Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Giulia отвя и BMW M5

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от vovata Покажи съобщение
    Викаш: по блатата за риба !?!?
    http://vbox7.com/play:1187924471
    Май рибата от магазина ще я купуваш !
    Като почне да вали и на Ихтиман става като БМВ гробище !
    Но всеки има право да се радва на живота както намери за добре !
    Да не мислиш, че една кола на предно няма да спре в тази кал?
    Също така да не мислиш, че всяка кола с двойно предаване няма да се справи с тази кал?
    Въобще каква е идеята на това нещо в случая?
    Както всеки знае, няма кола, която да е най-бързата и да е на предно предаване. Няма.
    Колите с предно предаване са евтини. И БМВ минават на ниските си модели на предно предаване, защото е евтино и за нищо не става общо взето. Ама евтино. Сори, че последните десетилетия няма масова Алфа на задно. Хайде сега може и да се поправи това. Ако иска Алфа да се върне в играта.
    Last edited by BO; d.m.y г., 15:36.
    A20DTH ЖТД ама не баш
    1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
    Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
      И щом отидохме при истинските двигатели, то аз ти дава пример и ми кажи някой двигател, произвеждан някога от Алфа, който да се развърта до 11500 оборота и да прави 1500 к.с. Това е творението на БМВ.
      Дай да видим кой двигател е конкурент, че ми е много интересно.

п.п. Да ти върна примера - двигател на БМВ, V8 до 21000 оборота. Просто за сведения, че с тия 11к където излезе, все едно Трабанче изкара.
      Примера ти е железен. Значи Рено са класи над БМВ.
      Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• Айди куги БМВ напрааат рейсинг машина като това :

Click image for larger version

Name:	Maserati_MC12_1.jpg
Views:	1
Size:	95.9 Килобайта
ID:	2343736

да ми се обадите оууу ... До тогава чикиите на песъка ..
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Абе кво спорите кой дигал обороти, тоя който мине финиша първи е с правилния двигател, другото е скъпа косачка за трева.

21000 оборота, тва на кой сериен модел се монтира, може ли линк някакъв, щото иначе и аз знам една кола дет вдига свръхзвукова скорост ма не я срещам често по пътя... даже ич.За какво ми са тия обороти, да пиля гуми на старта и финиширам когато оня с камарото слиза от колата си на финиша и си поръчва ескимо на клечка.
          По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
          конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
          Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
          Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

• Бо говори за пълният им провал в Ф1.
            Alfa Romeo 156 SELESPEED 09.99-EX, Alfa Romeo 166 06.01 & BMW E39 525tds Touring

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
              Айди куги БМВ напрааат рейсинг машина като това :

[ATTACH]148691[/ATTACH]

да ми се обадите оууу ... До тогава чикиите на песъка ..
              Хаха. Рейсинг машина? Че защо ти е рейсинг машина, като има стрийт машина с по-добри показатели?
              За сведение:
              - Maserati MC12
              Ускорение 0-200 км/ч - 9.9 сек.
              Максимална скорост - 330 км/ч

- BMW M5 Hurricane RR Touring:
              Ускорение 0-200 км/ч - 9.5 сек.
              Максимална скорост - 362 км/ч

Аре бегай у лево с едно просто комби от БМВ.
              Та не разбрах, къде са тия вървящи Алфи. Давайте ги насам. Имаш ли някоя Алфа, каквато и да е да я изправиш срещу този М-ков двигател от БМВ?
              Last edited by BO; d.m.y г., 00:15.
              A20DTH ЖТД ама не баш
              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Абе припадна ли шефа на бемве-припадна,точка.Отам насетне ако ще и хипер гига мега квадра тера форца, тиренце, спортен двигател да изкарате все тая.
                По-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
                конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
                Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
                Alfa Romeo 156 1.8ts 2001

Comment

Хаха. Рейсинг машина? Че защо ти е рейсинг машина, като има стрийт машина с по-добри показатели?
                  За сведение:
                  - Maserati MC12
                  Ускорение 0-200 км/ч - 9.9 сек.
                  Максимална скорост - 330 км/ч

