Известие

Collapse
No announcement yet.

Италфест 2017, кога къде как защо и тн!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    И чужденец няма да ни помогне, Боби. Ние сме свикнали някой друг да ни върши работата. Иначе и аз бих помогнал за едно такова мероприятие, но времето сега ми е ангажирано с бебока. А това ми е най-важното
    А и като гледам тук какви секти са се заформили, мислиш ли, че ще се получи?
    М....да, що да не се получи....хората не са това реално, за което се представят виртуално.....поне за 80% е вярно това твърдение...
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      Обърках една дума, по невнимание, бия с пия и той се уплаши, не иска да пие бира с мен
      Ти кога ще се научиш да пишеш? Заради твоя "правопис" хора няма да ходят на феста

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
        Ти кога ще се научиш да пишеш? Заради твоя "правопис" хора няма да ходят на феста
        Аз вас не ви броя за проблем. Вие сте елементарни

Comment

Аз вас не ви броя за проблем. Вие сте елементарни
          Правилно, елементарните неща са винаги гениални, чувал ли си за това.
          Дали да не се възползвам от твоите похвати, помниш ли как ме молеше да питам разни хора дали ще ми продадат нещо, което ти трябва на теб, защото не те ортразяваха или как ми пращаше писмата на дон пепоне за едни други хора.
          Да взема да ги публикувам да те видят какво струваш, а? И да не се правиш повече на жертва и света вода ненапита.
          Съобразявай се малко защото си вътре с двата крака
          Last edited by lordliness; d.m.y г., 13:53.
          Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

...Ае стига...ако се перете....вадете тия мръсни ризи, ръгайте ги в пералнята...малко омекотител и сте готови..
            Стига сте се яли във всички теми....

Comment

Модераторката го предупреди,надявам се,че ще приложи наказанията!

-----------
              Пай сеее ...
              Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                ...Ае стига...ако се перете....вадете тия мръсни ризи, ръгайте ги в пералнята...малко омекотител и сте готови..
                Стига сте се яли във всички теми....
                трябва малко да се озаптява, много взе да вири носа и да наглее

---------- Post added at 18:27 ---------- Previous post was at 18:24 ----------

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение

-----------
                Пай сеее ...
                по вероятно е да го отнесем ние, нямаме протекции и сме гадни долни манипулатори. Аз най- вече, чак не мога да се гледам. И никой не ме съжалява и на никого няма да липсвам
                Last edited by lordliness; d.m.y г., 18:44.
                Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение

-----------
                  Пай сеее ...
                  На дали.....тя е от женски род, а тук си мерят пишките.....по нормално е да изчака да им падне ерекцията..)

Comment

Миии наздраве тогава. Седнал съм в бори мечката с най-близките ми хора и пиваме биричка с картофки.

-----------
                    Пай сеее ...
                    Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                      На дали.....тя е от женски род, а тук си мерят пишките.....по нормално е да изчака да им падне ерекцията..)
                      Кефиш ме, макар и понякога да не си мнооого прав

Comment

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
                        Ха-ха-ха, някои хора тука дават нагледен пример за верността на твърдението "чукча писател, чукча не читател". Няколко пъти, на няколко места беше написано, че се разделят мероприятията - спортната част ще е отделно от фестивалната. Ама не, та не... Е хубаво де, решението е просто - хващате се и го правите, а не да чакате наготово. Ама пусти му бай Ганьовски нрав...
                        Ама колко си прав!!!!
                        GTV 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от Lei-chery Покажи съобщение
                          Ама колко си прав!!!!
                          и кой преценява кое е право и кое не

Явно Холандците не са прави и не е фест това тяхното, извинявам се, че се налага да попитам пак
                          Досадно дълги видеа но все пак ги изгледайте докрай колко са неправилно организирани И печеливши в такъв формат, и за организатори и за феновете, да добавя.

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                          тази девойка е от това място :
                          https://www.youtube.com/watch?v=jWckRccXLwI
                          Та така май се прави фест, на такова място, където автомобилите могат да се представят във цялата им светлина, феста е събирателен образ на дадената марка и е изграден от много каране и много изложения ... за всеки посетител има интересна част, и те всичките текат паралелно, за да не му се досади на някой
                          Отделен е въпроса, че организатора има грижата да привлече значими представители, за да има какво да се види.
                          ... случайно съм бил на това същото място на Европейските фестове на Мини и Порше ... та така се прави ...

ето дори и за малките има каране
                          https://www.youtube.com/watch?v=HlGxsE6eKW8

нали
                          https://www.youtube.com/watch?v=_bVLSqXuwXA

Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign 475HP 11,5/1,9/191
                          YouTube
                          evo2 600

Comment

Първоначално публикувано от ICI Покажи съобщение
                            и кой преценява кое е право и кое не

Явно Холандците не са прави и не е фест това тяхното, извинявам се, че се налага да попитам пак
                            Досадно дълги видеа но все пак ги изгледайте докрай колко са неправилно организирани И печеливши в такъв формат, и за организатори и за феновете, да добавя.
                            Струва ми се, че бъркаш стандарта...ти на наши фестове...Ферари виждал ли си...?...някое друго старо Мезерати и една година на Лесново по ново...и едно 4С....преди две години на Калояново
                            Ае да се разпростираме според чергата си....
                            Ето ти шанс...заповядай 2017г...организирай го в Русе....със сигурност ще дойда.....ще се радвам дори и съвсем малко да наподобява на клиповете ти.....

Comment

Е сега трябваше да организираме, преди изборите, па да поканим някой политик и по некое безплатно кебабче да апнем

Comment

Е сега трябваше да организираме, преди изборите, па да поканим някой политик и по некое безплатно кебабче да апнем
                                Ти не работиш ли в ЦИК? С твоите способности да "интерпретираш" анкетни данни, няма как да не работиш в ЦИК

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X