If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ебати и форума.......свърталище на бивши и настоящи модератори, група пияници, дисиденти и такива с интелект....сега ако дойдат и старите курви от околовръстното...грешка няма да има...)
Ебати и форума.......свърталище на бивши и настоящи модератори, група пияници, дисиденти и такива с интелект....сега ако дойдат и старите курви от околовръстното...грешка няма да има...)
Сега понеже е модерно...да поканим и бежанците да дойдат!
Загледах се в подписа ти и какво да видя - интерпретация на израза "по-добре палава италианка, отколкото скучна германКА".
При теб обаче пише скучен германЕЦ.
Анализирайки тази интерпретация си мисля, че имаш проблем.
Изразът е отвратително сексистки и приравнява човешките същества от женски пол с материална придобивка, но да оставим това настрана.
При теб алтернативата на палавата италианка е скучен германец, което е сериозно отклонение, предвид мъжкия ти пол.
Продължавайки да обмислям написаното там, все си мисля, че бие малко на би - ориентация.
Аз също предпочитам палави жени, по смисъла на разисквания израз (разбирай коли) но ги предпочитам пред скучни жени (разбирай коли).
Та случайно ли си "сбъркал" или умишлено и в този ред на мисли, харесваш ли скучни германки?.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Загледах се в подписа ти и какво да видя - интерпретация на израза "по-добре палава италианка, отколкото скучна германКА".
При теб обаче пише скучен германЕЦ.
Анализирайки тази интерпретация си мисля, че имаш проблем.
Изразът е отвратително сексистки и приравнява човешките същества от женски пол с материална придобивка, но да оставим това настрана.
При теб алтернативата на палавата италианка е скучен германец, което е сериозно отклонение, предвид мъжкия ти пол.
Продължавайки да обмислям написаното там, все си мисля, че бие малко на би - ориентация.
Аз също предпочитам палави жени, по смисъла на разисквания израз (разбирай коли) но ги предпочитам пред скучни жени (разбирай коли).
Та случайно ли си "сбъркал" или умишлено и в този ред на мисли, харесваш ли скучни германки?.
Уважавам непредсказуемият ти интелект, но иде реч за автомобили......струва ми се, че бъркаш секс форумите с автомобилните...)...след като сложи в скоби (разбирай коли)....отговора, на по горе зададеният ти въпрос е излишен....сам се питаш и отговаряш...добър монолог...
В момента сигурно около 15-тина души (+-10), които имат регистрация във форума са и членове на КАРБ.
Всички останали регистрирани във форума НЕ са членове на КАРБ и нямат нищо общо с последния.
Поне само ти отговаряш, но уклончиво, пак ще те попитам - никой не дава инфо кой кой е тук и в клуба
Кой е админ, кой е генерален модератор, ... За клуба също и съществува ли въобще? Тук чета доста хора са ЧЛЕН НА КЛУБА
Чак пък "доста хора" Нека някой от въпросните членове да се изкаже за точната бройка, но ако са верни слуховете, бройката е под 30. "Шеф" на КАРБ към този момент е fiore.
Това, че някой е модератор тук или админ не означава, че трябва да членува в КАРБ. Даже така като се замисля на прима виста сигурно 99% от модератори/админи НЕ са членове на КАРБ.
По-директно от това лично аз не мога да ти отговоря...
Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
digitalundgrd Благодаря ,че се опитваш да разясниш
Членовете на КАРБ са 20. Всеки член на КАРБ под името му го пише. Както и на мен. Шефа на форума също е член на КАРБ и то от най-старите и е Григор
Председател на КАРБ е Цецо с ник fiore
Не е задължително модераторите и администраторите на форума да са част от КАРБ, но има и такива - малко са.
И въпрос към ЧАТ насочените - хора, вие Вайбър нямате ли, или някакво друго приложение за чат комуникация. Форума става каша точно зареди вас, няма какво да се сърдите. Тежко на модераторите на този раздел. Радвам се ,че не влизам тука често.
- защо няма изискване админи и модератори да са членове на клуба???
Форума нещо съвсем отделно от Клуба ли е като идея???
И преди да бъда зачекнат, че Форум не е = на Клуб, да ви припомня, че НИКЪДЕ ПО СВЕТА ФОРУМА НА ЕДНА МАРКА НЕ Е ОТДЕЛЕН ОТ ФЕН-КЛУБА Й !!! ... НИЕ НЕК'ВИ ИЗВЪНЗЕМНИ ЛИ СМЕ???
- по темата за чат-насочените потребители - Цвети, не питай дали имат вайбър, а питай защо спи модератора, а не ги праща да си говорят САМО по вайбър?!?
Пак преди да ме заядете - в много други форуми на реални клубове има брутални правила, и никой не се оплаква че няма демокрация!!! Всички ги спазват, ако искат да имат възможността да пишат, или да влизат изобщо!!!
Като не ти харесва - майната ти, вън от чадъра!
Само тука се залага на криворазбраната цивилизация... (който чел, знае)
Форума стана блато ... именно заради това, че няма правила, и че никой не спазва малкото останали такива... Подраздела, наречен "блато", е конкретна протестна форма за реалността тук, колкото и да не ви харесва, модчета такива!!!
Няма причина да се сърдите, че се появяват алтернативни форми на клуб и форум ... Помислете по-добре как да привличате младите фенове и клуба да се разраства!!!
