Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Giulia отвя и BMW M5

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
    Като си в БГ ела да те повозим на прекъсвач на едно бусо,пък тогава коментирай кой ражда и на кой му изтичат водите.

В Петрич ще дойда с удоволствие Там са чуствам като в Холандия С удоволствие ще опитам от новата реколта там
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
      В Петрич ще дойда с удоволствие Там са чуствам като в Холандия С удоволствие ще опитам от новата реколта там
      Комшията... В неговата фирма има служебни 2 Бмв-та 525ix едното дори е автомат, бараки от 90-те години...Карах ги и двете че трябваше да се ходи по сервизи... За 192 коня или колко са там за мен това е мега спънат автомобил!!! На автомата някаква верига се предала, търсили я незнам колко месеца, сменят я излиза от сервиза и на другия ден влиза пак за бензинова помпа и незнам си какво друго беше... Другото (ръчката) има перманентни проблеми с работата на мотора (работи на колко си иска цилиндри) + това преди няколко дена му влезна заден амортисиор в купето, на път за сервиз за отстраняване на проблем с електрониката на 4х4-то... Видя ли моя познат почва разговора с това как пак нещо се е скапало по тея коли неговите, но уви казва че са мега най-добрите и това си е... Брата на колегата ми има Е46 дизел 2-3 пъти къса някаква шаиба която му въртяла ремъците, сменя я с оригинал за 3-400лв и вече го е страх да пътува далече че... Не оставам аз с впечатлението че са нещо много здрави коли...
      sigpic155 2.0 +белия голф +Киви-то...

Comment

• Ааааа не,тук не е Холандия от новата реколта само ако имаш документ за глаукома иначе може да ни закопчеят и двамата.Това на майтап разбирасе,винаги съм казвал че никой не връщам,ако дойде на гости.

Comment

Като си в БГ ела да те повозим на прекъсвач на едно бусо,пък тогава коментирай кой ражда и на кой му изтичат водите.
          А кажи му ти де...бе аз често прелитам покрай Петрич,последните пъти с едно тъпо Бусо,ама се немам време па и са пуснаха пъто без врътки из Петрич.
          Странно,че тва Бусо държи на високи обороти и високи температури из Гърция...явно е дефектно.
          Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
          Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
          Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
          Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

• Хахахахаха държи как нема да държи.Па звънни като прелиташ от тук да пием по бира.

Comment

• Те бмв-тата имат ли високи обороти?
              На всичките ред лайна е на 5500...
              jtd-тата се пържат до повече...
              Now: 156 2.5 V6 24V
              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                Те бмв-тата имат ли високи обороти?
                На всичките ред лайна е на 5500...
                jtd-тата се пържат до повече...
                От последните две десетилетия кой двигател на Фиат/Алфа минава по обороти такъв произведен от БМВ?
                A20DTH ЖТД ама не баш
                1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Всички TS 8v/16v и техните аналогични на BMW.

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:24 ----------

+ 1.75 Turbo с аналогичните 4 цилиндрови турбо бенз. двигатели на BMW

Comment

• [QUOTE=italfen;1445710] Те бмв-тата имат ли високи обороти?

Абе аланколуу,ти качвал ли си се някога на баварска машина или правиш съчинения по непреживяно Сега щи светна лампите да нн съ излагаш.Работната температура на бензиновите беенвета е 95-97 градуса,а на туинскрапа е 85-88,ай ся умувай малко и си помисли коя е по високооборотната?

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                      Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                      Те бмв-тата имат ли високи обороти?
                      Абе аланколуу,ти качвал ли си се някога на баварска машина или правиш съчинения по непреживяно Сега щи светна лампите да нн съ излагаш.Работната температура на бензиновите беенвета е 95-97 градуса,а на туинскрапа е 85-88,ай ся умувай малко и си помисли коя е по високооборотната?
                      Май твойта работна температура във форума е над 40 градуса. Ама за такива като теб лек няма, както и за бмв-тата зимата. Иначе съм карал Е46 М3 от Уелс до Варна през Дувър на ферибота и знам за какво става въпрос, но просто Алфа нямат аналогичен двигател на М3, но и да имаха едва ли щеше да е толкова добър.
                      Ама от 1-2 страници тука се обсъждат кошниците за по 500 евра с които се пребираш у Враца и затова дадох такива примери.

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
                        От последните две десетилетия кой двигател на Фиат/Алфа минава по обороти такъв произведен от БМВ?
                        Мойто боксерче си върти до 8000 без ваноси, без вариатори и тем подобни. Трактористите от Мюнхен не могат да помиришат тия честоти, ако не е нещо с М отпред. А боксерчето си е дъртичко по принцип.
                        И не говоря за обороти, в които мотора тъпче, а си върви. И говоря за мотора ми, който е със стоковви карантии. Нестоково е само това, че вместо инжекцион има карбуратори.
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Начи имал съм и свински парк 16 волта 140 коня,имал съм и бима 16 волта 140 коня.Свинския парк във високите издиша някъде след 4500-5000 почва да тъпче на едно място и само арчи тунджа,а бимата след тия обороти излита.Свинския парк съм го засичал зимата с чисто нов термостат,не може да вдигне повече от 84 градуса Каква оборотна кола,кви пет лева,ква централна гара,къв кауфлан

Comment

• Как разбра колко е температурата,на око ли прецени или с диагностика?Па моето бусо работи на около 100 градуса,нищо че на таблото стрелката е закована на 90 градуса.

Comment

Как разбра колко е температурата,на око ли прецени или с диагностика?Па моето бусо работи на около 100 градуса,нищо че на таблото стрелката е закована на 90 градуса.

С диагностика естествено,миналата зима.

Comment

Как разбра колко е температурата,на око ли прецени или с диагностика?Па моето бусо работи на около 100 градуса,нищо че на таблото стрелката е закована на 90 градуса.
                                Идея,требе го замеря в движение га го карам со 200 и кусур към и 80 по километраж.
                                Едно сигура знам,че после пържоли под капака моем печем на бусото,кифтета и кибапчита изгарят.
                                Alfa Romeo 159 2,4 Jtdm Q-tronic
                                Citroen C2 1,6 Sensodrive

Alfa Romeo 156 GTA Selespeed - EX
                                Alfa Romeo 159 SW 2,4 Jtdm Q-tronic - EX
                                Alfa Romeo 156 2,0 TS Selespeed - EX

....расоф ат, дърта кранта без зоб не пука!

Comment

Working...
                                X