Известие

Collapse
No announcement yet.

Обсъждане на други марки автомобили

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

За една кола може да се говори, чак когато се скапе.
    Тогава взимаш всичко, което си дал за нея, делиш го на километрите и ще видиш колко е била добра.
    На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
    Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
      Ако ще се заяждаме:
      няма да се заяждам лично аз но като говорите за Беенве само B6 или B2 еле па B9 сичко започващо с Е примерно Е39, Е46 това са химии, които се слагат в храните и означават предимно емулгатори, екструдери, отцветители и секви подобни шитни

Comment

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
        И кое му е тупалката на тоя мотор вуйка?Говорим за 2.0 R6,виж 2.5 и 3.0 са друга бира,конете идват само за водопой и разход от 11 градско,айде осъзнайте се.

Боби разхода е около 14,което за шестак пак е нищо.............................Навремето един познат имаше 325i Е36 първите които излязоха,возили сме се доста в него.....................начи като го настъпи бате чуството беше същото като в самолет който се издига от пистата и е точно в позиция диагонал кръвта ми се качаваше в главата.................... Нема такъв кеф вервай ми Къф сервиз.................само му сменяше маслото пред тях и магън
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Нали и аз това казах,че за 2.5,2.8 и нагоре само хубави неща мога да кажа,но 2.0 си е мъртвец по рождение.

Comment

Първоначално публикувано от pace Покажи съобщение
            + 2-3 литра и може да нацелиме разхода...
            Който иска идва сипва и се возите, излизам с него постоянно, от компанията ми е и говориме за разход на гориво и е колкото каза, колата му е в перфектно здраве..

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:16 ----------

Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
            И кое му е тупалката на тоя мотор вуйка?Говорим за 2.0 R6,виж 2.5 и 3.0 са друга бира,конете идват само за водопой и разход от 11 градско,айде осъзнайте се.
            Не съм казал, че върви много.. просто има прилична динамика заради двата ваноса..

На мен двойката колко си мислите харчи преди да я купя някакви 1000 литри ми се пишеха за разхода..
            Last edited by pyle; d.m.y г., 21:22.

Comment

Това за разода е много относително понятие,зависещо от много фактори.
              Alfa Romeo 156 3.0v6,Bmw E61 535d.

Comment

Има, нема и намесваме БМВ......и те като Алфа имат 2-3 мотора добри и една спортна серия......другото е емблема...има и други автомобилни марки заслужаващи уважение ....
                По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от pyle Покажи съобщение
                  Колега, не съм фен на BMW! Но не си прав, имам познат с е46 2.0 р6, разхода из София му е около 11, мотора има прилична динамика особено еластан. Арезето.. да много е гаден тоя мотор, ужас!
                  Твоя познат да него кара само събота и неделя и то сутрин или вечер? По принцип боркомпютъра на е46 дава по-малък разход от реалния.
                  No one 'needs' an Alfa, like no one needs a car with more than 60 hp!
                  Алфа Ромео 155 1.7 8v (много реве )
                  e46 328Ci (чорбаджийска кола)

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                    Има, нема и намесваме БМВ......и те като Алфа имат 2-3 мотора добри и една спортна серия......другото е емблема...има и други автомобилни марки заслужаващи уважение ....
                    сега да ви споделя аз ного си падам по Мерцелес 126

---------- Post added at 01:17 ---------- Previous post was at 01:16 ----------

Първоначално публикувано от radostin_ivanov Покажи съобщение
                    Това за разода е много относително понятие,зависещо от много фактори.
                    колега, виж сега някога ни пукаше за разхода - сега сме на възраст и ама въобще разхода не е приоритет значи единствено може би разхода на гуми ще е леко проблем като се замисля ...

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                      сега да ви споделя аз ного си падам по Мерцелес 126

---------- Post added at 01:17 ---------- Previous post was at 01:16 ----------

колега, виж сега някога ни пукаше за разхода - сега сме на възраст и ама въобще разхода не е приоритет значи единствено може би разхода на гуми ще е леко проблем като се замисля ...
                      Аз па от време на време пуша пура...и за мерца или добро, или нищо....много са ми арни купетата...почти на всички модели на мечо....

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                        Аз па от време на време пуша пура...и за мерца или добро, или нищо....много са ми арни купетата...почти на всички модели на мечо....
                        таз 126-цата е много убав модел особено ако е американски то е с едни огромни брони https://www.google.bg/search?q=%D0%B...tEsjEN6csUM%3A
                        глей за каква красота иде реч !

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                          таз 126-цата е много убав модел особено ако е американски то е с едни огромни брони https://www.google.bg/search?q=%D0%B...tEsjEN6csUM%3A
                          глей за каква красота иде реч !
                          Нали ти казах, че с две врати ми по харесва.....уникално управление и возия има таз кола...кой какво ще да ми говори...дори и 190-та си заслужава уважение, който според мен е най келавият модел.......

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            Нали ти казах, че с две врати ми по харесва.....уникално управление и возия има таз кола...кой какво ще да ми говори...дори и 190-та си заслужава уважение, който според мен е най келавият модел.......
                            еее с две врати е велик модел !!! тия старите купета за мен са велики!

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
                              Точно 6-ка на BMW да е икономичен,айде няма нужда,нито е икономичен пък и е скопен,само едно едно бучене се чува от него.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
                              Според известен сайт за статистика на разхода:
                              530и = 10,78/100 => 0-100 = 7,1
                              166 3.0 = 12,63/100 => 0-100 = 7,8

Най-добро показание от тези години за атмосферен двигател, сток, излизащ от завода:
                              Алфа 6-так = 78.6кс от литър
                              БМВ 6-так = 110.9кс от литър
                              Last edited by BO; d.m.y г., 10:39.
                              A20DTH ЖТД ама не баш
                              1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
                              Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• Ами Хонда?
                                Now: 156 2.5 V6 24V
                                Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

Working...
                                X