Известие

Collapse
No announcement yet.

Апел - Да си възстановим клубъ!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
    Ако имаш да ми казваш нещо по въпроса, по-горе има цял раздел.
    За да не модерирам излишно, ако ме разбираш.
    Нямам какво да си кажа специално с теб, радвам ти се искрено. То нещо страшно ли е да модерираш
    Fiat Punto 1.4GT 1996
    Hyundai Tucson 2.0 2007
    Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
      Нямам какво да си кажа специално с теб, радвам ти се искрено. То нещо страшно ли е да модерираш
      За мен е страшно....нема как да нахакам някой без да го познавам..........мое виждане...дума, дупка не прави.....трудно е да ме разберете...аз съм от тия кривогледите, дето гледат под определен ъгъл......и виждат повече неща от тези с нормално зрение...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        Тариката не е мъж бате...........истинският мъж, плаче, чувства,силата не му е в думите, а в действията...винаги подава ръка и е готов с каквото може да помогне....а тариката го прави, когато има изгода от това...то затова е и тарикат....трябва да ги разграничаваш..... тъпи народни споговорки има колкото си щеш....
        Боби, евала за тия думи!!! Ма като имаш само тарикати около теб не мож се опази.
        Ето един виц:
        Изпратил Царът Бай Ганьо в Англия при трима изтъкнати англичани да го научат на обноски, акъл да му дадат и т.н. И им обещал по един форд и да станат лордове ако направят от Бай ти Ганя Джентлемен за три месеца. Ония казали, че няма проблем. Минала седмица, две, ... На края на третата седмица царят не издържал и се обадил да види какво става. Чул следното в слушалката: "НЕЧЕМ ВИ ЛОРДО, НЕЧЕМ ВИ ФОРДО! ЙЕЛАТЕ СИ ГО УЗМЕТЕ ОТИ ОН НЕ ПРИФАКЯ""
        Last edited by Alex_26; d.m.y г., 16:38.

Comment

• Ми аз в миг на умопомрачение, стимулирано от капка лудост, по повод на един служител тука, изрових от нета ето това :

"ДЛЪЖНОСТНА ХАРАКТЕРИСТИКА - ЧИСТАЧ

Клас по НКПД-2011: 9 - Професии, неизискващи специална квалификация

І. ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА
          Обобщено описание на работата, която извършва изпълнителят на длъжността:
          1. Поддържа постоянна чистота в определените помещения и прилежащите им площи.
          Трудови задачи и задължения, характеризиращи съдържанието на длъжността:
          2. Извършва редовно и качествено почистване на работните и битови помещения
          (под, врати, прозорци, тавани, коридори, фоайета, бани, сервизни помещения, работни места),
          фасади и дворни места на института, където работи.
          3. Почиства и полива декоративни растения и цветя.
          4. Сортира и транспортира отпадъците на определени места.
          5. Подрежда леки и обемисти предмети.
          6. Изгаря ненужните отпадъци.
          7. Спазва санитарно-хигиенните и противопожарните изисквания.
          8. Използва правилно и целесъобразно техническите съоръжения, необходими за изпълнение на тази дейност.
          9. Следи за повредите в различните помещения и уведомява ръководителя на обслужващото звено.
          10. Да се явява навреме на работа и да бъде на работното си място до края на работното време.
          11. Да изпълнява и всички други задължения, които произтичат от нормативен акт, от колективен трудов договор, от трудовия договор и от характера на работата.
          И т.н.
          "

Tва ша ма извинявате, но е от сайта на БАН (няма да го превеждам, но е уважавана институция...) и никъде не виждам тука на тоя тип служители да се дава правото да правят характеристика на други служители във фирмата или да дават оценка на поведение или изпълнение на служебни задължения...
          Отделен е въпроса дали дадения в случая служител изпълнява всичките си задължения поне в минимален обем... защото хората около него не са слепи!

P.S. В случай че служителя ме обвини в манипулация на общественото мнение - ето линк към оригинала на документа, който всъщност не е единствен по рода си :

Длъжностна характеристика - ЧИСТАЧ
          155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
          Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
            Ми аз в миг на умопомрачение, стимулирано от капка лудост, по повод на един служител тука, изрових от нета ето това :

