Известие

Collapse
No announcement yet.

С Днём Победы!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Boondock Saint Покажи съобщение
    не пиша за нас в тоя кръг пиша за тия след нас

---------- Post added at 23:37 ---------- Previous post was at 23:36 ----------

пак си много прав с изключение на модела на управление защото в момента такъв не съществува - ние под управлението на Хунтата сме толкова свободни, когато никога не сме били но не осъзнават хората още
    Тия след нас гледат нашия пример.
    Да им го дадем.
    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
    My Red Love
    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
      Тия след нас гледат нашия пример.
      Да им го дадем.
      за това се боря аз ... всеки ден
      тука ме хвана натясно и в нишката на моята мисия - както ме знаеш аз не се взимам много насериозно даже хич но слабото ми място е тоя след мен...

Comment

пак си много прав с изключение на модела на управление защото в момента такъв не съществува - ние под управлението на Хунтата сме толкова свободни, когато никога не сме били но не осъзнават хората още
        Да проследим, как е възникнал и как се е развивал във времето днешният управленчески модел.

Някога, преди много години, когато когато хората са заживяли в малки общности, са решавали проблемите си обсъждайки ги на събрания на въпросните общности.
        По-натам общностите са се разрастнали и е станало чисто физически невъзможно това, да се съберат много хора на едно място, за да обсъдят и решат даден проблем.
        Така се е наложило групи от хора да излъчат един, който да ги представлява.
        Но този един, и той е грешник.

...........

Тъй се е стигнало до пирамидалното структуриране на обществото, което днес носи ред негативи.

Днес - онази физическата невъзможност за събирането на многото хора на едното място, вече не съществува, защото е налично едно мощно техническо средство за обмен на информация.
        Но пирамидалният модел все още съществува, защото и ножът и хлябът са в едни ръце.

Ето това е въпрос на време за да се промени.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Да проследим, как е възникнал и как се е развивал във времето днешният управленчески модел.

Някога, преди много години, когато когато хората са заживяли в малки общности, са решавали проблемите си обсъждайки ги на събрания на въпросните общности.
          По-натам общностите са се разрастнали и е станало чисто физически невъзможно това, да се съберат много хора на едно място, за да обсъдят и решат даден проблем.
          Така се е наложило групи от хора да излъчат един, който да ги представлява.
          Но този един, и той е грешник.

...........

Тъй се е стигнало до пирамидалното структуриране на обществото, което днес носи ред негативи.

Днес - онази физическата невъзможност за събирането на многото хора на едното място, вече не съществува, защото е налично едно мощно техническо средство за обмен на информация.
          Но пирамидалният модел все още съществува, защото и ножът и хлябът са в едни ръце.

Ето това е въпрос на време за да се промени.
          тука ме замисли за ножа и хляба ... както и да е Митака ме замисли пък за друго - добра банда сте вие жалко, че май само аз ви се връзвам

Comment

тука ме замисли за ножа и хляба ... както и да е Митака ме замисли пък за друго - добра банда сте вие жалко, че май само аз ви се връзвам
            Тези с ножа и хляба много старателно се опитват да ни убеждават, колко скъпо струва едно мащабно допитване до народа по даден въпрос и колко "важно" е пускането на една хартия в една кутия веднъж на всеки 4 години.
            Това, което обаче не могат да обяснят е, защо в управлението не вземат участие милиони хора вместо шепа такива, след като възможност за това съществува и то не от вчера.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

• Току що забелязвам, че тази тема тотално се е омазала.
              Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
              Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
              Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
              sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
                Тези с ножа и хляба много старателно се опитват да ни убеждават, колко скъпо струва едно мащабно допитване до народа по даден въпрос и колко "важно" е пускането на една хартия в една кутия веднъж на всеки 4 години.
                Това, което обаче не могат да обяснят е, защо в управлението не вземат участие милиони хора вместо шепа такива, след като възможност за това съществува и то не от вчера.
                Както не казват и какво стана в Исландия през 2012-та.
                Как те се справиха с кризата.
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщение
                  Току що забелязвам, че тази тема тотално се е омазала.
                  Темата отдавна се отклони от предназначението си и се превърна просто в поредния спор рфл/рфб, често прерастващ в дърлене.
                  Че няма да стигнем до единомислие е ясно, но поне всеки може да изкаже виждане за изход.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Ми колеги прави сте, този празник е нелеп щото концлегерите всъщност са къпали хората и са ги пращали в Германия - http://ria.ru/world/20150516/1064889315.html
                    По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                    конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                    Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Аз познавам поне 10 пенсионера, които срещу 20 лв. мога да накарам да твърдят, че са били адютанти на Хитлер.
                      Но от това не правя кардинални умозаключения.

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• За колко ли пари османското робство стана турско присъствие и победата над хитлеризма руско нашествие.

http://ria.ru/world/20150516/1064908287.html
                        Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 20:45.

Comment

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                          За колко ли пари османското робство стана турско присъствие и победата над хитлеризма руско нашествие.

http://ria.ru/world/20150516/1064908287.html
                          А какво точно означава "стана"?

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• Бе тя стана каквато стана....10 дена правих едно нещо чак ся открих че съм сбъркал мащаба....в момента и Путин ми е виновен и всичко около мене де що има майка..

Comment

• Туй с грешката от мащаба ще го оправиш. По тоз въпрос съмнения нямам А може и наистина Путин да има косвена вина. А по-вероятно ЕС и САЩ.
                              Туй другото няма да го оправиш ама само си образуваш нерви

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Честит ден на победата над хитлеризма!

Честит ден на Европа!

Бъдете живи и здрави!

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X