- BMW M5 Hurricane RR Touring:
                  Ускорение 0-200 км/ч - 9.5 сек.
                  Максимална скорост - 362 км/ч

Аре бегай у лево с едно просто комби от БМВ.
                  Та не разбрах, къде са тия вървящи Алфи. Давайте ги насам. Имаш ли някоя Алфа, каквато и да е да я изправиш срещу този М-ков двигател от БМВ?
                  Вуйче,
                  На тебе само ДРАГ ти е в главата.. На писта виждал ли си го това БМВ как върви ?? Май не си .. нула до двеста, нула до триста .. пусни го тоа вагон по Ринга оу .. То всички пътища и писти на тая планета са прави по 10 километра и всичко живо кара само драг. Тая мощност къде ще я впрегнеш по некой планински участък ? С тия тежки магистрални казани - ти бегай у лево. И престани да кендзаш и да мажеш по темите .. една камара народ ти го казаха !

Comment

И престани да кендзаш и да мажеш по темите .. една камара народ ти го казаха !
                    Докато му обръщате внимание тъй ще е ... Това е типичния дървен философ,дразнител
                    146 Turbo

Comment

Вуйче,
                      На тебе само ДРАГ ти е в главата.. На писта виждал ли си го това БМВ как върви ?? Май не си .. нула до двеста, нула до триста .. пусни го тоа вагон по Ринга оу .. То всички пътища и писти на тая планета са прави по 10 километра и всичко живо кара само драг. Тая мощност къде ще я впрегнеш по некой планински участък ? С тия тежки магистрални казани - ти бегай у лево. И престани да кендзаш и да мажеш по темите .. една камара народ ти го казаха !
                      "Вуйче", а ти това виждал ли си го на пистата? А Мазератито пак ли си го виждал на пистата?
                      Като нямаш приказка, подминавай.
                      Кофти ти е, че няма какво да кажеш, когато числата говорят.
                      А най-якото е, че може спокойно да си купиш БМВ-то, като отидеш и по чалгарски анцуг още утре, ама Мазератито няма да можеш никога да си го купиш.
                      И най-важното беше, ако случайно си получил деменция, че говорихме за двигатели. Ето що е то двигател от БМВ. И то сериен такъв. Въпреки, че е сложен в двутонен "казан', брутално отвява всякакви такива налудничави идеи от Фиат. Оп, да повторва, че по принцип говорихме за Алфа Ромео. И къде е Алфа тук, че отиде при някакви космически кораби? Защо не взе двигател произведен и сложен във Ферари? Кофти, а? Пак да попитам, къде е Алфа Ромео в спора?
                      И както каза сам, хайде у лево.
                      Last edited by BO; d.m.y г., 12:10.
                      A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

• Мисля, че е време модераторите да вземат мерки и този екземпляр, който дори не кара БМВ, а Опел, повтарям Опел да приключи участието си в този форум. Иначе съществуването на този форум се обезмисля.

П.С. Ще му припомня само, че веднъж го помолих да направим диагностика на БМВ-то и отговорът беше,че не може, защото не ги разбира.
                        Last edited by nicks1; d.m.y г., 12:43.

Comment

"Вуйче", а ти това виждал ли си го на пистата? А Мазератито пак ли си го виждал на пистата?
                          Като нямаш приказка, подминавай.
                          Кофти ти е, че няма какво да кажеш, когато числата говорят.
                          А най-якото е, че може спокойно да си купиш БМВ-то, като отидеш и по чалгарски анцуг още утре, ама Мазератито няма да можеш никога да си го купиш.
                          И най-важното беше, ако случайно си получил деменция, че говорихме за двигатели. Ето що е то двигател от БМВ. И то сериен такъв. Въпреки, че е сложен в двутонен "казан', брутално отвява всякакви такива налудничави идеи от Фиат. Оп, да повторва, че по принцип говорихме за Алфа Ромео. И къде е Алфа тук, че отиде при някакви космически кораби? Защо не взе двигател произведен и сложен във Ферари? Кофти, а? Пак да попитам, къде е Алфа Ромео в спора?
                          И както каза сам, хайде у лево.
                          Ндам .. имал съм щастието да го видя на Хунгароринг !! .. с още 3-ма колеги ..

