Известие

Collapse
No announcement yet.

Какво мислите за Saab 9-5 2.0 turbo автоматик

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
    Пиле имах предвит 156 ТС. Като бях за моя в една морга да си търся челюст за спирачките имаше поне 25 туинспарка 156 които не бяха катастрофирали Даже повечето бяха с ключовете на таблото По външния им вид не им давах повече от 350 000км.
    Предполагам, няма продаване за това ги грози подобна бавна смърт.

Comment

И аз гледах СААБ докато не разбрах за системния им проблем:

http://automedia.investor.bg/a/0-nac...saab-9000-9-5/

Всички казват, че проблема с биелни лагери или колянов вал е неизбежен.

Ако решиш да го купуваш(гледам и в СААБ форума си пуснал тема) късмет и успех при покупката.
      Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
        И аз гледах СААБ докато не разбрах за системния им проблем:

http://automedia.investor.bg/a/0-nac...saab-9000-9-5/

Всички казват, че проблема с биелни лагери или колянов вал е неизбежен.

Ако решиш да го купуваш(гледам и в СААБ форума си пуснал тема) късмет и успех при покупката.
        Ха, когато видях в статията да пише 3.0 в6 210к.с. .. се досетих, 90-те години Сааб е бил **% 164-ка и този мотор е от нея.

Comment

Колеги сега пак карах шлепа Днес мина технически преглед.За цената която ме оферирва, Ханс ще я отнесе като куцо пиле домат точно ала минут.Имам време да реша до утре на обяд да ли да карам шлЕп Ако я взема ще ви помоля да ми дадете съвет как да почистя кремавия кожен салон понеже някой доста е сядал с потния си задник и е доста зацапан
          SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Колеги сега пак карах шлепа Днес мина технически преглед.За цената която ме оферирва, Ханс ще я отнесе като куцо пиле домат точно ала минут.Имам време да реша до утре на обяд да ли да карам шлЕп Ако я взема ще ви помоля да ми дадете съвет как да почистя кремавия кожен салон понеже някой доста е сядал с потния си задник и е доста зацапан
            Зимай го ко па толко го мислиш. Освен това можеш да го наричаш по изискано от шлеп, например шлепер
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
              Зимай го ко па толко го мислиш. Освен това можеш да го наричаш по изискано от шлеп, например шлепер

Абе не съм привърженик на автоматика, това е единствения му минус.Ще пътувам с него за България, и ако ма остаи на НикелсдорФФ ще го паля първо преносно после и буквално

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1438435]
                Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                17 годишна кола с автоматична кутия с турбина и с 4 цилиндъра..........тва си е лайно.

Ха че средностатистическия българин да не би да кара нещо повече Ако се качиш и я покараш сигурен съм че ще си паркираш алфата на село в двора,ще я покриеш с одеяло и ще пуцаш от време на време с въздушната пушка по неяТая марка е милион години пред бмв ка моли пък алфа На колегата с 2.3т напълно му вярвам за вървежа на колата,понеже щом тая кърти зъби и асфалт Представям си какво е 2.3т И ако искаш да знаеш тази марка се занимава със самолетостроене и по конкретно с изстребители бе аланколуу

П.С. Тази която вчера я пробвах,аламинут си вдигна 210км/ч както си е по каталог,така че колегата с 2.3т апсолютно отговаря на истината че е вдигнал 230км/ч
                Милион години пред бмв!!!!!!
                Ти пиян, друсан или натакован си?
                Ай стига тъпотии.
                Че автомобилите не са ми най-силната тема, ок.
                Ама не ме прави на тъпак.
                Имал съм 6 коли, три от тях с 6 цилиндъра, два едноредови и един V.
                Карал съм и турбо 4 цилиндъра, Субару.
                Ама да ми фалите некво грозно комби, дет го правели самолетостроители е СМЕХ.
                Както каза брат ми, когато смени бмвето с ауди а8. Брат, само като влязох в шоурума на ауди и като ми излезе една руса кифла и кат ми каза: " господине, вие за фолксваген, шкода или за ауди идвате" и ми се отщя да си купувам ауди.
                Те и руснаците правя космическа техника!"!!!!
                Алфа 156, в класа си, и за времето си е бетон.

