Известие

Collapse
No announcement yet.

Alfa Romeo Giulia отвя и BMW M5

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Начи не виждам нищо лошо да се разискват и други марки.Точно това според ни прави една идея по широко скроени от беенвисти и голфаджии.Аз съм имал различни марки коли,просто защото не съм кон с капаци.Имал съм и ауди,сега имам сааб,след сааба може би пак ще имам ауди а може и хонда.Мойта кола колкото и да я хейтят,важното е че на мен ми харесва Опитайте се и вие така да гледате на нещата Бъдете по ларж,и не се вталясвайте за таквиз неща живота е прекрасен дори когато караш колело
    SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• И аз съм имал в живота си около 30 коли като преобладават различни марки, даже не съм ги писал в подписа, защо ли ?
      Коли има различни ! Мнения също ! Форуми също !
      Не се вързва да плюеш във форума Алфа Алфа и да възхваляваш други марки ! Какво очаквате? Утре да си продам колата и да си купя невероятната кола по ваше усмотрение ? Или просто да ида да я запаля щото другите се разваляли по малко или били нещо си?
      Като не ви кефи дадено нещо отивате там където с радост ще ви слушат и щастието ще е пълно ! Или ще продъжавате да избивате комплекси !?!
      Почвам да се чудя дали не сте 13 годишни малчугани, ако е така - то ви е простено !
      Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
      159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
      NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
        Мойта кола колкото и да я хейтят,важното е че на мен ми харесва
        Твойта кола никой не може да я хейтва бре! Който я погледне и се вкаменява.
        Ъ-ъ-ъ-ъ, то това май за Медуза беше, вече се обърках.
        Надявам се не го приемаш лично, най добрият ми приятел имаше таквоз и ми е рефлекс - чуя ли Сааб и включвам.
        Инак си прав абсолютно, за това кое е важно.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Начи не виждам нищо лошо да се разискват и други марки.Точно това според ни прави една идея по широко скроени от беенвисти и голфаджии.Аз съм имал различни марки коли,просто защото не съм кон с капаци.Имал съм и ауди,сега имам сааб,след сааба може би пак ще имам ауди а може и хонда.Мойта кола колкото и да я хейтят,важното е че на мен ми харесва...
          Мойта пък кола пък съвсем колкото и да я хейтят, важното е на мен да си ми харесва.
          Даже колкото повече хора я хейтят толкова повече ме кефи мен, щото никога не съм смятал че хората които мнението им значи нещо са особено голям процент от населението.

Пак казвам - и аз не виждам нищо лошо да се разискват и други марки. Просто да се прави в рамките на добрия тон. Ако се върнеш назад в темата ще видиш, че мненията в които някой от колегите е казал нещо, да го кажа така, непремерено за твоя СааБ са около 10 пъти по-малко от тези в които ти правиш някои "непремерени" изказвания за Алфа.

В подобна аудитория, дето мнозинството все пак са фенове на Алфа няма как това да не провокира някого да опонира по-остро или да не влезе в спор. А ако изказванията ти не бяха така малко хиперболизирани и малко изказани по-колоритно в стремежа ти да подчертаеш мнението си, колегите нямаше да реагират така. Ем сега то не бяха мотори дето се чупят през 10 минути, не бяха нагорнища надолнища, Витиня, Хаин Боаз, нютонметри, обороти, температури, ам то малко много стана е брато

И по тоя начин се създават едни конфликти, които не мисля че са необходими или че някой полуава нещо позитивно от тях. Освен разбира се ако някои хора не влизат пияни във форума и не си изкарват така напрежението от работния ден в тия караници, ама според мен, пак казвам тия конфликти за излишни
          Alfa Romeo Tipo 940 MY 2014, 1400 Turbo Benzina Multiair 16v, Giulietta Serie 1 Distinctive, MD 11/2015
          Alfa Romeo Tipo 930 MY 1997, 1400 Twin Spark 16v, 145 Serie 1 Lusso, MD 04/1997 [Ex]

Comment

• Първоначално публикувано от Sm0k Покажи съобщение

Пак казвам - и аз не виждам нищо лошо да се разискват и други марки. Просто да се прави в рамките на добрия тон. Ако се върнеш назад в темата ще видиш, че мненията в които някой от колегите е казал нещо, да го кажа така, непремерено за твоя СааБ са около 10 пъти по-малко от тези в които ти правиш някои "непремерени" изказвания за Алфа.
            За Сааб никой нищо лошо не може да каже. Който го види, губи ума и дума, толкова е грозно т'ва. Само аз съм по грозен от него, 'ма съвсем малко.
            Всъщност, Сааб е много полезен автомобил, може да се ползва като пургатив. Демек - пийш едно набързо, излизаш навън, виждаш го... и вече можеш да се качиш и караш - чист си.
            Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 21:09.