Опа, забравих, че не това е интересчето ви ... ИЗВИНЕТЕ!!!
И преди да бъда зачекнат, че Форум не е = на Клуб, да ви припомня, че НИКЪДЕ ПО СВЕТА ФОРУМА НА ЕДНА МАРКА НЕ Е ОТДЕЛЕН ОТ ФЕН-КЛУБА Й !!! ... НИЕ НЕК'ВИ ИЗВЪНЗЕМНИ ЛИ СМЕ???
- по темата за чат-насочените потребители - Цвети, не питай дали имат вайбър, а питай защо спи модератора, а не ги праща да си говорят САМО по вайбър?!?
Пак преди да ме заядете - в много други форуми на реални клубове има брутални правила, и никой не се оплаква че няма демокрация!!! Всички ги спазват, ако искат да имат възможността да пишат, или да влизат изобщо!!!
Форума стана блато ... именно заради това, че няма правила, и че никой не спазва малкото останали такива... Подраздела, наречен "блато", е конкретна протестна форма за реалността тук, колкото и да не ви харесва, модчета такива!!!
Няма причина да се сърдите, че се появяват алтернативни форми на клуб и форум ... Помислете по-добре как да привличате младите фенове и клуба да се разраства!!!
Ще имам предвид коментара ти!!!
Много неща могат да се случат. Знае ли човек, какво ни чака утре. Начина не е да се самоизяждаме и нападаме
Колега,
чета постовете ти тук и в няколко други подобни революционни теми. Не те познавам лично, но личи си, че пишеш с плам и ярост в очите Долавям нотка на това, че като че ли се чувстваш недооценен или бъркам?
Не съм в час с историята на форума, но виждам, че на няколко места се споменава за някакво разжалване, късане на пагони, уволнения, а според теб не било така, а всичко е станало доброволно и така нататък.
Добре, аз да те попитам след като си напуснал по твое желание, защо във всеки твой пост прозира това, че ти липсва, както ти се изказваш "да бъдеш зелен"? Тегли им една майна на всички и на всичко, забрави случката и спри да хленчиш за неща, които са отминали и няма как да промениш
Лошо впечатление, обаче ми направи това, че говориш с умиление за отминалите времена, когато всичко е било прекрасно, фестове и сбирки били супер, а как сега форума бил блатясал; как еди-кой-си нищо не правел и как би трябвало да го прави, а ти в същото време по други раздели се занимаваш с подривна дейност и интриги (това не е мъжко!) като агитираш съфорумците да ходят на "истинския" фест на Габрово, вместо на "фалшивия", организиран от КАРБ на МЕТРО Като цяло се чудиш за какво да захапеш организаторите - стикерите с номерата били скъпи, локацията не е ОК, да продължавам ли ?!
В крайна сметка какво целиш? Искаш да "сваляш" управата ли? Нов форум ли ще правиш? Искаш да вземеш нещата в свои ръце - да модерираш строго, но справедливо? Да организираш по-добре следващия фест?
Все пак знаем, че българите за съжаление сме царе да даваме акъл, съвети, да критикуваме, но дойде ли време да се свърши работа, всеки се обръща на другата страна и се прави на разсеян
Може ли дапопитам няколко неща:
- Колко члена е имал клубът през най-добрите си времена?
- защо се е стигнало до това сега да има само 20?
- какви са тези зелени и т.н., които са си тръгнали/уволнени и защо се е стигнало до това разцепление?
- кои сега са админи тук, генерални модератори, модератори, с какво се занимават, къде? Нали трябва все пак да има прозрачност. Все пак те оценяват кой какво пише и дали е ОК или не
И кога коскоджамите ще се научите кога се пише пълен и непълен член??? Съжалявам, но прави много лошо впечатление това
Може ли дапопитам няколко неща:
- Колко члена е имал клубът през най-добрите си времена?
- защо се е стигнало до това сега да има само 20?
- какви са тези зелени и т.н., които са си тръгнали/уволнени и защо се е стигнало до това разцепление?
- кои сега са админи тук, генерални модератори, модератори, с какво се занимават, къде? Нали трябва все пак да има прозрачност. Все пак те оценяват кой какво пише и дали е ОК или не
И кога коскоджамите ще се научите кога се пише пълен и непълен член??? Съжалявам, но прави много лошо впечатление това
Преди да даваш акъл се научи самият ти да пишеш правилно, постоянно допускаш граматически и пунктуационни грешки. Включително и сега.
Тоя пълен член ти е някаква фикс идея май.
Използването на турцизми не говори добре за теб, говори за беден речник.
Оправи си грешките или аз ще ти ги оправя с червено.
Много зле за теб, щом не можеш да прецениш дали това, което пишеш е ОК и чакаш модератор да го оцени.
Форума от пет години си има "блато".....http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=65200
Но за това време няма изтрито мнение или някой с бан, който вписва там......!!!
Там колегите се уважават и трудно припарва някой драскач по другите раздели, ако не им допадне или се държи агресивно......
Ето Ви пример за самоконтрол.....едно време, когато го нямаше блатото....ние пак не драскахме из всички теми, правехме си наши, който не одобряваха и ни създадоха това местенце.....
Ако някой Ви дразни виртуално....игнорираш го....и той дори да е малко луд, след като няма събеседник, може да направи един два монолога и ще се усети, че сам си говори..))....но ако влезнете в диспут с него.....помагате за хаоса и слизате на неговото ниво...
Comment