Известие

Collapse
No announcement yet.

Голям проблем ... с голям боклук ( Форд Фиеста ) ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от sole_moe Покажи съобщение
    Че откаде си тръгнал или ти смяташ утиване и връщане до язовира
    Естествено, от Централната градска част до Язовирите - отиване 35мин, връщане 25мин.
    Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
    Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
    Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
    sigpic

Comment

Колежке махни ги тия фордове и ремъци,понеже в една друга тема си говорихме за кучета,и знам че си кучкарка,трее да ми помогнеш.Значи имам куче Бултериер ма се разболя ,има некакви червени петна по муцуната и на една от лапите,кадето са петната,му е паднала козината.Доктора го видя и каза че е инфекция на кожата,би му 2 ижекции и му предписа Аугментин,ма вече 3 дни и кучето си е все така.Кажи дали да ходя да тероризирам доктора,или да му дам други лекарства,и да заеба доктора.
      155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Първоначално публикувано от nicola 59 Покажи съобщение
        Колежке махни ги тия фордове и ремъци,понеже в една друга тема си говорихме за кучета,и знам че си кучкарка,трее да ми помогнеш.Значи имам куче Бултериер ма се разболя ,има некакви червени петна по муцуната и на една от лапите,кадето са петната,му е паднала козината.Доктора го видя и каза че е инфекция на кожата,би му 2 ижекции и му предписа Аугментин,ма вече 3 дни и кучето си е все така.Кажи дали да ходя да тероризирам доктора,или да му дам други лекарства,и да заеба доктора.
        За подобно нещо задължително ветеринар, през форум да се изписват лекарства, ако обичаш животното, потърси второ мнение от признат в твоят район ветеринар.
        sigpic
        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение
          За подобно нещо задължително ветеринар, през форум да се изписват лекарства, ако обичаш животното, потърси второ мнение от признат в твоят район ветеринар.
          Е па този онанист кадето му би инжекциите,уж е наи скъпия и известен ветеринар в зоната,ти остави че аз не съм му дал една стотинка,ма знам че взима около100 евро за подобна процедура,и трее му се обадиш предварително,да ти насрочи час,понеже всички него търсят.
          155 2.0 16v МY95 Sport

Comment

Working...
          X