Първоначално публикувано от Alex_26
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Апел - Да си възстановим клубъ!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеМда, ама не ми отговори по-нататък на постовете за дърпането на вала
---------- Post added at 21:32 ---------- Previous post was at 21:30 ----------
Заради такива като вас няма да се получи нито клуб, нито форум. Сега вече наистина няма да дойда, за да не ви пречаНито съм длъжен нито съм обещал че ще изнасям лекции! После пак да има че съм комерсиален .Не че не съм де
Alfa Romeo 156 2.4JTD , 156 SW 2.4 JTD ,156 SW 1.9 JTD , 156 SW 1.9 JTD Q4 ,147 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеЦвятко, не си подритвай партийната.....аааа извинявай.... "форумната книжка"
Недей рева, защото ти реално си за перманентен бан (не знам кой по ред), така както чистача те беше подкарал по едно време с всеки новорегистриран твой ник.
...
Едно време ни плюехте всичките зелени, но мярката беше еднаква за всеки ... а сега вече се осирате с лично отношение - да не споменавам даже един друг "модератор" ... дето даже обиди и окачествявания си позволява да поства ...
Мисля, че трябва да се самосезирате, и сериозно да си поговорите един с друг какво всъщност правите в този Форум ...
Единия плюе наред каквото не му отърва на интереса..., че даже и обижда потребители ;
Втория е превзел търговския раздел и коли и беси според собствения си интерес (даже няма да споменавам излъганите от неговите "продажби"...) ;
Третия изобщо не влиза и не му дреме за задълженията му ...
Да продължавам ли ???
Форума загива заради ВАС и едно лице, наричащо се "ШЕФЧЕ" на Клуба...
Затова вече си имате алтернативни организации, затова и никой не иска да става член на Клуба ...
И преди да ме захапете според собствените си възгледи - забележете, че всеки път изписвам "Клуба" с голяма буква ...
Не сте по-големи от тия, дето го създадоха и развиха - колкото и да ви се иска!!!
Хората помнят с кеф началото, и псуват настоящето - айде наздраве!!!
Comment
-
Не може ли да се направи друг форум?
Справка:
2бр. Опел форум
2бр. Пежо форум
2бр. Мерцедес форум
Защо да не станата 2 бр. Алфа форум?
Там ще има отговорни и безпристрастни и няма да има такива засирания?
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеЕ той щото "Susscrofa" не е за бан, нали ... айде стига с двойния аршин вече в новия ви форум!!!
Едно време ни плюехте всичките зелени, но мярката беше еднаква за всеки ... а сега вече се осирате с лично отношение - да не споменавам даже един друг "модератор" ... дето даже обиди и окачествявания си позволява да поства ...
Мисля, че трябва да се самосезирате, и сериозно да си поговорите един с друг какво всъщност правите в този Форум ...
Единия плюе наред каквото не му отърва на интереса..., че даже и обижда потребители ;
Втория е превзел търговския раздел и коли и беси според собствения си интерес (даже няма да споменавам излъганите от неговите "продажби"...) ;
Да продължавам ли ???
Затова вече си имате алтернативни организации, затова и никой не иска да става член на Клуба ...
И преди да ме захапете според собствените си възгледи - забележете, че всеки път изписвам "Клуба" с голяма буква ...
Не сте по-големи от тия, дето го създадоха и развиха - колкото и да ви се иска!!!
Хората помнят с кеф началото, и псуват настоящето - айде наздраве!!!5 години минаха почти, уж времето лекувало.....
P.S. Зашо спамиш с някакъв клуб, като си има раздел за членове и членки, да си пишат там, лично на мен не ми е интерсно да чета за клубаLast edited by thecleaner; d.m.y г., 22:24.Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеНе може ли да се направи друг форум?
Справка:
2бр. Опел форум
2бр. Пежо форум
2бр. Мерцедес форум
Защо да не станата 2 бр. Алфа форум?
Там ще има отговорни и безпристрастни и няма да има такива засирания?
-----------
Пай сеее ...Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеНяма да е така,защото ще има безпристрастни модератори,които да следят за спазването на правилата на форума?
-----------
Пай сеее ...,а пък и това не ми е жизнено необходимо, на теб също, да влизаме тук, да четем и да пишем
Не всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщениеИмаш право
-----------
Пай сеее ...
може и без негоНе всички, които се скитат, са изгубени.
