If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:36 ----------
пак си много прав с изключение на модела на управление защото в момента такъв не съществува - ние под управлението на Хунтата сме толкова свободни, когато никога не сме били но не осъзнават хората още
Тия след нас гледат нашия пример.
Да им го дадем.
Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD My Red Love
AR 145 1.4 TS - ex
за това се боря аз ... всеки ден
тука ме хвана натясно и в нишката на моята мисия - както ме знаеш аз не се взимам много насериозно даже хич но слабото ми място е тоя след мен...
пак си много прав с изключение на модела на управление защото в момента такъв не съществува - ние под управлението на Хунтата сме толкова свободни, когато никога не сме били но не осъзнават хората още
Да проследим, как е възникнал и как се е развивал във времето днешният управленчески модел.
Някога, преди много години, когато когато хората са заживяли в малки общности, са решавали проблемите си обсъждайки ги на събрания на въпросните общности.
По-натам общностите са се разрастнали и е станало чисто физически невъзможно това, да се съберат много хора на едно място, за да обсъдят и решат даден проблем.
Така се е наложило групи от хора да излъчат един, който да ги представлява.
Но този един, и той е грешник.
...........
Тъй се е стигнало до пирамидалното структуриране на обществото, което днес носи ред негативи.
Днес - онази физическата невъзможност за събирането на многото хора на едното място, вече не съществува, защото е налично едно мощно техническо средство за обмен на информация.
Но пирамидалният модел все още съществува, защото и ножът и хлябът са в едни ръце.
Да проследим, как е възникнал и как се е развивал във времето днешният управленчески модел.
Някога, преди много години, когато когато хората са заживяли в малки общности, са решавали проблемите си обсъждайки ги на събрания на въпросните общности.
По-натам общностите са се разрастнали и е станало чисто физически невъзможно това, да се съберат много хора на едно място, за да обсъдят и решат даден проблем.
Така се е наложило групи от хора да излъчат един, който да ги представлява.
Но този един, и той е грешник.
...........
Тъй се е стигнало до пирамидалното структуриране на обществото, което днес носи ред негативи.
Днес - онази физическата невъзможност за събирането на многото хора на едното място, вече не съществува, защото е налично едно мощно техническо средство за обмен на информация.
Но пирамидалният модел все още съществува, защото и ножът и хлябът са в едни ръце.
Ето това е въпрос на време за да се промени.
тука ме замисли за ножа и хляба ... както и да е Митака ме замисли пък за друго - добра банда сте вие жалко, че май само аз ви се връзвам
тука ме замисли за ножа и хляба ... както и да е Митака ме замисли пък за друго - добра банда сте вие жалко, че май само аз ви се връзвам
Тези с ножа и хляба много старателно се опитват да ни убеждават, колко скъпо струва едно мащабно допитване до народа по даден въпрос и колко "важно" е пускането на една хартия в една кутия веднъж на всеки 4 години.
Това, което обаче не могат да обяснят е, защо в управлението не вземат участие милиони хора вместо шепа такива, след като възможност за това съществува и то не от вчера.
Тези с ножа и хляба много старателно се опитват да ни убеждават, колко скъпо струва едно мащабно допитване до народа по даден въпрос и колко "важно" е пускането на една хартия в една кутия веднъж на всеки 4 години.
Това, което обаче не могат да обяснят е, защо в управлението не вземат участие милиони хора вместо шепа такива, след като възможност за това съществува и то не от вчера.
Както не казват и какво стана в Исландия през 2012-та.
Как те се справиха с кризата.
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Току що забелязвам, че тази тема тотално се е омазала.
Темата отдавна се отклони от предназначението си и се превърна просто в поредния спор рфл/рфб, често прерастващ в дърлене.
Че няма да стигнем до единомислие е ясно, но поне всеки може да изкаже виждане за изход.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Аз познавам поне 10 пенсионера, които срещу 20 лв. мога да накарам да твърдят, че са били адютанти на Хитлер.
Но от това не правя кардинални умозаключения.
Бе тя стана каквато стана....10 дена правих едно нещо чак ся открих че съм сбъркал мащаба....в момента и Путин ми е виновен и всичко около мене де що има майка..
Туй с грешката от мащаба ще го оправиш. По тоз въпрос съмнения нямам А може и наистина Путин да има косвена вина. А по-вероятно ЕС и САЩ.
Туй другото няма да го оправиш ама само си образуваш нерви
Comment