Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква да е следващата ми кола ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от dimitar_vd62 Покажи съобщение
    уоу Митак, тва са го напомпали кът балон аз не смея да доближа до такова, че ще се пръсне ...

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:15 ----------

Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
    Именно, момчето харесва и хвали това което има понастоящем. После....кучета го яли....

---------- Post added at 18:00 ---------- Previous post was at 17:59 ----------

Е значи му е рад на ГАЗ 53 А. В краен случай може и ЗИЛ 130 късата база.
    аз съм за ЗИЛ-а той бая хубав звук вади а вдига до над 130 в час съм чувал вътре комфорта куца леко но има пмевматичен клаксон с педал на пода и бибитка добре освен тва побира доста щайги а и влачи добре

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      уоу Митак, тва са го напомпали кът балон аз не смея да доближа до такова, че ще се пръсне ...

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:15 ----------

И има хидравлика на волана, за разлика от ГАЗ-ката

аз съм за ЗИЛ-а той бая хубав звук вади а вдига до над 130 в час съм чувал вътре комфорта куца леко но има пмевматичен клаксон с педал на пода и бибитка добре освен тва побира доста щайги а и влачи добре
      И има хидравлика на волана, за разлика от ГАЗ-ката
      Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от BO Покажи съобщение
        Ми не, не съм гъзар и карам посредствена кола.
        Но поле не летя над облаците и да си мисля, че карам космически кораб. Ако имах село и никой не знаеше за марката, може би и аз щях да реагирам като теб. Знам ли. Ма те на. Нямам село и не знам как мислите там.

Аз ти казвам ти си ,,гъзар,, бате...,,гражданин,,...ама сега се правиш на скромен...Пак се хващаш ти за марката...не прочете ли коментара ми по нагоре...Сааб не е за хора които мисленето им стига до Волксваген...не знам карал ли си Сааб че даваш такива крайни оценки за тази марка,а и всяка марка си има успешни и неуспешни модели включително и Сааб.Иначе село си имам и е много хубаво,ходя си всяко лято там
        Last edited by кученцетоОгиитаткоДоги; d.m.y г., 21:58.
        SAAB 9-5 2.0T Powered by Vialle

Comment

• Готини, ама минало-свършено...

С оттеглянето на всички автомобило производители тези проекти са минало.

Остана само нисан -рено, за да им направят на лада първият турбо двигател...

Честно казано, аз съм навит за една ретро Варшава("Победа") от първите -хечбека, преди "фейслифта"...http://www.classiccar-bg.com/index.php?topic=744.0
          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• [QUOTE=Bobi_33;1474180]Абе аз нещо изпускам май. Кучето Оги допреди няколко месеца възхваляваше БМВ, като най-велик автомобил. Щото е имал БМВ.

БМВ винаги ще ги уважавам макар че и те имат неуспешни модели...това което Сааб имат повече е простора и подсилената каросерия...на която много ще си благодарен при недай се боже сериозен челен или страничен удар...във всяка една такава ситуация всички ще боготвориме Сааб

Comment

• Първоначално публикувано от alfa racer GTA Покажи съобщение
              Готини, ама минало-свършено...

С оттеглянето на всички автомобило производители тези проекти са минало.

Остана само нисан -рено, за да им направят на лада първият турбо двигател...

Честно казано, аз съм навит за една ретро Варшава("Победа") от първите -хечбека, преди "фейслифта"...http://www.classiccar-bg.com/index.php?topic=744.0
              бааа Варшавата е колата от моето детство ... возията и е страшна другата кола близка до мен като малък беше Рено Алпин а110 произведено в Пловдив - невероятна кола е това

---------- Post added at 22:08 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

[QUOTE=кученцетоОгиитаткоДоги;1474214]
              Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
              Абе аз нещо изпускам май. Кучето Оги допреди няколко месеца възхваляваше БМВ, като най-велик автомобил. Щото е имал БМВ.

