Известие

Collapse
No announcement yet.

Голям проблем ... с голям боклук ( Форд Фиеста ) ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение

Мразя Форд-а си , но обичам цените за редките му ремонти ...
    А така!
    sigpic
    156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
    "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

еми екстра бързо и евтино радвай се,не знам кво значение има колата кой какво иска това ще кара.

Comment

Първоначално публикувано от sole_moe Покажи съобщение
        Не искам да влизам във подробности но има и друга поговорка по нашият край
        Форд дизел ,циганин и пчела зимата не работят ти знаеш защо падне ли -15
        В наше село поговорката е малко по-дълга.

Форд и циганин зимно време не работят и мрЪт от раз!
        И ние така в наща фирма си имаме един Форт ама бензинов. Зимно време не се кара
        155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

Аз имам един, който обиколи 7 пъти земното кълбо, преди майка ми да го покара от София до Бургас без антифриз. Сега съм му пуснал едни бутала и е чук, както и преди да го изпортим, та за Форд или добро или нищо. Като за умрелите малко стана хахах
          sigpic
          156 Facelift 1.9JTD16V 159 1.9JTDm16V 166 2.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
          "Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"

Comment

Нерядко уж големи проблеми имат прости решения, стига майсторът да знае къде да погледне, а не да приказва на едро.

П.С. А Алфата продаде ли я?
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

---
              Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 19:36.
              Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                Нерядко уж големи проблеми имат прости решения, стига майсторът да знае къде да погледне, а не да приказва на едро.

П.С. А Алфата продаде ли я?
                Алфата навярно вече е на консервени кутии ... изморих се от непрестанните ремонти и проблеми , изморих се от скъпите ремонти и вечните дилеми при кой майстор да я закарам и да съм спокойна , че ще си разбира от работата .
                Форда взех за работна кола и чудесна работа ми върши.
                Ако остана тук в края на годината ще си купя нормален автомобил за мен и за по - дълъг път , но навярно няма да е нова алфа ... че нещо не мога да попадна на майстори , а и постоянно нещо се разваля ...
                Ето сега купих и нов термостат за Форда - 15 лв., на Алфата е 280 лв.
                Разликата е очиизвадна !
                Отделно в Бг нямаме пътища за чувствителна кола като Алфата.

---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:02 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                Аз продьлжавам да твьрдя че сьседите са виновни. Тоя ремьк не може да не е просвирвал. Не стига че никой не е предупредил, ами и когато полужението се е "вмарангясало" никой не се е отзовал сьс зарядно и мултимер. Плачат си за глоба директно!
                У наше село - такова нещо не мож са случи.
                Ако трябва да сьм сериозен - радвам се че проблемьт се е оказал дребен.
                Иване,
                ремъка свиреше от доста време,но не предполагах че такъв ще е краят му.
                Съседи около мен няма , няма кой да се отзове !
                Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW '2001
                140 HP + Chip Tuning -> ex
                Alfa Romeo 159 1,9 JTD SW '2006
                Born to make me happy

Comment

---
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 19:39.

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                    Аз продьлжавам да твьрдя че сьседите са виновни. Тоя ремьк не може да не е просвирвал. Не стига че никой не е предупредил, ами и когато полужението се е "вмарангясало" никой не се е отзовал сьс зарядно и мултимер. Плачат си за глоба директно!
                    У наше село - такова нещо не мож са случи.
                    Ако трябва да сьм сериозен - радвам се че проблемьт се е оказал дребен.
                    Не зная дали разбирам какво точно имаш в предвид , но мисля , че цена от 20 лв за смяна на ремък и самият ремък си е супер цена ! Местни момчета имат гараж и ремонтират коли , дойдоха и сложиха зареден акумулатор на моята , оправиха я и ми я върнаха . Освен този проблем имах и проблем с парното , нямах такова просто ... намери ли са проблема и от части е разрешен , сега остава да сменя термостата който вече е закупен от тях и е на стойност от 15 лв. Мисля, че от това по - хубаво здраве му кажи !
                    Born to make me happy

Comment

---
                      Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 19:39.

Comment

Колежке ако видиш зор с ремъка ,на път ако се скъса ,и нямаш резервен,става и с чорапогащник,сваляш чорапогащника и го слагаш за ремък много хора са се пребирали от път така.
                        155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Колега,
                          чувала съм това,но какво да свалям като не ползвам подобни неща
                          Born to make me happy

Comment

споко, става и с дантелени прашки. може също с използван капут, мъжки чорапи (но задължително скъсани на палците) и плитка от пичи косми аиде стига смешки.
                            а тоя боклук фиестата, ако не я беше карала месеци със свирещ ремък щеше да минеш само с натягане и ремонта да ти излезе без пари. между другото и на останалите коли ремъците са по 10-15лв.
                            точка

Comment

Бела не искам да те плаша но съвкупност от тия проблеми гърмене на аербега и гаснене във движение предполагам че неса симптоми на хлабав ремък
                              156 SW 1.9JTD 110ph

Comment

Found On Road Dead -нямам повече какво да кажа

---------- Post added at 17:27 ---------- Previous post was at 17:27 ----------

Първоначално публикувано от Bella Покажи съобщение
                                Алфата навярно вече е на консервени кутии ... изморих се от непрестанните ремонти и проблеми , изморих се от скъпите ремонти и вечните дилеми при кой майстор да я закарам и да съм спокойна , че ще си разбира от работата .
                                Форда взех за работна кола и чудесна работа ми върши.
                                Ако остана тук в края на годината ще си купя нормален автомобил за мен и за по - дълъг път , но навярно няма да е нова алфа ... че нещо не мога да попадна на майстори , а и постоянно нещо се разваля ...
                                Ето сега купих и нов термостат за Форда - 15 лв., на Алфата е 280 лв.
                                Разликата е очиизвадна !
                                Отделно в Бг нямаме пътища за чувствителна кола като Алфата.

---------- Post added at 22:12 ---------- Previous post was at 22:02 ----------

Иване,
                                ремъка свиреше от доста време,но не предполагах че такъв ще е краят му.
                                Съседи около мен няма , няма кой да се отзове !
                                Коя е тази Алфа дето и струва термоса 280 лв. ?????
                                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Working...
                                X