---------- Post added at 18:47 ---------- Previous post was at 18:37 ----------

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                Явно само пикането ти се отдава.....

Кое по точно ти е смешно ??? Ти и 2 алфи да ги съединиш в едно само ще дишаш прахта на тази колица ... Като не знаеш и не разбираш по добре да си траеш че наистина ставаш смешен.

P.S - Наистина не карам всеки ден по цариградско с 230 и за това съм го снимал. А ако си карал някога нещо по различно от колело , само като видиш оборотомера би трябвало да ти е ясно с колко зор се вдигат 230 с тази кола .
                И наистина с 156 - цата е трудно да си представиш кола да изпревари мотор (не твърдя че те ако бяха натиснали нямаше да дръпнат , твърдя че ги изпреварих с 230 а те явно или ги хвана шубето на този път с повече да карат или не знам какво , не разбирам и не обичам мотори).
                Карал съм опел омега А с 2.6, 6 цилиндров, 110 kw двигател, 94 година, с 220 км в час по пътя за Белград, след околовръстното. Без проблем ги навъртя шестака. Адаша го е ремонтирал този параход. Но едва ли бяха реални.))))
                Та не се заигравай кат инфантилен почитател на Михаела Филева.
                Недейте да представяте семейни шведски катафалки кат спортни автомобили.
                Last edited by Susscrofa; d.m.y г., 21:50.
                "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
                К.М.

Comment

Смятам да пусна във форума на Волво тема за закупуване на Алфа ромео JTS автоматик да видя какво ще стане.Ебати и говорилнята дето се обърна този форум.Тука краш тестове на коли ли правите.Някои някои хора и немски Тигър да им дадеш и него ще счупят.Има ли някой тука дето си е купил нова алфа, волво , бмв или каквото ще да е да е навъртял 300к-500к- 1000000км и тогава да ми обеснява коя кола е здрава и коя не.Щот купувате скраб, подържате, го със скраб и после чупели са.Чупят са щото ги и карате като скраб, тръгвам от светофара на 8000об ръгам втора пак на 8000 ръгам 3-4-5 зъбчатка, на колелото на околомръсното свалям на втора при 150 гръмна ми скоростната кутия две бутала видях слънцето, съединителя изтумби предния капак колата недозавива и някакъв чичко с Х6 -ца ми се изпречи пред погледа и ма разсея, бах ти шибаната кола...Не ви ли се струва че сте по-компетентни от производители,конструктори и 99% от простолюдието дето не знае как да си кара колите и ви пречи по пътищата и не се оплакват от колите си.От 6 години три италиански коли се карат ежедневно в семейството ми, двете от жени и сумарно без гуми и акумолатори не съм дал толкова пари за подръжка колкото някои тука за една година.
                  По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                  конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                  Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Карал съм опел омега А с 2.6, 6 цилиндров, 110 kw двигател, 94 година, с 220 км в час по пътя за Белград, след околовръстното. Без проблем ги навъртя шестака. Адаша го е ремонтирал този параход. Но едва ли бяха реални.))))
                    Да беше написал от самото начало че не разбираш от коли ..или изобщо да не бе писал ато не разбираш.