На шурето жигулката си я карам по анцуг.

Ти говориш за двигатели като вадиш некакви данни от нета и/или от брошури и списания .. Евала ! И се оптиваш да ме/ни убедиш тука, тези данни (числа) прават колите по-бързи. Щом мислиш така мога само да те съжалявам. Тя една кола не е само двигател. То и италианците могат да извадат 1500 коня от мотор .. ама не го правят. Що ли ? Щото са смотани и неразбират? Едва ли !

https://www.youtube.com/watch?v=rgYediu6KJ0

Обади ми се когато некое BMW доближи тоя резултат.
                          To BMW и Mercedes не могат да доближат .. , да не говорим, че всека една напомпана Годзила шти напраи 2 тонния казан смешен.

Поздрави ... и у лево

П.п. То на това БМВ М5 Хуракан двигателят му е толкова сериен .. ,че целото серийно производство се е събрало у него.
                          Last edited by DiStefano; d.m.y г., 12:57.

Comment

• Пак да те попитам - къде е Алфа Ромео в този спор?
                            Или викаш това Мазерати е Алфа Ромео и е нормално да го даваш за пример?
                            Дай алтернативен двигател сложен в Алфа Ромео.

И да, много от колите не съм имал досег с тях.
                            И викаш ти не говориш за автомобили, които не си ги виждал на живо и не си ги карал лично? Никога няма да дадеш характеристика на автомобил, който лично не си бил ти на изпитанията?

Пак да те попитам, защото очевидно не отговаряш на въпроса. Къде е Алфа Ромео тук?

И пак накрая да те попитам. ОК, аз приемам, че БМВ нямат аналог специално за пистата на това Мазерати. Та имаш ли ти да кажеш кой е аналога на БМВ на улицата? Коя Алфа Ромео ща я дадеш за пример. Спокойно, не се обвързвай само с коли, които си карал. Дай пример и за такава, за която си чел. Няма да ти се разсърдя.

И накрая дай да се върнем пак на двигателите и ми отговори конкретно на този въпрос.
                            Най-силния двигател от БМВ правен някога вади точно 1000 кс. от 1 литър обем.
                            Дай алтернатива на най-добрия двигател правен от Алфа Ромео. И да не те ограничавам само с Алфа, че нещата ще изглеждат грозни, дай пример с някакъв италиански двигател, за да видим пак каква е разликата. Ей така, от интерес просто. Че всичко тръгна от спора за двигателите и тия от БМВ как не могли да правят двигатели. Просто не получавай деменция в спора и отдели малко време да отговориш на конкретните зададени въпроси.
                            Last edited by BO; d.m.y г., 13:36.
                            A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Пак да те попитам - къде е Алфа Ромео в този спор?
                              Или викаш това Мазерати е Алфа Ромео и е нормално да го даваш за пример?
                              Дай алтернативен двигател сложен в Алфа Ромео.

И да, много от колите не съм имал досег с тях.
                              И викаш ти не говориш за автомобили, които не си ги виждал на живо и не си ги карал лично? Никога няма да дадеш характеристика на автомобил, който лично не си бил ти на изпитанията?

Пак да те попитам, защото очевидно не отговаряш на въпроса. Къде е Алфа Ромео тук?

И пак накрая да те попитам. ОК, аз приемам, че БМВ нямат аналог специално за пистата на това Мазерати. Та имаш ли ти да кажеш кой е аналога на БМВ на улицата? Коя Алфа Ромео ща я дадеш за пример. Спокойно, не се обвързвай само с коли, които си карал. Дай пример и за такава, за която си чел. Няма да ти се разсърдя.

