Известие

Collapse
No announcement yet.

РЕФЕРЕНДУМ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    Казах го образно и трябва да си ме разбрал. По-добре свиня отколкото прогнила кратуна.
    А който не знае, свинята има близки до човека органи, кръв
    Между другото едно от светилата в генетиката преди време изказа теорията, че човекът е кръстоска между свиня и шимпанзе... И ако това е вярно, а и другото, че мъжете се държат като свине, това означава ли, че жените са шимпанзета?!?!
    И в унисон с темата - абе, то е ясно, че на никой не са му изгодни идеите на Слави, но интересно каква му е играта на него? Едва ли е полит-кариера. Нещо не ми се връзва. По-скоро агитира...

Всяка прилика ... не е случайна
    145, 1.6 boxer
    156, 2.4 JTD - ex
    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Казах го образно и трябва да си ме разбрал. По-добре свиня отколкото прогнила кратуна.
      А който не знае, свинята има близки до човека органи, кръв
      Кво ми се обясняваш сега.
      Поне ме успокои, че генетично съм близо до хомо с. р.

---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:34 ----------

Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщение
      Между другото едно от светилата в генетиката преди време изказа теорията, че човекът е кръстоска между свиня и шимпанзе... И ако това е вярно, а и другото, че мъжете се държат като свине, това означава ли, че жените са шимпанзета?!?!
      И в унисон с темата - абе, то е ясно, че на никой не са му изгодни идеите на Слави, но интересно каква му е играта на него? Едва ли е полит-кариера. Нещо не ми се връзва. По-скоро агитира...

Всяка прилика ... не е случайна
      Пиши си за политика, тука се излагаш!
      Слави, хм.
      Абе ако порът види, че цар на животните е станал скункс, и той ще добие самочуствие да сложи корона.
      "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
      К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
        Кво ми се обясняваш сега.
        Поне ме успокои, че генетично съм близо до хомо с. р.

---------- Post added at 20:39 ---------- Previous post was at 20:34 ----------

Пиши си за политика, тука се излагаш!
        Слави, хм.
        Абе ако порът види, че цар на животните е станал скункс, и той ще добие самочуствие да сложи корона.
        Тоя па, к'во ти пука. Плюс това току-що ти дадох още едно предположение, че си близо до х.х. До х.с.р. имаш още доста време и хляб...

Е да ама нито порът, нито скунксът имат щаб да мислят заради тях. Те зат'ва си мисля, че агитира.
        145, 1.6 boxer
        156, 2.4 JTD - ex
        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Тоя па, к'во ти пука. Плюс това току-що ти дадох още едно предположение, че си близо до х.х. До х.с.р. имаш още доста време и хляб...

Е да ама нито порът, нито скунксът имат щаб да мислят заради тях. Те зат'ва си мисля, че агитира.
          Затъпял си от цъкане в оная смрад, "за хора без работа".
          Как нещо ще е кръстоска, а мъжките и женските ще са кръстосаните видове?
          К.М.

Comment

Абе ти си станал много зле покрай цялата тая вода. Ама след като киснеш и у виртуалното блато, значи реалното не ти стига явно...
            Говорим за наследствени белези, които имат проявление в потомството...
            Ма то свинете ги ползват за основа на посадъчен материал и култури, а не за мозък...
            145, 1.6 boxer
            156, 2.4 JTD - ex
            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Абе ти си станал много зле покрай цялата тая вода. Ама след като киснеш и у виртуалното блато, значи реалното не ти стига явно...
              Говорим за наследствени белези, които имат проявление в потомството...
              Ма то свинете ги ползват за основа на посадъчен материал и култури, а не за мозък...
              Пиян ли си?
              Или садиш фъстъци на ламината?
              Жените били шимпанзета
              Мъжете свине.
              Ти си мармозетка.
              Откъде ги четете тия тъпни.
              К.М.

Comment

Пиян ли си?
                Или садиш фъстъци на ламината?
                Жените били шимпанзета
                Мъжете свине.
                Ти си мармозетка.
                Откъде ги четете тия тъпни.
                Ама ти верно бълбукаш яко. Стига си взима домашно от службата...
                Джуджевидната мармозетка си ти, че гледаш как да се закачаш с опашката. Ама явно и мозъкът ти е останал 15 грама от раждането, или ДжейБи-то не ти понася тази вечер. Явно правиш напъни да плуваш в генетиката като малка маймунка в язовир. Не го твари тоя мозък толкова моля те, че ще изпуши и няма утре как да бачкаш по блатата... А и мен ще обвинят за трудовата ти злополука...

А за другото питай д-р Юджийн Маккарти...
                145, 1.6 boxer
                156, 2.4 JTD - ex
                Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Ама ти верно бълбукаш яко. Стига си взима домашно от службата...
                  Джуджевидната мармозетка си ти, че гледаш как да се закачаш с опашката. Ама явно и мозъкът ти е останал 15 грама от раждането, или ДжейБи-то не ти понася тази вечер. Явно правиш напъни да плуваш в генетиката като малка маймунка в язовир. Не го твари тоя мозък толкова моля те, че ще изпуши и няма утре как да бачкаш по блатата... А и мен ще обвинят за трудовата ти злополука...

А за другото питай д-р Юджийн Маккарти...
                  Съскрофа обаче както винаги веднага седна в аквариума него току го нема нема а като цъфне и нема стигане

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                    Съскрофа обаче както винаги веднага седна в аквариума него току го нема нема а като цъфне и нема стигане
                    Наваксва
                    И понеже другите не му се връзват и се дрънка с нас, защото към блатото го влече...
                    145, 1.6 boxer
                    156, 2.4 JTD - ex
                    Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Наваксва
                      И понеже другите не му се връзват и се дрънка с нас, защото към блатото го влече...
                      той па не нацели таргета сефте да беше влезнал у "тунинг и рацинг" да види кво ще го направят ония скинари там

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Markov Покажи съобщение
                        той па не нацели таргета сефте да беше влезнал у "тунинг и рацинг" да види кво ще го направят ония скинари там
                        Там не мое се бъзика, а и бързо ще го изхвърлят
                        145, 1.6 boxer
                        156, 2.4 JTD - ex
                        Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Ало...Руменчо, ае да си имаме уважението, че идва Коледа.......не забравяй, кога тия без работа ти подаваха ръка....оти ще се скъса стената на язовира и ще се удавиш моето момче....имай ни уважението...
                          По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                          https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                            Ало...Руменчо, ае да си имаме уважението, че идва Коледа.......не забравяй, кога тия без работа ти подаваха ръка....оти ще се скъса стената на язовира и ще се удавиш моето момче....имай ни уважението...
                            А, свиня бе, какво да го правиш, все същото го влече..
                            145, 1.6 boxer
                            156, 2.4 JTD - ex
                            Giulietta, 2.0 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                              а, не, бе

Comment

Ако не друго, поне Ви извадих от блатото.
                                Тия в тунинга верно ли са скинари?
                                К.М.

Comment

Working...
                                X