Известие

Collapse
No announcement yet.

Дойранската епопея

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

...
    Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:53.

Comment

...
      Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:53.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
        Почваш да ми импонираш. Което не пренебрегва задължението ви поне двамата с Коко да проучите какво е направил за София генерал Владимир Вазов, както и какви ненаказани щуротии - някои други кметове. ОК?
        Не, не ти опонирам ни най-малко. Чета те с интерес и просто споделям. Ти знаеш доста и темата ми е интересна.
        Колкото до нашите кметове - харесвам само едно - всички са в кюпа с корупцията и некадърщината и с цялата си простотия ги избираме за по няколко мандата. Аз вече дори не си правя труда да видя кой са предложили

---------- Post added at 19:27 ---------- Previous post was at 19:23 ----------

П.П. Ненаказани щуротии? Те са безброй от всичките ни кметове. Само едно харесах у Софиянски - направи Пробива и този на Опълченска до Руски паметник. Иначе ми се повръща само като го чуя

---------- Post added at 19:29 ---------- Previous post was at 19:27 ----------

П.П. 2
        Ник, моят прадядо е убит там. Бил е офицер, поручик

Comment

...
          Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:54.

Comment

Първоначално публикувано от nickgaidarov Покажи съобщение
            Цвятко, написал съм импонирам, а не опонирам.
            Чети внимателно. При следващото подобно изпълнение си в игнора.

---------- Post added at 19:36 ---------- Previous post was at 19:34 ----------

А за прадядо ти - от мен поклон, дълбок поклон!
            извинявай, но тук както виждаш настроението е с/у мен. Отдал съм се на чистене, че бебокът е навън,слушам музика и ...
            Много лесно наказваш, недей така

Comment

...
              Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:54.

Comment

Ники, извини ме, но снощи бях на работа, а тя е такава, че стане ли нещо се изстрелвам.
                Хубаво е да се знае в детайли, какво е било. Аз имах уникалния шанс да познавам моя пра-пра дядо. Роден е на 16 01 1883-та. Почина през 1978-ма, когато бях осми клас. Точно през 20 години са ни по тая линия поколенията. Минал е всички войни в началото на миналия век, без ВСВ. Там пък е бил синът му. Общо двамата имат три ордена за храброст. Имам и пра-баба, която пък има два такива. Изобщо войнствено племе.
                От тях знам много пикантерия, която никога не се е споменавала от официалната история.
                Това с ген, Вазов за преварената вода е така. Освен това, общата хигиена в българската армия е била на много високо ниво. Не случайно тя никога не е имала сериозни проблеми с епидемии.
                Ето ви сега и моят въпрос! Ще го развия малко.
                До ВСВ основната тяга са били конете. Те не изчезват и при нея. Така например основната тяга на германската армия през ВСВ си е бил пак коня. Обаче започват да се обособяват родове войски, където конят губи своето значение. Точно тогава излиза заповед, която задължава всяка единица от батальон на горе, както и надолу, ако е самостоятелна, да имат поне един кон.
                Ха да ви видя сега.
                За какво им е бил тоя кон?
                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

...
                  Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:55.

Comment

Иве, най-важното нещо е свръзката. С тия релейки ... Та моето предположение е вече ясно

Comment

...

Comment

Цецо, много си далече!
                        Мислете, какво може да произведе коня.
                        Ники, казвам се Ивайло Атанасов.
                        Ивайло ми казваше само бившата ми жена, когато ми беше ядосана.
                        Останалите, включително и в чужбина ми казват Иво.
                        А за името ти предположих по ника ти. Един изстрел в тъмното.
                        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

...

Comment

Приятно ми е и на мене!
                            Ето ви един жокер!

Comment

Конят им е бил да си лекуват махмурлука.
                              Нямах нужда от жокер.
                              Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

...
                                Last edited by nickgaidarov; d.m.y г., 00:56.

Comment

Working...
                                X