Известие

Collapse
No announcement yet.

Апел - Да си възстановим клубъ!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
    А дайте по един линк да видим и ние тая раута.
    абе ного сте батки брее се по клубове глеате да висите начи

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      абе ного сте батки брее се по клубове глеате да висите начи
      а дай на момчето зелен светофар, кво се прайш на бивш модератор...
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
        а дай на момчето зелен светофар, кво се прайш на бивш модератор...
        дадох му но на лично нема са прайм на неккъв Търтей ако го помните

Comment

дадох му но на лично нема са прайм на неккъв Търтей ако го помните
          А той хитър Петър ми е приятел.....не му дадохте поле за изява тогава...))

Comment

А той хитър Петър ми е приятел.....не му дадохте поле за изява тогава...))
            не сме му дали и пак нема му дадем той внук на дедо си то съдбата е през поколение ама тоя баш е резултат на деволюцията на видовете ама не обичам да хейтя хората аз става ми тъжно абе къде е Кайо?

Comment

не сме му дали и пак нема му дадем той внук на дедо си то съдбата е през поколение ама тоя баш е резултат на деволюцията на видовете ама не обичам да хейтя хората аз става ми тъжно абе къде е Кайо?
              Ами трябва да се запознаеш с дядо му...))...и ще разбереш..

Comment

Ами трябва да се запознаеш с дядо му...))...и ще разбереш..

Ако има убаа ракия ....... ....са запознаем си цокаме под асмите
                SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

Ае, бе Бояне...чакам календар за тая година....))...иначе само хвърляме дърва в огъня....и пушеци, пушеци в караина сметка...)

Comment

Ае, бе Бояне...чакам календар за тая година....))...иначе само хвърляме дърва в огъня....и пушеци, пушеци в караина сметка...)
                    календар ще има ако снимаш съседката ти по монокини ще я изтъпаним на главната страница на календаро

Comment

календар ще има ако снимаш съседката ти по монокини ще я изтъпаним на главната страница на календаро
                      Мръсник....имах предвид, кога, къде ще се напием и т.н....нещо като програма на клуба....

Comment

Мръсник....имах предвид, кога, къде ще се напием и т.н....нещо като програма на клуба....
                        сегаааа ... сихнронизацията изисква необходимото и време т.е. - интереса към "Alfa Romeo Owners Club Bulgaria" надхвърли моите очаквания, което е много добре

сега скърцат едни зъбни колела вътре в КАРБ аз съм на мнение да им дадем едни две седмици да се наскърцат. Все пак ние ще сме факт тази година но те имат десетилетие история преди нас и е колегиално да ги изчакаме да излязат с комюнике.

През това време ще се видим с вас ще се напием ще ви изложа моите идеи без да се излагам и повърхностно ще ги обсъдим да видя кой какво мисли. Надявам се на тази среща да присъства член на УС на КАРБ примерно Кукер за да го запозная и него наживо с идеята ...

Първата истинска среща която ще се организира е най-рано след месец в с. Боженица, където надявам се да е мястото за сбирки (в групата във фейсбук съм описал какво се предлага като хотелска база и колко струва ) там вече вие запознати с идеите ще кажете "да" или "не" или каквото ви хрумне и ви дойде на езика важното е да се повеселим и задължително пак напием така че до юни месец това е календара наесен вече обаче ще започне да става игриво - тогава се започва истински забавната част и като пиша забавна пиша в истинския не в преносния смисъл на тази дума

Ако, и надявам се, всичко мине по план истинската дейност на AROC България ще се разгърне през 2017 година.

Пак казвам не бързаме за никъде!

И моята идея е не е сърцата ви да туптят по-бързо - достатъчно емоции имахме в рамките на КАРБ, просто бих желал да се раздвижим за наш кеф Благодаря за вниманието

Comment

Мдаа, звучи разумно да не се дава зор и да се дообмислят нещата и подлагат на обсъждане, както досега .
                          145, 1.6 boxer
                          156, 2.4 JTD - ex
                          Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

сегаааа ... сихнронизацията изисква необходимото и време т.е. - интереса към "Alfa Romeo Owners Club Bulgaria" надхвърли моите очаквания, което е много добре

сега скърцат едни зъбни колела вътре в КАРБ аз съм на мнение да им дадем едни две седмици да се наскърцат. Все пак ние ще сме факт тази година но те имат десетилетие история преди нас и е колегиално да ги изчакаме да излязат с комюнике.

През това време ще се видим с вас ще се напием ще ви изложа моите идеи без да се излагам и повърхностно ще ги обсъдим да видя кой какво мисли. Надявам се на тази среща да присъства член на УС на КАРБ примерно Кукер за да го запозная и него наживо с идеята ...

Първата истинска среща която ще се организира е най-рано след месец в с. Боженица, където надявам се да е мястото за сбирки (в групата във фейсбук съм описал какво се предлага като хотелска база и колко струва ) там вече вие запознати с идеите ще кажете "да" или "не" или каквото ви хрумне и ви дойде на езика важното е да се повеселим и задължително пак напием така че до юни месец това е календара наесен вече обаче ще започне да става игриво - тогава се започва истински забавната част и като пиша забавна пиша в истинския не в преносния смисъл на тази дума

Ако, и надявам се, всичко мине по план истинската дейност на AROC България ще се разгърне през 2017 година.

Пак казвам не бързаме за никъде!

И моята идея е не е сърцата ви да туптят по-бързо - достатъчно емоции имахме в рамките на КАРБ, просто бих желал да се раздвижим за наш кеф Благодаря за вниманието
                            Ебати...ама то много сериозно и наименованието ме кефи...точно и определено...Собственици.....я виж там нещо ме уреди за почетен член....все пак притежавам Алфа, вече 24 години...

Comment

Ебати...ама то много сериозно и наименованието ме кефи...точно и определено...Собственици.....я виж там нещо ме уреди за почетен член....все пак притежавам Алфа, вече 24 години...
                              аз съм ти казал ти членуваш от преди да го измисля тва само чакай се видим наживо за да ти казвам аз пак

Клуб на Собствениците това не означава собственици като такива в момента а собственици били някога или в момента т.е. всеки който е притежавал или притежава Алфа Ромео
                              Това е разликата с нас и КАРБ който е клуб на феновете - вярвам виждате разликата
                              Last edited by Bobo Markov; d.m.y г., 01:04.

Comment

аз съм ти казал ти членуваш от преди да го измисля тва само чакай се видим наживо за да ти казвам аз пак
                                Ебати и голият член съм))...чакам да ми думаш на маса....много възприемам тогава...)

Comment

Working...
                                X