Известие

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на други марки автомобили

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
    Арезето е много насран мотор.
    Нема такъв мотор !
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
      Нема такъв мотор !
      Ако не знаеш нарицателните на този двигател, това не е мой проблем.
      A20DTH ЖТД ама не баш
      1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
      Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Ми кажи какви са нарицателните,ограмоти и нас непросветените?

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
          Ако не знаеш нарицателните на този двигател, това не е мой проблем.
          нарицателните? или може би порицателните? или отрицателните? аз казвам (както ДиСтефано) - е нема такъв мотор!

---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

офф извинявам се, че забравих да изхейтя - редовия шестак на Беенве със ситемата за променливо изпускане на маслото е кенеф! самото Беенве е кенеф, тотален кенеф същински уонаби скапан кенеф и това е самата истина може да го прочетете навсякъде в световната литература ... и това е самата истина! По-голям кенеф от Беенве има но засега ще го запазя в тайна от вас.

Comment

Ако ще се заяждаме:

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
            Наистина като чуят колегите за Арезе и се почва,върви ли,колко върви,повече ли от мапнато JTD(в моя случей) или по малко,или JTDm май ще го скъса и такива коментари.
            П.С Още един път честито на собственика и много немски талиги на накажеш с този дзвер.
            Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
            Венцо. 2,5 ве шес Арезе баце !
            A20DTH ЖТД ама не баш
            1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
            Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

Верно е че си харчат масло,аз лично не виждам проблем в това Но пък са аз не знам по икономичен шестак от към гориво,за бензиновите говорим нали да са уточним Така че пълно щастие няма.Искаш кеф бецален Тука тия шестаци са с най-много навъртяни километри от всички други шестаци на други марки автомобили от същия период на производство,и с най-малко сменени собственици.Тия беенвета и до сега са харчат като топъл хляб
              SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

За мен едно Е-30 като му боднеш един шестак 3.0 от по новите кърти асфалта.....1150 кг. на 270 к.с....какво ще кажете.......едно приятелче наля сумати пари в такъв ковчег....ама сега му викаме летящия ковчег...
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

ЧЕСТИТА 100 ГОДИШНИНА НА BMW!!!
                  Макър и на патерица...................... Най-обичаната марка по света!Най-емблематичните автомобили! Майкъл Джексън за музиката,Майк Тайсън за бокса,Пеле за футбола,е това е BMW за автомобилостроенето!Дабест,дафърст,номбъруан!
                  Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 12:41.
                  SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Точно 6-ка на BMW да е икономичен,айде няма нужда,нито е икономичен пък и е скопен,само едно едно бучене се чува от него.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Comment

Е кое му е нарицателното на това дето съм написал,да не е ли така почват се коментари че видиш ли JTD-то е фиатски мотор и няма нищо от Алфа в него,пък за това с вървенето също е така,хора с дизели почват да ти обяснват как едва ли не JTD-то е някаква совалка и ти си най големия балък че караш V6,но аз тези неща отдавна съм ги надраснал,та коя колкото върви толкова.

Comment

Точно 6-ка на BMW да е икономичен,айде няма нужда,нито е икономичен пък и е скопен,само едно едно бучене се чува от него.

Нещо вуйка си се възбудил...това е мотор на 20г. за времето си е бил тупалка..така да се каже
                        Alfa 155 1.9TD '97 EX
                        Alfa 166 2.4 JTD EX
                        Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Колега, не съм фен на BMW! Но не си прав, имам познат с е46 2.0 р6, разхода из София му е около 11, мотора има прилична динамика особено еластан. Арезето.. да много е гаден тоя мотор, ужас!

Comment

Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
                            е46 2.0 р6, разхода из София му е около 11
                            + 2-3 литра и може да нацелиме разхода...
                            Alfa 155 1.9TD '97 EX
                            Alfa 166 2.4 JTD EX
                            Alfa 156 2.4 JTD

Comment

И кое му е тупалката на тоя мотор вуйка?Говорим за 2.0 R6,виж 2.5 и 3.0 са друга бира,конете идват само за водопой и разход от 11 градско,айде осъзнайте се.

Comment

Със зомбирани хора трудно се говори 'пише' четеш между редовете...
                                Alfa 155 1.9TD '97 EX
                                Alfa 166 2.4 JTD EX
                                Alfa 156 2.4 JTD

Comment

Working...
                                X