страничен удар...във всяка една такава ситуация всички ще боготвориме Сааб
              и Алфа 166 - ако си виждал някога разрез на монокок-а ще се учудиш какво има в тая кола а и освен тва има и антиролбар през а-колоните отварям та технически

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение

БМВ винаги ще ги уважавам макар че и те имат неуспешни модели...това което Сааб имат повече е простора и подсилената каросерия...на която много ще си благодарен при недай се боже сериозен челен или страничен удар...във всяка една такава ситуация всички ще боготвориме Сааб

Добре, чакай че ми стана смешно вече. Я кажи точно къде и какво са подсилили при Сааб 93 примерно спрямо Опел Вектра.
                Ма го обясни истински, щото на кантара 2-те коли тежат еднакво.
                Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Първоначално публикувано от Bobi_33 Покажи съобщение
                  Добре, чакай че ми стана смешно вече. Я кажи точно къде и какво са подсилили при Сааб 93 примерно спрямо Опел Вектра.
                  Ма го обясни истински, щото на кантара 2-те коли тежат еднакво.

Там не знам...коментара ми е за 9-5

Comment

• Песа коментира само квото кара от известно време и от там идва извода за цялата марка от...до. Да караш Saab 95 е неква жестока заблуда, че караш нещо различно от останалите и те са простолюдие простосмъртно, а ти си човеко гениал - караш Saab.

1998 наистина вътре на мен лично ми беше по-приятен от Е39, че дори и от A8 4.2, които си бяха баш актуални коли, ама от 1997 мина много време, а разлика в Saab-а между тогава и сега не виждам особено. Явно някои хора не могат да се откъснат от 90-те.
                    www.facebook.com/workshox

Comment

• Шорти ако имаше други изисквания освен дизайн,щеше да си дадеш отоговор на много въпроси и то най-вече на ,,малоумните,, решение за дизайн на Сааб в очите на голфаджия.А примерно защо аджиба кола от 90-те години мястото на контактния ключ е между двете седалки до скоростния лост а не както е стандартно при другите коли под кормилото?Ами много просто,ключът в стандартното си положение може да нарани при удар коляното на шофьора,даже хората са го преместили още през 1968 година...сещаш ли колко са били напред...както са и пионери със вграждането на отопление на седалките,ама не с цел зимата да караш по къси гащи...а с цел опазване здравето на клиентите.Ама човек трябва да е поне малко интелигентен за да започне първо да си задава тия въпроси и после да започне да им търси отговорите.Иначе прав си колата е грозна и скучна и ако я паркираш пред дискотека Плаза има голям шанс да ти падне левела на батка.

Comment

• Първоначално публикувано от кученцетоОгиитаткоДоги Покажи съобщение
                        Шорти ако имаше други изисквания освен дизайн,щеше да си дадеш отоговор на много въпроси и то най-вече на ,,малоумните,, решение за дизайн на Сааб в очите на голфаджия.А примерно защо аджиба кола от 90-те години мястото на контактния ключ е между двете седалки до скоростния лост а не както е стандартно при другите коли под кормилото?Ами много просто,ключът в стандартното си положение може да нарани при удар коляното на шофьора,даже хората са го преместили още през 1968 година...сещаш ли колко са били напред...както са и пионери със вграждането на отопление на седалките,ама не с цел зимата да караш по къси гащи...а с цел опазване здравето на клиентите.Ама човек трябва да е поне малко интелигентен за да започне първо да си задава тия въпроси и после да започне да им търси отговорите.Иначе прав си колата е грозна и скучна и ако я паркираш пред дискотека Плаза има голям шанс да ти падне левела на батка.
                        ей сега вече се намесвам и аз
                        Първо не познаваш Шокса да, отстрани може и да баткавее но не точно той е предмета за хейт

Прав си за ключа и странното е че той заключва скоростния лост а не кормилната колона (в извадено положение) защото е по-сигурно.