"ДЛЪЖНОСТНА ХАРАКТЕРИСТИКА - ЧИСТАЧ

Клас по НКПД-2011: 9 - Професии, неизискващи специална квалификация

І. ОПИСАНИЕ НА ДЛЪЖНОСТТА
            Обобщено описание на работата, която извършва изпълнителят на длъжността:
            1. Поддържа постоянна чистота в определените помещения и прилежащите им площи.
            Трудови задачи и задължения, характеризиращи съдържанието на длъжността:
            2. Извършва редовно и качествено почистване на работните и битови помещения
            (под, врати, прозорци, тавани, коридори, фоайета, бани, сервизни помещения, работни места),
            фасади и дворни места на института, където работи.
            3. Почиства и полива декоративни растения и цветя.
            4. Сортира и транспортира отпадъците на определени места.
            5. Подрежда леки и обемисти предмети.
            6. Изгаря ненужните отпадъци.
            7. Спазва санитарно-хигиенните и противопожарните изисквания.
            8. Използва правилно и целесъобразно техническите съоръжения, необходими за изпълнение на тази дейност.
            9. Следи за повредите в различните помещения и уведомява ръководителя на обслужващото звено.
            10. Да се явява навреме на работа и да бъде на работното си място до края на работното време.
            11. Да изпълнява и всички други задължения, които произтичат от нормативен акт, от колективен трудов договор, от трудовия договор и от характера на работата.
            И т.н.
            "

Tва ша ма извинявате, но е от сайта на БАН (няма да го превеждам, но е уважавана институция...) и никъде не виждам тука на тоя тип служители да се дава правото да правят характеристика на други служители във фирмата или да дават оценка на поведение или изпълнение на служебни задължения...
            Отделен е въпроса дали дадения в случая служител изпълнява всичките си задължения поне в минимален обем... защото хората около него не са слепи!

P.S. В случай че служителя ме обвини в манипулация на общественото мнение - ето линк към оригинала на документа, който всъщност не е единствен по рода си :

Длъжностна характеристика - ЧИСТАЧ
            Много си оргинален спор няма, а сега извади характеристика за фатмак или аз да ти я постна, че може да ти e трудно:
            http://www.bgjargon.com/word/meaning...BC%D0%B0%D0%BA

П.С. Сега чакаме да ни нахока мода на раздела, строг но справедлив
            Last edited by thecleaner; d.m.y г., 07:44.
            Fiat Punto 1.4GT 1996
            Hyundai Tucson 2.0 2007
            Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Не аз ще ви нахокам....стари кучета, па се лаете.....
              А Наздраве.....и не разводнявайте темата на моя приятел...

Comment

• Мда, очакваше се реакцията

Само че фатмак може да е бил баща ти...
                Нищо лошо към човека, съжалявам че го споменавам!

Да напомня само че като "чистач" си се определил самия ти, и по една случайност задълженията на мода донякъде съвпадат с тези на чистача...
                А слагането на етикети и оприличаването на хора е извън служебната характеристика, която би следвало да изпълняваш.

Съжалявам за разводняването на темата, аз казах каквото имах да казвам.
                Last edited by Alfa User; d.m.y г., 08:26.

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
                  Мда, очакваше се реакцията

Само че фатмак може да е бил баща ти...
                  Нищо лошо към човека, но както казах - слагането на етикети и оприличаването на хора е извън служебната характеристика, която би следвало да изпълняваш.

Съжалявам за разводняването на темата, аз казах каквото имах да казвам.
                  Това са евтини шапкарски провокации и после коментиране на ответната реакция, която собственоръчно си предизвикал Нормално, както вече казах, бая напън е било дорде ти го съчини това под фуражката, няма и как да е, ниско е нивото, спор дори няма. Нали знаеш оная стара притча, че когато се е раздавал акъл, армията е била на учение.
                  Fiat Punto 1.4GT 1996
                  Hyundai Tucson 2.0 2007
                  Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Приключихте ли?
                    Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                    My Red Love
                    AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
                      Това са евтини шапкарски провокации и после коментиране на ответната реакция, която собственоръчно си предизвикал Нормално, както вече казах, бая напън е било дорде ти го съчини това под фуражката, няма и как да е, ниско е нивото, спор дори няма. Нали знаеш оная стара притча, че когато се е раздавал акъл, армията е била на учение.
                      Ма ти май наистина не знаеш кога да спреш да се излагаш...
                      Евтините ти определения карат ли те да заспиваш с усмивчица???
                      Пак казвам, лепенето на етикети е огледало за теб самия - а смятам вече достатъчно хора видяха какво представляваш.

Гори, аз наистина приключих - съжалявам че дори си губих времето да кажа нещо на определени хора!
                      Разчиствай както е редно, и да се продължава напред!

Comment

• А бе къде е автора на темата....да не се е загубил в фейсбук....

Comment

• Срам

Модератор да подклажда флейм и да участва в него .
                          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
                          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
                          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение
                            Срам

Модератор да подклажда флейм и да участва в него .
                            Не му е сефте на Радко да го прави !
                            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                            Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              А бе, къде е авторЪТ на темата....да не се е загубил вЪВ фейсбук....
                              Ееее, Боби, едно изречение, сума ти грешки. Недей така де ....
                              Last edited by Alex_26; d.m.y г., 11:40.

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                                Ееее, Боби, едно изречение, сума ти грешки. Недей така де ....
                                А поправи ги де.... аз не ги киризим....

Comment

Working...
                                X