Първоначално публикувано от Orm
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Лада 2102 с по-модерен привкус
Collapse
X
-
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
-
За съжаление преди 2 месеца ми се изхлузи от ролките ангренажен ремък, който беше на 2г. и 7-8 000км.
За съжаление това стана в Стара Загора и се случи, докато я караше синът ми.
Колата стоя един уикенд - два дена на пътя в кв.Железник.
Мислех или да търся Ники/Ферариста/ или да си я прибера с колесар в Плевен, но се доверих на едни специалисти от някакъв измислен Бош-Сервиз от този квартал.
Резултатът от всичко сменено в главата е, че сега няма мощност, пуши и гори масло и не знам към кой да се обърна да ми оправи колата.Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЯ ми кажете друго, имах една вектра умряла 1.6 моно инжекция. Та 2 пъти късах ремъка сменях си го и продължавах, на 3-ия път смених няква ролка (или водна помпа не се сещам сега) и всичко се оправи. Та, щом може да се направи така че при скъсан ремък клапаните да нямат среща с буталата , защо масово се прави така че след скъсан ремък да си изхвърляш двигателя?
---------- Post added at 20:16 ---------- Previous post was at 20:13 ----------
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеБъркаш са.........Тракторите вървят на нафта не на бензин
)))...говоря за веригите бе....омръзна ми, сам да си превеждам
)
Last edited by Бобби; d.m.y г., 22:18.По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение)))...говоря за веригите бе....омръзна ми сам да си превеждам
)
Ми аз точно това ти казвам бе..........че тракторите са на нафтаSAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеНовите коли са направени нарочно да се чупят. Автопроизводителите нямат сметка да правят вечни коли.Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеНе знам колко ще ми струва, но дали може някой да ми трансплантира този двигател от Жигулката на 166-цата."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от old alfist Покажи съобщениеЗа съжаление преди 2 месеца ми се изхлузи от ролките ангренажен ремък, който беше на 2г. и 7-8 000км.
За съжаление това стана в Стара Загора и се случи, докато я караше синът ми.
Колата стоя един уикенд - два дена на пътя в кв.Железник.
Мислех или да търся Ники/Ферариста/ или да си я прибера с колесар в Плевен, но се доверих на едни специалисти от някакъв измислен Бош-Сервиз от този квартал.
Резултатът от всичко сменено в главата е, че сега няма мощност, пуши и гори масло и не знам към кой да се обърна да ми оправи колата.Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Стига ретро спомени...бъдете в крак с времето.....иска ви се бързи, икономични коли със всички екстри дет да ви чешат ташаците....а па сега не били и здрави.....капризи))
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеНовите коли са направени нарочно да се чупят. Автопроизводителите нямат сметка да правят вечни коли."Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз затва се запасих с резервна 156 и за нова кола не бих мислил доста време.......Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеАз затва се запасих с резервна 156 и за нова кола не бих мислил доста време.......))
А бе гледайте напред бе момчета.....Джулия, ала бала въздушни възглавници.....коли без шофер.......возене без трепет и т.н...По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеТребва се върнеш малко по назад...155...75 или 33...ама без ръжда......))
А бе гледайте напред бе момчета.....Джулия, ала бала въздушни възглавници.....коли без шофер.......возене без трепет и т.н...Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщениеМи аз точно това ти казвам бе..........че тракторите са на нафта
---------- Post added at 20:40 ---------- Previous post was at 20:38 ----------
Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщениеАз чакам да им сложат крила и да се движат във въздуха, иначе няма смисъл да сменям засега. Така поне няма да ме притесняват пешаходци.))...е па гледай междузвездни войни адаш...сега последният епизод е актуален
)
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
Comment
-
Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщениеСтига ретро спомени...бъдете в крак с времето.....иска ви се бързи, икономични коли със всички екстри дет да ви чешат ташаците....а па сега не били и здрави.....капризи))
Икомична бърза кола винаги е била=боклукСегашните автомобили се проектират с максимален експлоатоционен живот макс до 8 години...............И кво да дам 40 хил. евро за некав голф и до като го изплатя и трябва да го засилвам към моргата.............аз за тия пари ще си купя апартамент в Санто Доминго където млади доминиканки ще ми чешат ташаците до като съм жив бре алоооооооо
Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 22:47.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщениеЯ ми кажете друго, имах една вектра умряла 1.6 моно инжекция. Та 2 пъти късах ремъка сменях си го и продължавах, на 3-ия път смених няква ролка (или водна помпа не се сещам сега) и всичко се оправи. Та, щом може да се направи така че при скъсан ремък клапаните да нямат среща с буталата , защо масово се прави така че след скъсан ремък да си изхвърляш двигателя?
Накрая се оказа,че ремъка се опъва с водната помпа,прецакваше фи защото бяха хлабави. Беше клеасала и "майсторите незнам как са ги сменяли ремъците но и двата пъти ги прецака. Накрая нов ремък и водна помпа елементарен монтаж. Шодландски боец,не успяхме да го блокираме този двигатвл,като се има в предвид,че това беше първата кола след изкарване на книжка.
Sent from my SM-G920F using TapatalkДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
Comment