Тези шведски катафалки (говорим за Аеро-то) правят 90% от колите които се карат в Бг смешни, включително една голяма част от S-класи , 7-ци , X5-ци и подобни. Следващият път като видиш Saab на пътя се опитай да се заиграеш да видиш колко всъщност си далеч от истината

---------- Post added at 19:42 ---------- Previous post was at 19:41 ----------

Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
                    Смятам да пусна във форума на Волво тема за закупуване на Алфа ромео JTS автоматик да видя какво ще стане.Ебати и говорилнята дето се обърна този форум.Тука краш тестове на коли ли правите.Някои някои хора и немски Тигър да им дадеш и него ще счупят.Има ли някой тука дето си е купил нова алфа, волво , бмв или каквото ще да е да е навъртял 300к-500к- 1000000км и тогава да ми обеснява коя кола е здрава и коя не.Щот купувате скраб, подържате, го със скраб и после чупели са.Чупят са щото ги и карате като скраб, тръгвам от светофара на 8000об ръгам втора пак на 8000 ръгам 3-4-5 зъбчатка, на колелото на околомръсното свалям на втора при 150 гръмна ми скоростната кутия две бутала видях слънцето, съединителя изтумби предния капак колата недозавива и някакъв чичко с Х6 -ца ми се изпречи пред погледа и ма разсея, бах ти шибаната кола...Не ви ли се струва че сте по-компетентни от производители,конструктори и 99% от простолюдието дето не знае как да си кара колите и ви пречи по пътищата и не се оплакват от колите си.От 6 години три италиански коли се карат ежедневно в семейството ми, двете от жени и сумарно без гуми и акумолатори не съм дал толкова пари за подръжка колкото някои тука за една година.
                    За кой тигър говориш? Ако е за онзи за който си мисля те изкарват макс по 20-30 К километри ...ако не и по малко
                    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

[QUOTE=Susscrofa;1438603]

Ай стига тъпотии.
                      Както каза брат ми, когато смени бмвето с ауди а8. Брат, само като влязох в шоурума на ауди и като ми излезе една руса кифла и кат ми каза: " господине, вие за фолксваген, шкода или за ауди идвате" и ми се отщя да си купувам ауди.

Прасчо това че си карал некЪфф прогнил опел,който като се прибереш на село си го покривал с одеяло на двора не те прави компетенция в автомобилостроенето.Такъв сааб като на колегата Оrm ако те захапи на пътя с тоя варел Омега или диярията Туинс скРаПП,ще те изрине като фадрома конска фашкия.От къде на къде ти правиш сравнение между сааб 9-5 бмв и 156,ти въобще докосвал ли си се до сааб 9-5???Аз съм имал две беенвета,една алфа 1.8тс и сега се докоснах до сааб 9-5,и за това права сравнения.Само за твое инфо че беннветата от 98 е36 и е46 дори и 6 цилиндровите базовите модели са голи като пушки от към екстри, излизат от завода на 15-ки железарки и дори и климатик нямат,още са с врътките все едно си пускам пералнята Което е срам и резил за такава скъпа марка автомовили.А сааб 9-5 98г. базовия модел има толкова екстри колкото най-луксозните модели на гореспоменатите беенвета,даже повече понеже имат и чистачки на фаровете Моя туинс парка исках да се отърва от него и исках да го оставя в някоя морга тука,че не ми се занимаваше да го карам към бг и да се занимавам с български купувачи,и във всички морги а те са около 20 в града ме отрязаха директно по телефона с думите: ,,Абе стига с тия алфи 156 туинс парк,че няма къде да ги държим вече,, Смятай за каква диария става на въпрос

Comment

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1438633]

