Първоначално публикувано от DiStefano
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Alfa Romeo Giulia отвя и BMW M5
Collapse
X
-
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
-
Мен пък точно интериора на арматурното табло ме грабнаГолемия майтап е,че щеката за мерене на двигателното масло е на капачката за наливане на масло
а щеката която е за мерене на автоматичната скоростна кутия е точно там,и изглежда точно така както трябва да е нормална щека за мерене на двигателно масло
Добре че се сетих да отвия капачката за наливане на масло
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеМен пък точно интериора на арматурното табло ме грабнаГолемия майтап е,че щеката за мерене на двигателното масло е на капачката за наливане на масло
а щеката която е за мерене на автоматичната скоростна кутия е точно там,и изглежда точно така както трябва да е нормална щека за мерене на двигателно масло
Добре че се сетих да отвия капачката за наливане на масло
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеСтига бе, не може да те грабне нещо, което сякаш е сътворено от деца във 2-ри клас на шведско училище за умствено изостанали с тесла в пясъчник.
Най тежката клетва е - Сааб да видиш, дано...
Група съветски учени откриха че, единственият начин живо същество да сублимира, е да види Сааб. Тия които не могат да го видят - не са застрашени.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Значи тоя на Огидоги е грозен като четвърт хлябон бензина му го налива с маркуч от разстояние да не го уапе тоя дзвер , къде само ръмжи като дърт беззъб пес, инак не се мести. Толко е грозен, че полицайте искат да го спрат от движение за лош външен вид.
Доги стига си го фалил тоя мрътвец бе, ми земи купи една бутилка вино и го прелей за бог да прости.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеСтига бе, не може да те грабне нещо, което сякаш е сътворено от деца във 2-ри клас на шведско училище за умствено изостанали с тесла в пясъчник.
Донякъде си прав,наистина изглежда малко ръбато.Това което ме изкефи е че всичко е на копчета,без врътки,както примерно много марки автомобили ползват.Като вида че има врътки за парното имам чуството че пускам пералнятаДругото което ме накефи,че всичко е слято в дясно и добре подредено,придавами усещането че всичко ми е под ръка.Наистина таблото е мега голямо,ама и колата е голяма.Щеше да бъде смешно ако таблото беше малко.
---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:48 ----------
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЗначи тоя на Огидоги е грозен като четвърт хлябон бензина му го налива с маркуч от разстояние да не го уапе тоя дзвер , къде само ръмжи като дърт беззъб пес, инак не се мести. Толко е грозен, че полицайте искат да го спрат от движение за лош външен вид.
Доги стига си го фалил тоя мрътвец бе, ми земи купи една бутилка вино и го прелей за бог да прости.
Ейй баткакат съм в София ке ти се обадим,да те повозим,ама си вземи бележник и химикалка да си записваш
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеДонякъде си прав,наистина изглежда малко ръбато.Това което ме изкефи е че всичко е на копчета,без врътки,както примерно много марки автомобили ползват.Като вида че има врътки за парното имам чуството че пускам пералнятаДругото което ме накефи,че всичко е слято в дясно и добре подредено,придавами усещането че всичко ми е под ръка.Наистина таблото е мега голямо,ама и колата е голяма.Щеше да бъде смешно ако таблото беше малко.
---------- Post added at 22:50 ---------- Previous post was at 22:48 ----------
Ейй баткакат съм в София ке ти се обадим,да те повозим,ама си вземи бележник и химикалка да си записваш
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеА не мерсаж, има кога да ме возат в катафалка, засега съм жив и здрав
Да ама катафалките са комби,а това е седанДемек спортна лимузина
Даже ва приканвам,всички с 5 цилиндъра 156 дизел на някоя по обезлюдена права край София да са разберем по мъжки
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеДа ама катафалките са комби,а това е седанДемек спортна лимузина
Даже ва приканвам,всички с 5 цилиндъра 156 дизел на някоя по обезлюдена права край София да са разберем по мъжки
Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Само влаци има туа....
А,аз съм тъп спамер!Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
Citroen C2 1,6 Sensodrive
Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX
....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеАз може ли с Пунто 1.4 да карам в кръг около тебе за по интересно докато даваш газ на тоя труп ?
Разбира сеСамо мерака и Брус Уилис умират последни
P.S. Всъщност и Алфа V6 срещу Сааб умира последнаето ти малко показноhttps://www.youtube.com/watch?v=Jdv_tedf0JU
Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 00:23.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеРазбира сеСамо мерака и Брус Уилис умират последни
Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНвремето имах вземане даване покрай едни локомотиви.
Веднъж машинистът тича, че нещо станало с мотора и вдигнал свръх обороти. Питам аз после, колко са му свръх оборотите а той казва - 950.
Абе разбирачите я са изкажете за тва чудо - http://dartz.us по здраво ли е от сааба и бега ли го бемвето.Нема начин да не сте го карали, нещо съединителя скъп ли е, матора ражда ли, па за таз екстра няма ви питам http://senzacia.net/лайфстайл/руснац...и-от-31665 че се пак сме мъже и на чужд кур не седаме.Last edited by dimitar_vd62; d.m.y г., 01:13.По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеАз може ли с Пунто 1.4 да карам в кръг около тебе за по интересно докато даваш газ на тоя труп ?Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеРазбира сеСамо мерака и Брус Уилис умират последни
P.S. Всъщност и Алфа V6 срещу Сааб умира последна
Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]
Comment
Comment