Известие

Collapse
No announcement yet.

Апел - Да си възстановим клубъ!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Аре бе.....докъде го докара.......аз вчера и днес се разкарвах по северният склон на Стара планина...стигнах до с. Черни вит и там открих страхотно местенце.....
    трупам инфо и работя но чакам официоза да им мине някакво събитие - споко, идат хубави сезони тепърва ще се поцепваме в Боженица хеххехехе!

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      трупам инфо и работя но чакам официоза да им мине някакво събитие - споко, идат хубави сезони тепърва ще се поцепваме в Боженица хеххехехе!
      Нали за това местенце иде реч.....искам някоя да ми измие колата...)
      Attached Files
      Last edited by Бобби; d.m.y г., 18:32.
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Нали за това местенце иде реч.....искам някоя да ми измие колата...)
        такова миене изглежда скъпо а аз съм скръндза неземна - нещЕм! за тебе миенето за мене - пиенето

Comment

• Приятели, изчакайте още малко да се консолидираме.
          Не е лесно но като стане ще е истинско.
          Не обещавам защото няма нужда.

ПС - спама го четете за кеф той няма как да се избегне

Comment

• Ебах, го пет месеца чакане.....на деветия ще роди ме...))

Comment

• Аз па да благодарЪ най-сетне за влизането в групата!
              Не знам с какво ще мога да помагам занапред, но ми знаете ентусиазма поне

Всъщност знам че има с какво - мога да фотографствам и да мародерствам (или беше модерирам) некви раздели
              Last edited by Alfa User; d.m.y г., 16:34.
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• И аз искам нещо ново, ама не разни групи в фейса.....но тоя охлюв, мой приятел Боянчо се бави....дано да е за добро...

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                  Аз па да благодарЪ най-сетне за влизането в групата!
                  Не знам с какво ще мога да помагам занапред, но ми знаете ентусиазма поне

Всъщност знам че има с какво - мога да фотографствам и да мародерствам (или беше модерирам) некви раздели
                  Имам чувството, че нещо се чувстваш недооценен Предлагаш се навсякъде Алекс, запази достойнство, по-мъжко е. То организации за Междене по ФБ, то предлагане за модератор незнам си къде, то чудо.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Ебати спор м/у бивш и настоящ модератор....нема се косите при нас ще има заплати..........парата ебава фукарата...обществото отдавна е меркантилно....макар, че Вие не сте такива момчета, оти ви познавам...само, ви загатвам

Comment

Ебати спор м/у бивш и настоящ модератор....нема се косите при нас ще има заплати..........парата ебава фукарата...обществото отдавна е меркантилно....макар, че Вие не сте такива момчета, оти ви познавам...само, ви загатвам
                      Тоя па нашия спор хахахах. Тарикат мъж не писка, тва го знаеш нали? А Алекс орева орталъка, та един вид го предпазвам.
                      Fiat Punto 1.4GT 1996
                      Hyundai Tucson 2.0 2007
                      Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                        Имам чувството, че нещо се чувстваш недооценен Предлагаш се навсякъде Алекс, запази достойнство, по-мъжко е. То организации за Междене по ФБ, то предлагане за модератор незнам си къде, то чудо.
                        Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                        Тоя па нашия спор хахахах. Тарикат мъж не писка, тва го знаеш нали? А Алекс орева орталъка, та един вид го предпазвам.
                        Oo,нещо не си разбрал, не организирам нищо, освен някоя Национална сбирчица на 155 - па как са се получавали, могат да кажат присъствалите...
                        Всичко друго оставям без коментар
                        Last edited by Alfa User; d.m.y г., 07:38.
                        155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                        Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Тариката не е мъж бате...........истинският мъж, плаче, чувства,силата не му е в думите, а в действията...винаги подава ръка и е готов с каквото може да помогне....а тариката го прави, когато има изгода от това...то затова е и тарикат....трябва да ги разграничаваш..... тъпи народни споговорки има колкото си щеш....

Comment

Тариката не е мъж бате...........истинският мъж, плаче, чувства,силата не му е в думите, а в действията...винаги подава ръка и е готов с каквото може да помогне....а тариката го прави, когато има изгода от това...то затова е и тарикат....трябва да ги разграничаваш..... тъпи народни споговорки има колкото си щеш....
                            Браво, Боби!
                            Не можах да се сдържа.
                            Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                            My Red Love
                            AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                              Браво, Боби!
                              Не можах да се сдържа.
                              Урааа имаме си модератор след година две, якане кой колко може, най-после някои да си влезе в задълженията
                              Fiat Punto 1.4GT 1996
                              Hyundai Tucson 2.0 2007
                              Renault Clio 1.5 2019

Comment

Урааа имаме си модератор след година две, якане кой колко може, най-после някои да си влезе в задълженията
                                Ако имаш да ми казваш нещо по въпроса, по-горе има цял раздел.
                                За да не модерирам излишно, ако ме разбираш.
                                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X