Comment

• Ако някой пали метлата,само защото някой се изказва негативно за любимата му марка автомобили,то май наистина форума е пълен с малчугани,които биха има ли по добра сцена за изява в някое от предаванията на бате Енчо еле пък да влизаш в конфликт заради това..........поне аз не бих свалил нивото до там............Или пък много ми е странно като чуя че някой избивал комплекси като хейтил алфа,едва ли не това е ламборджини и само богоизбрани могат да си го позволят и сега видиш ли аз не мога да си го позволя и за това го плюя.Това е комплекс.Купете си по един тълковен речник и погледнете какво значи думата ,,комплекс,, за да са научите да я употребявате правилно.И плюс което е казвам къде е алфа спрямо беенве,като се базирам на личния ми прочет върху нещата,а не на статистики и ревюта писани от някоя сезонна кифла от слънчев бряг.Сега ако темата беше алфа vs рено или пежо,естествено че щях да хейтна френските.

---------- Post added at 20:35 ---------- Previous post was at 20:24 ----------

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
              За Сааб никой нищо лошо не може да каже.Демек - пийш едно набързо, излизаш навън, виждаш го... и вече можеш да се качиш и караш - чист си.

Точно тия екстри го правят уникален и индивидуален Te и мерцедес нямат такава екстра Плюс което е дори и да не изтрезнееш отзад е толкова широко,че се събираш целия на дължина,а и почти на широчина Тъй че спокойно можеш да хвърлиш няколко часа сън без да те боли после вратъ

Comment

• Ехеее супер,щом можеш да се излегнеш,ся остава да кажеш че има и баня и кенеф и още утре започвам да си търся Сааб.

Comment

Точно тия екстри го правят уникален и индивидуален Te и мерцедес нямат такава екстра Плюс което е дори и да не изтрезнееш отзад е толкова широко,че се събираш целия на дължина,а и почти на широчина Тъй че спокойно можеш да хвърлиш няколко часа сън без да те боли после вратъ
                  Е де, е де, е де! Мерено е, отвън е по широк, отвътре е колкото 146. Ако не вярваш - взимай рулетка и мери. То не че в 146-ца не може да се дремне......ма зависи колко си дълъг.
                  Абе... добра си е колата, ама .....що толкоз грозна бе!
                  И сега се сещам, че щях да ти отговарям някъде по въпроса за показанията на бордовия комп. за разходът. Като си на газ са не реални(завишени), обикновено. На бензин трябва да са точни. Има разлика, макар и не драстична.

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                  Ехеее супер,щом можеш да се излегнеш,ся остава да кажеш че има и баня и кенеф и още утре започвам да си търся Сааб.
                  А!? Че твоята няма ли!? Сега остава да кажеш че и кафемашина няма!
                  Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:02.

Comment

• Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
                    За Сааб никой нищо лошо не може да каже. Който го види, губи ума и дума, толкова е грозно т'ва. Само аз съм по грозен от него, 'ма съвсем малко.
                    Всъщност, Сааб е много полезен автомобил, може да се ползва като пургатив. Демек - пийш едно набързо, излизаш навън, виждаш го... и вече можеш да се качиш и караш - чист си.
                    Абе има и не грозни Саабове. Аз си харесвам от едно време още 9000, но да не забравяме, че той е Фиат Крома, може би затова.
                    Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                      Абе има и не грозни Саабове. Аз си харесвам от едно време още 9000, но да не забравяме, че той е Фиат Крома, може би затова.
                      Ахам .. па и Ланча Тема

Аз Сапът го намирам за интересна "играчка" ..

Вескууу като си дойдеш като цъфнат налъмите а ми дадеш да му скинем гумите оууу
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                        Ахам .. па и Ланча Тема

Готен е, особено ако е от последните, с големи джанти бива. Там точно изпадаш в дилема дали Тема или Сааб. Но предвид, че се слага мотор Ферари в Тема, макар и маломощен и спънат, май Темата печели.
                        Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

Абе има и не грозни Саабове.
                          Може, 'ма другите са толкоз грозни, че са ми "форматирали харда" та не помня ич, че сме се срешали. А може и да съм се погледнал в огледалото, докато се бръсна. Знам ли.
                          Едно от двете е, със сигурност.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                            Ехеее супер,щом можеш да се излегнеш,ся остава да кажеш че има и баня и кенеф и още утре започвам да си търся Сааб.

Начи бате това сериозно.Задната седалка е конструирана да е леко под наклон в посока облегалката Предполагам с идеята да се седи по удобно Обаче за спане,по гръб идва малко кофти,за това препоръчвам на една кълка

---------- Post added at 21:20 ---------- Previous post was at 21:18 ----------

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                            Ахам .. па и Ланча Тема

Немаш грижи От теб пиенето от мен другото

Comment

Готен е, особено ако е от последните, с големи джанти бива. Там точно изпадаш в дилема дали Тема или Сааб. Но предвид, че се слага мотор Ферари в Тема, макар и маломощен и спънат, май Темата печели.
                              Ма да ...

Ма мене и тия последните пак ми аресват

Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Тука много са тачи Волвото,пред немски,френски и т.н. коли.Е тоя модел ме накефи чисто като дизайн,и бих искал някой ден да го имам и пробвамClick image for larger version

Name:	Volvo-V40-D4-01.jpg
Views:	1
Size:	54.1 Килобайта
ID:	2343739

Comment

Working...
                                X