Никой тук не плюе по СААБ защото всеки, който обича Алфа уважава и СААБ - няма как да е иначе, защото двете марки са свързани от 90-те на миналия век имат общи шасита и какво ли не ...

СААБ винаги е била малко странна марка за всеки но си имат своите фенове примерно има неща като - изключване на светлините на таблото (светят само стрелките) километража е регресивен (с колкото повече км/час се движи колата той се движи все по-бавно) и т.н.

техническите нововъведения във всеки модел няма да ги споменавам защото просто не ги знам изцяло ... Надявам се да съм бил достатъчно -илюстративен - пак казвам - СААБ е невероятен автомобил той е истинската шведска кола а не като Волво направено от двама отцепници от SKF пожелавам ти обаче да караш Волво

Comment

• Ей,... страшни сте...някой ако тръгне да издиша, дай да го напомпаме виртуално....ако бяхте и реално така цена нямахте да имате...бля, бля......лайкове и тем подобни...аба смешни сте.....утре единствената сексуална наслада ще ви е в социалните мрежи.....ще си търкате оная работа в мониторите....знаете ли какво е да си направиш чекия с айфон...?)
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

• Първоначално публикувано от ShoxXx Покажи съобщение
                            Очевидно не си в БГ, но моля те обърни внимание на правописа и пунктуацията.

Иб*х тоя подбран кръг от хора, дето кочините струват по 3000-4000лв вече или те са били купени от неправилните хора едно време и затова са на тия пари, а правилните хора, които знаят кво е шведски опел (малки букви) си ги карат и за нищо на света не ги продават. Иначе ние с късмета ми се насилваме редовно и ни се получава, щото който рискува пичели, а ти очевидно като нямаш кво да кажеш и почваш да загрубяваш. Свежото е, че ти тва, дето го пишеш го и мислиш и ти е част от живота, а аз пиша в обедната почивка и се смеем с колегите после как мой да има ора като теп, които явно губят връзката с реалността. И тва за Пунтото можеш да ми го повтаряш по края на живота си, ама няма да ме трогнеш особено. Ама продължавай де, да си постоянен не е лошо.

Не си ти споко! Пък и да си ти, в крайна сметка в тоя раздел нали нищо не се взима насериозно...или бъркам май? Щото ако са сериозни нещата, да спра да пиша, да не ме нахрани някой!
                            По спокоен от мен реално, няма да видиш друг, тук виртуално е въображение ,и доста хора бъркат....нещо като разликата между радиото и телевизията......раздела не е мой, а наш....на приятели дет се познаваме и знаем кой шо за идиот е....и образно казано се обичаме......ако пресъхне блатото ще стане един безцветен форум, дето всеки ще се наслаждава на комплексите си, според мен.....де да знам...не случайно ни натикаха в мазето едно време, но не се лишиха от нас.....и се чудя защо....?

Comment

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              По спокоен от мен реално, няма да видиш друг, тук виртуално е въображение ,и доста хора бъркат....нещо като разликата между радиото и телевизията......раздела не е мой, а наш....на приятели дет се познаваме и знаем кой шо за идиот е....и образно казано се обичаме......ако пресъхне блатото ще стане един безцветен форум, дето всеки ще се наслаждава на комплексите си, според мен.....де да знам...не случайно ни натикаха в мазето едно време, но не се лишиха от нас.....и се чудя защо....?
                              е как ще се лишат от нас брееее то ако не сме ние ??? а, де наздраве и евала Бобка!

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                                е как ще се лишат от нас брееее то ако не сме ние ??? а, де наздраве и евала Бобка!
                                Е па ние сме с алфите от години....
                                другите: италфен...БО...фиат фен, шокса ауди мен(сега не се е похвалил на кво се е качил, оти спомена, че RS го е разкарал...много му харчил до Виена....и тем подобни дет величаят други марки...
                                Наздраве.....
                                Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:26.

Comment

Working...
                                X