Прасчо това че си карал некЪфф прогнил опел,който като се прибереш на село си го покривал с одеяло на двора не те прави компетенция в автомобилостроенето.Такъв сааб като на колегата Оrm ако те захапи на пътя с тоя варел Омега или диярията Туинс скРаПП,ще те изрине като фадрома конска фашкия.От къде на къде ти правиш сравнение между сааб 9-5 бмв и 156,ти въобще докосвал ли си се до сааб 9-5???Аз съм имал две беенвета,една алфа 1.8тс и сега се докоснах до сааб 9-5,и за това права сравнения.Само за твое инфо че беннветата от 98 е36 и е46 дори и 6 цилиндровите базовите модели са голи като пушки от към екстри, излизат от завода на 15-ки железарки и дори и климатик нямат,още са с врътките все едно си пускам пералнята Което е срам и резил за такава скъпа марка автомовили.А сааб 9-5 98г. базовия модел има толкова екстри колкото най-луксозните модели на гореспоменатите беенвета,даже повече понеже имат и чистачки на фаровете Моя туинс парка исках да се отърва от него и исках да го оставя в някоя морга тука,че не ми се занимаваше да го карам към бг и да се занимавам с български купувачи,и във всички морги а те са около 20 в града ме отрязаха директно по телефона с думите: ,,Абе стига с тия алфи 156 туинс парк,че няма къде да ги държим вече,, Смятай за каква диария става на въпрос
                        Щото не са като на баща ми стария голф 3 1.8 моно, който сам се поддържаше. Мой познат имаше сааб 95, човек с доста сериозни доходи и му идваше на нагорно, после си купи бмв 525д и каза, че като цена поддръжката е 1/2..

---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:11 ----------

Поста по-скоро е свързан с изказа, че всичко е из моргите и че са "страшни кенефи"...

Comment

[QUOTE=Susscrofa;1438603]

Ай стига тъпотии.

Мамицата ти свинска смръдлива .. пак ли си преял с говна бе ? .. Нищо Коледа е скоро ..
                          Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                          Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                          Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

[QUOTE=pyle;1438639]

Щото не са като на баща ми стария голф 3 1.8 моно, който сам се поддържаше. Мой познат имаше сааб 95, човек с доста сериозни доходи и му идваше на нагорно, после си купи бмв 525д и каза, че като цена поддръжката е 1/2..

---------- Post added at 23:12 ---------- Previous post was at 23:11 ----------

Поста по-скоро е свързан с изказа, че всичко е из моргите и че са "страшни кенефи"...

Пиле,в България подръжката по автомобилите доста се различава от западната.Веднага се аргоментирам,понеже съм фен на беенве и доста съм се интересувал за марката.Ангренажната верига на БМВ в България я сменят при всички положения,понеже са убедени че в един момент тя се износва.Тука я сменят само ако е дала фира или е тръгнала да дава фира,иначе не.Разговарях преди години с главния механик на сервиза на официялния дилър на БМВ за северна Холандия.Каза ,,Веригата принципно е до живот,, Днес ми го потвърди същото главния механик от сервиза на Сааб в града.Но в България в сервиза на Сааб ще ти кажат че тя се сменя на 200 000км при всички положения.А тази смяна повярвайми е много скъпа,тука подучух че е в порядъка на 1000-1300 евро.Друго,горива.Тия боклуци по нашите бензиностанции само двигатела на голф 2-ка няма да се предаде пред тях.Отделно,колко части разни китайски боклуци 15-то и 16-то качество има на пазара в бг?Слагаш я нова тя след два месеца дава фира,и от магазина вадят от 9 кладенеца вода само и само да не ти я подменят с нова или да ти върнат парите.Тука такова нещо няма.На всеки един продукт му се дава 2 години гаранция.И всички тия неща удрят по джоба на българския шофьор.

Comment

Е хубу де, като те кефи Саапа скачай и се радвай, какво му мислиш толкова? Аз лично си избирам колите на сърце, не слушам никой и нищо, еле пък като ми кажат "недей".
                              Автоматика трудно се продава, всичко е много хубаво докато не решиш да го продаваш в България, тук тези неща са огромен минус за всяка една кола. Ако беше някой малък бръмбар ще го продадеш на някой кифла от ряз, ама Саапа не е за лелки. Аз бих го купил ако много ме кефи, а тъй като те гледам как пишеш вече си преброил кинтите...

И за да не е само спам, от мойта 156ца по-Убава нЕма
                              Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                              Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                              Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Ей, фен съм ви на всички....нема такъв форум....

---------- Post added at 21:13 ---------- Previous post was at 21:08 ----------

Поредната уникална тема за друга марка автомобил...
                                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Working...
                                X