If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен само една запетая съм изтървал, но ти провери в гугал правопис, това член, членуване при теб...малко объркани...)
eбати, много съм зле...........вече е късно да ме върнеш на училище, ще си отида от тоя свят неграмотен
Според мен само една запетая съм изтървал, но ти провери в гугал правопис, това член, членуване при теб...малко объркани...)
eбати, много съм зле...........вече е късно да ме върнеш на училище, ще си отида от тоя свят неграмотен
Дреме ти на шишарката какво ще бъде след теб и кой ще те споменава. Ще ти пречи на съня в казана (не ми се търси емотикон)
п.п. Ма мен доскоро ме коригираха и аз реших да те бъзна теб
Дреме ти на шишарката какво ще бъде след теб и кой ще те споменава. Ще ти пречи на съня в казана (не ми се търси емотикон)
п.п. Ма мен доскоро ме коригираха и аз реших да те бъзна теб
Тя и жабата видяла, че подковават вола и дигнала крак...ама не е така!
Виж сега какво ще ти каже дявола или дяволЪТ ..... -Ако пред думата стои предлог ( по, за ,на, без , около и др.) , тя НИКОГА не се членува с пълен член.
п.п...зле съм с граматиката. но виж първо ти оправи техническите проблеми в форума, а след това ще учим български....
Неизменяема дума, която означава смислови отношения между имената и другите думи в изречението.
Пускай....какво чакаш....?
Аз съм просто ученик, а не преподавател като някой от Вас!
Едно време кипеше живот във форума... После позападна, незнам защо. Аз от месеци не съм писал, но от време на време влизам за видя, какво става, въпреки, че отдавна не карам алфа. На мен лично форумът ми е бил полезен в много аспекти и съм се запознал с различни хора, с някои от които и до днес си поддържам контакт.
Тя и жабата видяла, че подковават вола и дигнала крак...ама не е така!
Виж сега какво ще ти каже дявола или дяволЪТ ..... -Ако пред думата стои предлог ( по, за ,на, без , около и др.) , тя НИКОГА не се членува с пълен член.
п.п...зле съм с граматиката. но виж първо ти оправи техническите проблеми в форума, а след това ще учим български....
Абе мен само ме нападаха за граматиката, ама те и самите не я знаят. Сега се хапя с теб, че ония са безинтересни и скучни, предвидими и елементарни
Абе мен само ме нападаха за граматиката, ама те и самите не я знаят. Сега се хапя с теб, че ония са безинтересни и скучни, предвидими и елементарни
Аха...)...но да знаеш, като разлаеш пинчерите, ще събудиш някое голямо куче....дори да е дърто като мен...хапе лошо....
Не Ви разбирам, без да се знаете и познавате се хапете....но щом това Ви влече.....късайте си виртуалните каишки, който сами сте си нахлузили....
Както казах:....аз съм ученик в тоя форум, повтарям осма година....и приятели са ми тези, който познавам реално.....и все пак до някъде съм ги опознал....всичко друго е бля, бля.....и няма как да ме засегнат.....с мен ще удариш греда....
Едно време кипеше живот във форума... После позападна, незнам защо. Аз от месеци не съм писал, но от време на време влизам за видя, какво става, въпреки, че отдавна не карам алфа. На мен лично форумът ми е бил полезен в много аспекти и съм се запознал с различни хора, с някои от които и до днес си поддържам контакт.
Това беше и смисъла ... но някак се позагуби след едни промени в управлението на Клуб, Форум и т.н.
Дано сегашната управа е доволна от сътвореното ... Много му е готино на тъпия българин да съсипе нещо хубаво, само за да се изтъпанчи на мегдана, тръбейки на всеослушание че е новиО шеф ...
Още от времената на clubs.dir.bg тоя форум беше цветущ със хора, искащи да споделят радостта от това да имаш Алфа, или горчивия опит от изненадващите ремонти заради калпави предни собственици ... Тия същите хора бяха готови да помагат по всяко време и с каквото могат!!!
Лично аз съм получавал писмена помощ или материална такава дори след полунощ, без значение на деня ... И точно това беше идеята на този Клуб и Форум!!!
Сега това май няма как да се случи ... така че не ме нападайте за това, че съм много критичен или черноглед! Десетки страхотни хора бяха напъдени от тук заради личния интерес на единици ... от което страдаме всички фенове!
Няма да споменавам имена, но все още има хора, пред които свалям шапка, и на които искам да стисна ръката заради някаква помощ от преди или сега ... Опитвам се и аз да пазя тази традиция - ако помогнете и вие, идеята ще се възроди!!!
Който чете тука отдавна, знае какво имам в предвид!
Тариката не е мъж бате...........истинският мъж, плаче, чувства,силата не му е в думите, а в действията...винаги подава ръка и е готов с каквото може да помогне....а тариката го прави, когато има изгода от това...то затова е и тарикат....трябва да ги разграничаваш..... тъпи народни споговорки има колкото си щеш....
Малко късничко откликвам ... но с цялата ми литературна сила нямаше да мога да го кажа по-добре!!!
Много е жалко, че все по-малко хора го разбират това, и то точно така ...
Май всеки гледа да е еФтин тарикат ... много било модерно сега, казват ...
Адски се надявам да се видим скоро, и да черпя по бира за малкото останал трезв разум наоколо!!!
Този форум преживя катарзис, който много ми прилича на т.н. преход в БГ. От пълна и тотална диктатура към пълен и тотален "демократизъм".
Резултатите са видими и за мен бяха очаквани.
По-голямата част от истинските дисиденти по време на диктатурата се разбЕгаха.
Те нЕмат дразнители.
На свободата се радват шепа "пияндета".
Дъртите номенклатури се правят на разсърдени.
Новият демократичен елит получил своето, седи отгоре, и се забавлява на изцепките на шепата "пияндета" останали да словоблудстват.
Да живее революцията!
Форумът сега е ЧУК.
Сбирките нека се правят на паркинги пред хипермаркети, тамън, Че моем да напазарувам яйчица, сиренце, и т.н продукти. То за коли кво да си говорим, то всичко ми е ясно.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Този форум преживя катарзис, който много ми прилича на т.н. преход в БГ. От пълна и тотална диктатура към пълен и тотален "демократизъм".
Резултатите са видими и за мен бяха очаквани.
По-голямата част от истинските дисиденти по време на диктатурата се разбЕгаха.
Те нЕмат дразнители.
На свободата се радват шепа "пияндета".
Дъртите номенклатури се правят на разсърдени.
Новият демократичен елит получил своето, седи отгоре, и се забавлява на изцепките на шепата "пияндета" останали да словоблудстват.
Да живее революцията!
Форумът сега е ЧУК.
Сбирките нека се правят на паркинги пред хипермаркети, тамън, Че моем да напазарувам яйчица, сиренце, и т.н продукти. То за коли кво да си говорим, то всичко ми е ясно.
Ох на батко дисидента, приличаш ми на ония демократ Иван Костов с партийна книжка...
Comment