И накрая дай да се върнем пак на двигателите и ми отговори конкретно на този въпрос.
                              Най-силния двигател от БМВ правен някога вади точно 1000 кс. от 1 литър обем.
                              Дай алтернатива на най-добрия двигател правен от Алфа Ромео. И да не те ограничавам само с Алфа, че нещата ще изглеждат грозни, дай пример с някакъв италиански двигател, за да видим пак каква е разликата. Ей така, от интерес просто. Че всичко тръгна от спора за двигателите и тия от БМВ как не могли да правят двигатели. Просто не получавай деменция в спора и отдели малко време да отговориш на конкретните зададени въпроси.
                              Щом ти си позволяваш да коментираш БМВ в тази ТЕМА .. Ти започваш винаги с твойте БМВ-та

Това е АЛФА РОМЕО ФОРУМ ... Тука никой не го ебе за твойте БМВ-та и кво могат и колко по-добри коли са и така нататък ... Отвори си тема в Общи приказки и там ше спорим .. стига си мазал тука !!!

Аз не съм твърдял никъде, че БМВ не могат да правят двигатели ... ти почна с дуелите .. Ма то ни писна на всички вече ..

---------- Post added at 14:32 ---------- Previous post was at 14:19 ----------

А като искаш примери .. ей ти един пример :
                              копи/пейст от нета

BMW Z4 sDrive 35is

Acceleration 0-100 Km/h (sec)4.8
                              Top Speed (Km/h)250

Alfa Romeo 4C 1.8T

Acceleration 0-100 Km/h (sec)4.5
                              Top Speed (Km/h)258

Два цилиндъра по-малко за Алфата и 100 коня в полза на БМВ. Ма не всичко е двигател в един автомобил - както вече казах.

Comment

• Спокойно бе, човек. Не се изнервяй. Отпусни малко.
                                До колкото знам това е Форум, в който всеки може да пише.
                                От горе на всичко това тука са и общите приказки, където всеки може да сподели.
                                Ама както е нормално, като нямате някои хора доводи, то е нормално да се изнервяте.
                                И това за "моите" БМВ-та от къде ти хрумна. Аз просто се интересувам от автомобилостроене и знам всеки къде е силен и къде е слаб. Това не ми пречи разбира се да опонирам на всеки, който не е запознат с материята.
                                За това ти реагираш с "моите БМВ-та", ония в БМВ форума реагират с "моите Алфи" и подобия.
                                Защото не можеш да кажеш на черното-бяло.
                                И в темата двигатели точно БМВ си е един от лидерите в световен мащаб. А Алфа в тази материя е толкова назад, че има да гони десетилетия. Просто не може да се говори за конкурент, още повече, че и да правиш сравнения.

За това такива "фенове" като италфенчо, който дори не знае до кога се строи двигател от дадена гама и то от автомобили, на които уж бил, фен, се изказват супер неподготвени и са тотално неориентирани горките.

Конкретно с примера ти, то донякъде си прав. 4ц е ненормален автомобил. И то именно заради каросерията, което няма нищо общо с двигателя и този спор. Което не може да се отрече в крайна сметка параметрите.
                                Въпреки, че Z4 е пряк конкурент на 8C, а не на 4C, ако гледаме обективно. Не, че ще има някаква разлика в крайния резултат. Това, че няма М Z4 си е изцяло проблем на БМВ, като в тази категория губи, което си е факт. И както не веднъж казах на черното не може да кажеш бяло. Във всички други сегменти Алфа губи брутално и то заради политиката им да произвеждат евтини автомобили от вече почти 3 десетилетия.

И това ако си фен и се интересуваш от автомобили ще го признаеш. Ама ако си 'фен", като италфенчо, който е крайно неориентиран, тогава е разбираемо хем да спориш за глупости, хем да не си признаваш, че грешиш стил - ами аз не знаех за това, ами аз не знаех за онова. И накрая излезе с поредната глупост. И накрая с поредната глупост, че той обичал звука на ТС-а, който звук е толкова тъп, че дори не може да го различиш от такъв, произвеждан от прост Голф. Да беше във връзка с Арезе, да го разбера. И това тактично го подминах, защото какво да кажеш на такъв индивид?

Хайде със здраве. И не се напъвай. Дай да комуникираме просто.
                                A20DTH ЖТД ама не баш

Comment

Working...
                                X