Първоначално публикувано от mordohy
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
С Днём Победы!
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениене си прав даже и с фактологията какви 70 години мир бе Иво ?? всичко се прехвърли към ония дебили то не бяхме свидетели на всичко пък точно ние ?! то не беше надпревара то не бе чудо но пък и донякъде си прав без това нямаше да има интернет GPS и нискоемисионни ДВГ - ще ме раазбереш ти някога ...
---------- Post added at 00:05 ---------- Previous post was at 00:02 ----------
цъ, руснаците нямат почти нищо затова го показват чат -пат веднъж в годината и никога не са имали чел съм едни изследвания който гепих от баща ми и там беше описано всичко значи пред руската пропаганда Гьобелс пасти да яде
Победителя е важен... едно е да четеш, друго е да воюваш.....пак историята го доказва...няма какво да коментираме....ръшана и до ден днешен всява страх.....бий за да те уважават....стара истина....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеИстория бате....кой какво има и няма ... не доказано.....
Победителя е важен... едно е да четеш, друго е да воюваш.....пак историята го доказва...няма какво да коментираме....ръшана и до ден днешен всява страх.....бий за да те уважават....стара истина....
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениеЕййй Бобка къде си бе то си е така !!! винаги историята я пише победителя и в таз връзка стискаме палци на Съни !!! адски много се кефя - да ти е жива и здрава !!!По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНещо не ме кефи в последно време...но хайде да не ебаваме темата...,е друга....!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениеизвинявай брат ... ако има нещо кофти за вас съм засегнал Пачо ще ни сбере мисля тия дни да си лафим наживо че тоя форум майката си ебало))......
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеАбе А Ланколу,живея в държава където има доста повече турци от колкото в България и като цяло е най-демократичната държава в целия свят.Искам само две неща да отбележа: Няма новини или каквито и да е било предавания по телевизята или радиото, на друг език освен офицялния.И няма партия на етническа или религиозна основа.Мое да не си резан,ама щом политиката тия определят хора от анадола,които незнаят и една буква на български то е същото като по добре да си беше резан.
Чудна работа нали?Явно брането на портокали ти е направило мозъчето на сок!
Въобще прочете ли какво съм ти написал и какво ти написа в коментара си?
Не се чувствай отговорен да ми отговаряш....sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеМакар да не съм българин е видно ЧЕ владея българския език по-добре от теб!
Чудна работа нали?Явно брането на портокали ти е направило мозъчето на сок!
Въобще прочете ли какво съм ти написал и какво ти написа в коментара си?
Не се чувствай отговорен да ми отговаряш....По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеТо па нема нищо...мене трудно ме разбират...не само у форума))......
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеНе се заяждай с момчето.......не бере портокали....и виртуално е трудно да определиш какъв е...аз съм длъжен да ти го кажа...например аз ебавам този, който го познавам........и това е разбираемо...
Бобби айде наздраве братПодсетиме другия път кат тръгна да зема портокали
Да почерпа
Реколта 2015-та
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениезнаеш ли каво Бобка - аз съм добряк - давам съвети на всеки, който ги поиска стига да не съм пиян ... извинявай както и да е разбрах те)
---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
Първоначално публикувано от vesko11 Покажи съобщениеБобби айде наздраве братПодсетиме другия път кат тръгна да зема портокали
Да почерпа
Реколта 2015-та
))....заеби ги портокалите...донеси ми от веселите цигари, че станах на 47 годинки и още не съм ги опитвал...
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеА бе ще се съветвам с тебе по един въпрос в скоро време...ама нема как да мине без пиене..)
---------- Post added at 22:02 ---------- Previous post was at 21:59 ----------
))....заеби ги портокалите...донеси ми от веселите цигари, че станах на 47 годинки и още не съм ги опитвал...
Comment
-
Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщениезнаеш че винаги съм насреща и ако не мога да отразя проблема аз имам приятели които да ударят рамо)...няма лошо....не ме разбирай грешно...
).....за сега се оправям сам...и като ударя греда идвам при теб....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеЦял живот ме подбутват бате....)...няма лошо....не ме разбирай грешно...
).....за сега се оправям сам...и като ударя греда идвам при теб....
Comment
-
Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщениеТи бил ли си в Канада юроде?
Или просто си маеш буквички?
На Доктора,благодаря че отбеляза празника!
На останалите неблагодарници само да вметна ЧЕ: сега щяхте да сте с резани пишки и с чалми!
Така ЧЕ: спрете с олигофренизма за окупаторство и т.н.Тези които са си дали живота сега да се разхождате по улиците на България и ЕС,не са били окупатори.
Не бъркайте политиците и тези които са умрели по българските земи!!!!Last edited by rossenvn; d.m.y г., 01:30.Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор- 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана
Comment
Comment