Comment
-
Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщениеЕ той щото "Susscrofa" не е за бан, нали ... айде стига с двойния аршин вече в новия ви форум!!!
Да продължавам ли ???
Хората помнят с кеф началото, и псуват настоящето - айде наздраве!!!
Всеки има право на лично мнение, както и свободен избор да продължава да посещава или да преустанови ползването на форума в случай, че атмосферата не му понася
Прави ми впечатление, че ти живееш още в 2011г и упорито си стоиш там, а сега сме 2016.
Хвърли един поглед на следния списък и кажи кой друг освен твоя милост продължава да хленчи и да си спомня с тъга и свещичка в ръка датата, на която му спряха модераторските права?
sen7
Old fox
spe4elist
pr_00f
sunny2006
Alfa user
Kuker
morfius
deadairplane
Gogata
По принцип чат-пат се засичаме с Григор, ако толкова пък в крайна сметка ти е болна тема ще съдействаме да ти върнат "нашивките"....Знае ли човек, може форума магически да разцъфне тогава
В случай, че към момента се окаже, че вече ти липсва такова желание, то ти пожелавам приятно модериране в "алтернативния" форум (ако се стигне до такъв), видях че вече си се самопредложилLast edited by digitalundgrd; d.m.y г., 00:59.Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Чакайте малко, вие стари, нови се чешете. Не искам да взимам отношение, щото не ми е работа все пак и защото ще изям отново какалашката. Но искам да попитам нещо. Всеки раздел си има модератори. Разбрах, че имало и главни, естествено и администратори. Гледам, че едни дето са на едни раздели, модерират други. Що не внесете малко инфо кой кой е и с какви права. А даже виждам, че някои изобщо не се вълнуват или влизат през куп за грош тук
Знам също, че съм черната овца за някои модератори и съм тук отново само на някаква благосклонност. Няма лошо. Но пък не ми харесва, че се толерират обидите, особено към мен. И да, аз не обичам 4 от форумните сервизи и няколко пъти съм го газвал кои и защо под стария ми ник NigtRider
Един от тези личности даже си позволи да напише, че съм имал жълта книжка и той лично я е виждал. Ами ако я имах наистина, той нямаше да може да напише тези думи по други причини тогава.
Заедно с тези сервизи не ме обичат и хората, гравитиращи около тях. И едно уточнение - сервизи не значи всички, работещи в тях. Та ето защо тук лаят против мен точно определени хора
И за да не ви развалям хортуването, реших да ви чета, но няма да пиша, освен ако нещо не ми е ясно и реша да го разбера като попитам. Или не ме баннете за тези мои думи
Еко, лорде, злобен, приятно без мен
А колкото до клуба, форума. Хубаво е да ги има. Ама форумът да бъде поне като Alfa OwnerLast edited by Alex_26; d.m.y г., 07:11.
Comment
-
Твоите драми,не ни вълнуват.
Както ти беше предупреден,така и аз бях предупреден. Сам си прави изводите,защо изяде банана а,аз не. Не си прави труда да отговаряш,за да не "ГО" гризнем и двамата.
Извинявам се за Offtopic
-----------
Пай сеее ...Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеФорума не е клуба, а квалификациите сам си ги просиш, например как се нарича некой де не може да преживее факта, че са го разжалвали, т.е. са му скинали пагоните пред строя и сега се натиска ноооооо греда5 години минаха почти, уж времето лекувало.....
P.S. Зашо спамиш с някакъв клуб, като си има раздел за членове и членки, да си пишат там, лично на мен не ми е интерсно да чета за клубаПървоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеЗелените бяха плювани/псувани преди, плювани/псувани са и сега, ще бъдат плювани/псувани и за в бъдеще - нищо ново. Кучето си лае, керванът си върви...
...
Хвърли един поглед на следния списък и кажи кой друг освен твоя милост продължава да хленчи и да си спомня с тъга и свещичка в ръка датата, на която му спряха модераторските права?
sen7
Old fox
spe4elist
pr_00f
sunny2006
Alfa user
Kuker
morfius
deadairplane
Gogata
...
Ако някой ви е набил в главите, че сме били уволнени - еми не беше така, съжалявам че ви разочаровам!
Така че не ми говорете глупости, а както казах - огледайте се вие самите.
А при тази вече ситуация, аз лично не държа да съм модератор - благодаря за офертата все пак!
А, още нещо - къде си предлагам услугите изобщо не е ваша работа!
Айде със здраве, смятам въпроса за приключен!
Comment
Comment