Известие

Collapse
No announcement yet.

Каква да е следващата ми кола ?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
    Е па ние сме с алфите от години....
    другите: италфен...БО...фиат фен, шокса ауди мен(сега не се е похвалил на кво се е качил, оти спомена, че RS го е разкарал...много му харчил до Виена
    Наздраве.....
    п.с...само някой да ми каже, че съм комплексиран алкохолик и съм тръгнал от лимонада....не с нея са ме поливали, за да израстем такъв...)
    Шокса е арна батка той не знам какво кара сега но със сигурност много върви - евала на човека
    бе май аз скоро трябва да се пусна с Алфата както преди 8 години га ги бегах на летящ старт на Бояна ама вече поостарявам и други неща ма вълнуват ...

Comment

• Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
      Шокса е арна батка той не знам какво кара сега но със сигурност много върви - евала на човека
      бе май аз скоро трябва да се пусна с Алфата както преди 8 години га ги бегах на летящ старт на Бояна ама вече поостарявам и други неща ма вълнуват ...
      А бе не знам....няма как да коментирам някой дет не го знам, за разлика от другите тук......Шокса може да е арен, ама не ми е батка, оти е малък....има интелект и е възпитан според мен, но не може да коментира с наборите си чичитата с присмех, защото живота е палачинка и не знае как ще се обърне някой ден....то и аз през 92-ра изкарах чисто нова алфа от магазина, благодарение на баща ми, бог да го прости човека....ама след това каква градушка ме би.....живота учи....
      А Наздраве и да приключваме тая тема, че се уляхме...
      Last edited by Бобби; d.m.y г., 01:23.
      По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
      https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

А бе не знам....няма как да коментирам някой дет не го знам, за разлика от другите тук......Шокса може да е арен, ама не ми е батка, оти е малък....има интелект и е възпитан според мен, но не може да коментира с наборите си чичитата с присмех, защото живота е палачинка и не знае как ще се обърне някой ден....то и аз през 92-ра изкарах чисто нова алфа от магазина, благодарение на баща ми, бог да го прост човека....ама след това каква градушка ме би.....живота учи....
        А Наздраве и да приключваме тая тема, че се уляхме...
        хич не сме се оляли а ти си много прав - точно така си е това е красотата на човека! колкото повече белези от битки имаме - толкова сме по-красиви - това никоя ама никоя мацка или кифла или не дай си боже някоя от ямбол не може да отрече! и това си е безспорен факт!

Извинявам се на жените от Ямбол не за друго ами просто защото не съм сигурен къде точно беше Ямбол и защото съм абсолютно сигурен, че нито една жена от Ямбол не чете тази тема...

Comment

хич не сме се оляли а ти си много прав - точно така си е това е красотата на човека! колкото повече белези от битки имаме - толкова сме по-красиви - това никоя ама никоя мацка или кифла или не дай си боже някоя от ямбол не може да отрече! и това си е безспорен факт!

Извинявам се на жените от Ямбол не за друго ами просто защото не съм сигурен къде точно беше Ямбол и защото съм абсолютно сигурен, че нито една жена от Ямбол не чете тази тема...
          Казва се..."Сила Ямбол".....а що се отнася до мацките от тоя град......то пет минути, след като си и го вкарал задава риторичният въпрос:
          ....ама ти май, ме ибеш...?))

Comment

Казва се..."Сила Ямбол".....а що се отнася до мацките от тоя град......то пет минути, след като си и го вкарал задава риторичният въпрос:
            ....ама ти май, ме ибеш...?))
            ахахахааа явно имат забавени реакции или просто са свикнали да ги ибат без очевидна причина

Comment

ахахахааа явно имат забавени реакции или просто са свикнали да ги ибат без очевидна причина
              Второто е по вярно...)...между Сливен и Ямбол ебането е големо...доколкото съм чувал от местни...)

Comment

Второто е по вярно...)...между Сливен и Ямбол ебането е големо...доколкото съм чувал от местни...)
                аз за Сливен и Стара Гъзора си мълча щото ако проговоря ... жена имам все пак

Comment

аз за Сливен и Стара Гъзора си мълча щото ако проговоря ... жена имам все пак
                  Трай си, за да може те видим цял следващият път....

Comment

Трай си, за да може те видим цял следващият път....
                    аа жена ми е готина и тя знае всичко аз от нея тайни немам хмм...

Comment

аа жена ми е готина и тя знае всичко аз от нея тайни немам хмм...
                      Знам, че и изневеряваш само мислено...)....дори и някой с факти да докаже...това ще е долна измама...

Comment

• Те Заралии са едни такива големи ебачи станали .. със самочувствие почти на Варненци .. само се дървят ..
                        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Те пък щото софиянки те са много трудни хах .

Comment

• Е най накрая дойдохме на темата...каква да е следващата жена?..)....фейстлифт, турбо или стара лачена чанта...малко да харчи и много да се е......

Comment

• Да си фен не е материално! И това, че карате алфи толкова години нито ви прави повече алфисти, нито по-малко.
                              Now: 156 2.5 V6 24V
                              Ex: 147 Ti, GT V6, 147 1.6, 145QV, 155 TS, Gtv Cup pack, 75 1.6 I.E.

Comment

• Първоначално публикувано от italfen Покажи съобщение
                                Да си фен не е материално! И това, че карате алфи толкова години нито ви прави повече алфисти, нито по-малко.
                                така си е,ходи ли да видиш шуменската?

Comment

Working...
                                X