
---------- Post added at 17:27 ---------- Previous post was at 17:27 ----------
Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщениеАлфата навярно вече е на консервени кутии ... изморих се от непрестанните ремонти и проблеми , изморих се от скъпите ремонти и вечните дилеми при кой майстор да я закарам и да съм спокойна , че ще си разбира от работата .
Форда взех за работна кола и чудесна работа ми върши.
Ако остана тук в края на годината ще си купя нормален автомобил за мен и за по - дълъг път , но навярно няма да е нова алфа ... че нещо не мога да попадна на майстори , а и постоянно нещо се разваля ...
Ето сега купих и нов термостат за Форда - 15 лв., на Алфата е 280 лв.
Разликата е очиизвадна !
Отделно в Бг нямаме пътища за чувствителна кола като Алфата.
---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
Иване,
ремъка свиреше от доста време,но не предполагах че такъв ще е краят му.
Съседи около мен няма , няма кой да се отзове !Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment