If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
Брато това е траш метъл група Аз съм дърт метъл и много ми са ходи на феста в Каварна.Кат фкарам 6 бири и половин литър Руски стандарт наиш кво пого прая
шт бре тва Антракс, Креатор, Содом и Слеър са мои хора лично дан ти говоря за Обичуъри Напалм дет и Кенибъл корпс - последните ще имат скоро консърт при нас в Путкомер ако не е минал вече
шт бре тва Антракс, Креатор, Содом и Слеър са мои хора лично дан ти говоря за Обичуъри Напалм дет и Кенибъл корпс - последните ще имат скоро консърт при нас в Путкомер ако не е минал вече
А стига бе То по вашия край има ли фенове на Кенибъл
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДогиПокажи съобщение
Гледай концерта на Мейдън в зала форум в Лондон Да видиш какво е концерт в зала
еее в Лондон аз и в дискотека да влезна пак са побърквам от звука а кво остава в зала абе мани ги ти Мейдън и АцДЦ - друго си е - Софито Маринова - а тьи сьи бурята в сърцйето мииииииииии
еее в Лондон аз и в дискотека да влезна пак са побърквам от звука а кво остава в зала абе мани ги ти Мейдън и АцДЦ - друго си е - Софито Маринова - а тьи сьи бурята в сърцйето мииииииииии
Стари рани ти в мен отвори....и портфейла ми разтвори))
п.п..да не се заблудиш нещо....изказвам се по темата))
Стари рани ти в мен отвори....и портфейла ми разтвори))
п.п..да не се заблудиш нещо....изказвам се по темата))
ма какви кукз имот за мене аз отивам на майка си в кътния зъб долу в едни къщя на море... не харесвам особено Гърция от нея съм видял само мизерията но какво да се прави ?... опа май сбърках темата пак
Comment