Първоначално публикувано от BO
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Обсъждане на други марки автомобили
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщениеНема такъв мотор !A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Първоначално публикувано от BO Покажи съобщениеАко не знаеш нарицателните на този двигател, това не е мой проблем.
---------- Post added at 21:24 ---------- Previous post was at 21:21 ----------
офф извинявам се, че забравих да изхейтя - редовия шестак на Беенве със ситемата за променливо изпускане на маслото е кенеф! самото Беенве е кенеф, тотален кенеф същински уонаби скапан кенеф и това е самата истина може да го прочетете навсякъде в световната литература ... и това е самата истина! По-голям кенеф от Беенве има но засега ще го запазя в тайна от вас.
Comment
-
Ако ще се заяждаме:
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеНаистина като чуят колегите за Арезе и се почва,върви ли,колко върви,повече ли от мапнато JTD(в моя случей) или по малко,или JTDm май ще го скъса и такива коментари.
П.С Още един път честито на собственика и много немски талиги на накажеш с този дзвер.Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщениеВенцо. 2,5 ве шес Арезе баце !A20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Верно е че си харчат масло,аз лично не виждам проблем в товаНо пък са аз не знам по икономичен шестак от към гориво,за бензиновите говорим нали да са уточним
Така че пълно щастие няма.Искаш кеф бецален
Тука тия шестаци са с най-много навъртяни километри от всички други шестаци на други марки автомобили от същия период на производство,и с най-малко сменени собственици.Тия беенвета и до сега са харчат като топъл хляб
SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
За мен едно Е-30 като му боднеш един шестак 3.0 от по новите кърти асфалта.....1150 кг. на 270 к.с....какво ще кажете.......едно приятелче наля сумати пари в такъв ковчег....ама сега му викаме летящия ковчег...
По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE
Comment
-
ЧЕСТИТА 100 ГОДИШНИНА НА BMW!!!
Макър и на патерица...................... Най-обичаната марка по света!Най-емблематичните автомобили! Майкъл Джексън за музиката,Майк Тайсън за бокса,Пеле за футбола,е това е BMW за автомобилостроенето!Дабест,дафърст,номбъруан!Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 12:41.SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle
Comment
-
Е кое му е нарицателното на това дето съм написал,да не е ли така почват се коментари че видиш ли JTD-то е фиатски мотор и няма нищо от Алфа в него,пък за това с вървенето също е така,хора с дизели почват да ти обяснват как едва ли не JTD-то е някаква совалка и ти си най големия балък че караш V6,но аз тези неща отдавна съм ги надраснал,та коя колкото върви толкова.
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеТочно 6-ка на BMW да е икономичен,айде няма нужда,нито е икономичен пък и е скопен,само едно едно бучене се чува от него.
Sent from my ALE-L21 using TapatalkAlfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщениеТочно 6-ка на BMW да е икономичен,айде няма нужда,нито е икономичен пък и е скопен,само едно едно бучене се чува от него.
Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
Comment
-
Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщениее46 2.0 р6, разхода из София му е около 11Alfa 155 1.9TD '97EX
Alfa 166 2.4 JTDEX
Alfa 156 2.4 JTD
Comment
Comment