If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Става въпрос за други два свята. Прочети Босоногите на Христо Смирненски. Той е съвременник на времето преди 1944г. когато уж България била процъфтявала на някои в болните фантазии.
Става въпрос за други два свята. Прочети Босоногите на Христо Смирненски. Той е съвременник на времето преди 1944г. когато уж България била процъфтявала на някои в болните фантазии.
България може и да не е процъфтявала преди ВСВ, но най-важното е било това, че собствеността на средствата за производство е била установена. И ако не я бяха разтурили комунистите, сега щяхме да сме на съвсем друг хал.
България може и да не е процъфтявала преди ВСВ, но най-важното е било това, че собствеността на средствата за производство е била установена. И ако не я бяха разтурили комунистите, сега щяхме да сме на съвсем друг хал.
Да бе да, колкото сега е на друг хал. Прочети романа Тютюн.
А ако бяха използвали това дето остана от соца сега българия щеше да е друга.Че иоще има за крадене.Всеки вика соца такъв оакъв ама никой не връща заграбеното.Абе още няколко години и като кажеш ония 45 години и няма се знае за кои точно става въпрос.
По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Мен ми е ясно, за какво става въпрос. Не си ми схванал идеята. А Смирненски, Вапцаров, Цв.Спасов и много, много други поети и писатели, не просто съм ги чел, ами им знам на изуст много от творбите.
---------- Post added at 20:55 ---------- Previous post was at 20:50 ----------
А ако бяха използвали това дето остана от соца сега българия щеше да е друга.Че иоще има за крадене.Всеки вика соца такъв оакъв ама никой не връща заграбеното.Абе още няколко години и като кажеш ония 45 години и няма се знае за кои точно става въпрос.
Митак, постоянно повтарям, че днешната ни битност е на червеи върху труп. Обаче сме уникални червеи, плюем върху това, което ядем.
Да бе да, колкото сега е на друг хал. Прочети романа Тютюн.
слушай Милко Калайджиев и Веско Маринов - тяхното творчество е по-близо до твоята същност неземна не се забълбуквай с неща като романи и тем подобни - давай го леко
Какво има за вярване. Хората са се били и са победили. Песента е страхотна, също така и изпълнителката.
"Победените" за това си вдигнаха държавата от руините за отрицателно време и станаха първата икономическа сила в Европа. "Победителите" пък са с икономика на държава от третия свят, потънали в корупция и мизерия. Ама нищо, С Днём "Победы"!
"Победените" за това си вдигнаха държавата от руините за отрицателно време и станаха първата икономическа сила в Европа. "Победителите" пък са с икономика на държава от третия свят, потънали в корупция и мизерия. Ама нищо, С Днём "Победы"!
План "Маршал"
за възстановяване на неокупираните от червената армия страни в Европа след Втората световна война
Comment