Известие

Collapse
No announcement yet.

Има ли дебили тук, които участват в гонки?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    То какво да кажем за тогава за Бързи и яростни.....имаме колега във форума дето се занимава с радиоуправлями колички вдигат над 200.Да си направят по една такава и няма да има умрели и осакатени.
    Аке е със 200 пак ще има осакатени

---------- Post added at 21:04 ---------- Previous post was at 21:00 ----------

Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщение
    Колега , не съм съгласен с теб , относно предаванията .. да , нещата които се правят там провокират хората да излезнат и да раздават пълна газ на колите се , обаче според мен всичко се свежда до личността на дадения човек аз съм на 21г. и гледам някое от тези предавания всеки божи ден .. да , много пъти съм се надъхвал понякакъв начин .. кара ми се бързо и на мен определено , но имам разсъдък и като излезна не се "режа" от светофар до светофар .. а си карам нормално , познавам много хора които се претепаха , някои им дойде акъла , на други не .. и пак се изпотепаха ...

Мисълта ми е следната , че не може да обвиняваме предавания , които се излъчват по телевизиите , а тези които нямат акъл в главата и по този начин застрашават другите в движението , чрез своята простотия ...
    Да де не всички , то ако всичките млади беснееха щеше да ужас .
    Не обвинявам предаванията колега . Просто казвам че провокират младите , обикновенно неопитини и все още немислещи да правят лудории. А най лошото е че младите обикновенно карат коли на 20+ години които няма никакъв шанс да са на 100% технически изправни.
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Точно така, те реално бързи Алфи нема, така че то и смисъл от гонки няма. Къде са затри бе мъгла, никъв та нема.
      Даже и за дриСТ не стават, дрифт де.
      Моля за извинение любителите на въртяща задница.
      Тук съм си, просто ми беше прецакана клавиатурата и събирах парички за нова около година.
      Сега всичко е наред.

Та като казах дрифт се сещам за едно отразяване на подобно събитие от един мол.
      Седи една "умна" журналистка и пита един облечен с костюм на автопилот и уникална каска - какво му носи дрифтенето, а той и обяснява как било начин на живот - дрискането.
      И тя му казва, покажи ни нещо и той започва да се върти, хубаво де, ама после излезе от колата отговори на няколко въпроса, и тя му каза - ще ни покажеш ли още нещо. Този се качи в колата и пак започна да се върти по същия начин.
      То въртенето си е все едно и също.
      И тази тъпотия я гледат с часове любителите на дрискането.
      Абе мъка..............

---------- Post added at 06:53 ---------- Previous post was at 06:47 ----------

Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
      Аaaaбе, ти жив ли си бе, гЪз ?!
      Явно да.
      Това на снимката, ако си ти, показва развитие.
      Преди изглеждаше кат развиваща се мутра, а сега приличаш на развита мутра.
      Пури се пушат в спокойна, усамотена и интимна среда, а не по този демонстративен начин.

---------- Post added at 06:55 ---------- Previous post was at 06:53 ----------

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
      Oпс, извинявам се, не съм допрочел началото на темата...
      Аз НЕ органзирам гонки и НЕ участвам в организирани такива
      Та значи "професионал" дебил и посерко ли съм, че нещо не разбрах?

ВСЕКИ ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ - ДА Я ИЗПОЛЗВА КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ!!!
      Не си нито дебил, нито посерко, просто си професионален шофьор.

---------- Post added at 06:58 ---------- Previous post was at 06:55 ----------

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
      Интересното е че гонкаджийте си правят гонки на места където няма почти никакви хора и движение, а тия келеши дето си мерят пишките по светофарите не се съобразяват с никой.
      Това "почти" се оказва фатално.
      Значи според теб ГонкаджиЙтИ се съобразяват с обстановката?

---------- Post added at 07:02 ---------- Previous post was at 06:58 ----------

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
      Стреет рацинг има по цял свят. Имало е....и ще продължава да има
      Е де да, тя и човешката глупост е безкрайна.
      Дори човешката лошотия може да бъде гранична, но не и глупостта.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Колкото и да ми е тъжно, трябва да призная, че сме народ от комплексари. А когато родителите са комплексари, то няма какво друго да бъдат и децата.
        Закона не се внушава, а се налага с тояга.
        Така е било и винаги е бъде.
        Може да се видоизмени тоягата, но по същество действието ѝ е неизменно.
        На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Типична родна картинка - https://www.youtube.com/watch?v=UEWkGjS2qBI
          https://www.youtube.com/watch?v=gtdL_QcxbxQ
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

абе дибили аз двайсе години бех шофер на софийската линия сеемшес бре Емил Марков - Младос четир бре никой от вас не мое ми стъпи на малкио пръс дет карати тез чайници вашти ко искате елате в Путкомер да ви показвам как Хармониката Икарус дрифтира, набира че и спира после ааа че ма нервити и че ва хейтим ей!
            Рацери с рацерите

---------- Post added at 22:18 ---------- Previous post was at 22:16 ----------

Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
            Колкото и да ми е тъжно, трябва да призная, че сме народ от комплексари. А когато родителите са комплексари, то няма какво друго да бъдат и децата.
            Закона не се внушава, а се налага с тояга.
            Така е било и винаги е бъде.
            Може да се видоизмени тоягата, но по същество действието ѝ е неизменно.
            тояга трябва и то убав Путкомерски кютек най-вече по кифондерите на тез рацери - фанали на майка си Корсата и са големта работа че ги хейтим!

Comment

ха така!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa
                .....
                ДА

ГО

ДУ

ХАШ

!!!

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                  ......
                  Хм, не позна.
                  Професията ми не е шофьор, всъщност съм професионално прасе...

ВСЕКИ ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ СИ - ДА Я ИЗПОЛЗВА КАКТО НАМЕРИ ЗА ДОБРЕ!!!

ПС: Има едно детско филмче за най-бързия охлюв - Турбо; там обясняват колко е скучно на Инди 500 - завой наляво,и наляво, и после...познай какво: пак наляво!
                  166 2.0 TS - back in the game - 10x 2 164td!!
                  x145 1.6 boxer

Comment

ДА

ГО

ДУ

ХАШ

!!!

Кики бате, едно приятелче си купи преди 6 месеца Ауди А8 L 4,2 дизел ... ебасимо и парахода е тва!

Comment

Ц,Д.Г. Сребърни звънчета ....
                      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Ц,Д.Г. Сребърни звънчета ....
                        ахахахаааа така де
                        Ма Кики е от Олимпийски надежди специалност Синхронно Плуване и Водна топка затва му се полага поне минимум Беенве ГетЕ!

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                          ахахахаааа така де
                          Ма Кики е от Олимпийски надежди специалност Синхронно Плуване и Водна топка затва му се полага поне минимум Беенве ГетЕ!
                          ))...не мой да кара той бемве....голема му е задницата и, не мой я завърти....

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            ))...не мой да кара той бемве....голема му е задницата и, не мой я завърти....
                            ще флуудвам целия форум с Перо Деформеро ей са започвам па нека ме накажат мен и преди са ме наказвали

https://www.youtube.com/watch?v=6UywYH4fbtg

Comment

Аз карам БееМВе ПетДвеПет

sigpic

Comment

Аз карам БееМВе ПетДвеПет

Браво...добър избор...ако ти стиска дупе, някой ден ще подкараш М5....

Comment

Working...
                                X