Известие

Collapse
No announcement yet.

РЕФЕРЕНДУМ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
    Не трябва да спираме да опитваме. А и трябва да попречим на ГЕРБ
    Да бе...45 години ни лъжат, че е власт на народа, след това 27 години ни лъжат, че е демокрация...ай стига бе....законите не ни защитават !!!

---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:24 ----------

Бо, направи си труда да пуснеш листчето все пак
    Аз винаги гласувам......ама вярата е няма, няма...което говори, че сме много зле.....за близо 50-години живот разбрах, че народът ни е завистлив, пълен с интрига, предатели бол, някой да е добре би направил 200-та да са зле и т.н...а бе не ми се говори...позитивно настроените ги смятат за луди у нас!!!
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
      Да бе...45 години ни лъжат, че е власт на народа, след това 27 години ни лъжат, че е демокрация...ай стига бе....законите не ни защитават !!!

---------- Post added at 22:32 ---------- Previous post was at 22:24 ----------

Аз винаги гласувам......ама вярата е няма, няма...което говори, че сме много зле.....за близо 50-години живот разбрах, че народът ни е завистлив, пълен с интрига, предатели бол, някой да е добре би направил 200-та да са зле и т.н...а бе не ми се говори...позитивно настроените ги смятат за луди у нас!!!
      Много си прав! Но не трябва да се предаваме!
      Аз утре ще гласувам за генерала, не за друго, а за да събере повече гласове от МАЙКАТА и оня да си подаде оставката. Карата е само на думи, а Марешки няма шанс на този етап

Comment

Това с отметката "не харесвам никого", защо го измислиха и включиха в бюлетината, след като и с него и без него е все тая.

Поредната демагогия!

Да не говорим, че така сложно го обясняват, че не ми е ясно, как баба Гица от с. Горно Нанадолнище, ще го разбере.

Имам усещането, че живея в детска градина за олигофренчета.

159 1.8 MPI
        166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Това с отметката "не харесвам никого", защо го измислиха и включиха в бюлетината, след като и с него и без него е все тая.

Поредната демагогия!

Да не говорим, че така сложно го обясняват, че не ми е ясно, как баба Гица от с. Горно Нанадолнище, ще го разбере.

Имам усещането, че живея в детска градина за олигофренчета.
          Да, за такива ни смятат.
          Отметката с не харесвам никого води до това, че тези гласове не се разпределят после за победителите. Макар, че според мен тя е подходяща за парламента и местните
          А и президентът при нас е ... лукова глава. Само лапане без никаква власт

Comment

Да, за такива ни смятат.
            Отметката с не харесвам никого води до това, че тези гласове не се разпределят после за победителите. Макар, че според мен тя е подходяща за парламента и местните
            А и президентът при нас е ... лукова глава. Само лапане без никаква власт

Лукова глава, но заради тая лукова глава отпандаха 3 от въпросите за референдума. 2 от които, според мен, най-важните. За намаляването броя на депутатите и този за електронния вот.

159 1.8 MPI
            166 2.0 TS (ex)

Comment

Лукова глава, но заради тая лукова глава отпандаха 3 от въпросите за референдума. 2 от които, според мен, най-важните. За намаляването броя на депутатите и този за електронния вот.
              Да, има го и това. Но не ги отхвърли той, а продажните съдии

Comment

Да, има го и това. Но не ги отхвърли той, а продажните съдии
                Конституционният съд едва ли щеше да се самосезира по тоя въпрос, ако не беше ветото на Плевнелиев.

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Конституционният съд едва ли щеше да се самосезира по тоя въпрос, ако не беше ветото на Плевнелиев.
                  Така е, ама ако бяха на място щяха да го отхвърлят. А и все някой друг от т....е щяха да го сезират. А сега като се замисля, дори и на първия тур Радев да спечели повече гласове, оня няма да си подаде оставката. Така, че - Марешки. Винаги когато не сме били с Русия сме бъркали страшно много. И ония 45 години, ако имахме повече акъл, щяхме да живеем още по-добре - една целувка по устата и потичаше и нефт, и газ, и стомана. Само, че селският хитрец остаря и сегашните дупедавци го махнаха

Comment

Има ли някой в тази държава, който да си мисли, че велико народно събрание някога ще вземе решението, броят на депутатите да се намали от 240 на 120?

чл. №1, ал. 2 от конституцията гласи:

"Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция."

И като е така записано в конституцията, защо някой реши, че по този въпрос народът не трябва да бъде питан?

Ако някой претендира, че спазва закона, не следваше ли нещата да се случат в следната последователност:

1 - Народът да бъде попитан на референдум по този въпрос.
                    2 - Следващото велико народно събрание да промени или да не промени чл. 63 от конституцията в зависимост от резултата на референдума.
                    Last edited by ecotronic; d.m.y г., 18:08.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Има ли някой в тази държава, който да си мисли, че велико народно събрание някога ще вземе решението, броят на депутатите да се намали от 240 на 120?

чл. №1, ал. 2 от конституцията гласи:

"Цялата държавна власт произтича от народа. Тя се осъществява от него непосредствено и чрез органите, предвидени в тази Конституция."

И като е така записано в конституцията, защо някой реши, че по този въпрос народът не трябва да бъде питан?

Ако някой претендира, че спазва закона, не следваше ли нещата да се случат в следната последователност:

1 - Народът да бъде попитан на референдум по този въпрос.
                      2 - Следващото велико народно събрание да промени или да не промени чл. 63 от конституцията в зависимост от резултата на референдума.
                      Много правилно разсъждаваш! Но не и конституционните съдии. Нали знаеш как ги избират? Не им четох мотивите за да не се дразня и ядисвам напразно.
                      Дилемата сега ми е за кой да гласувам - за Радев или Марешки? Дайте акъл. Бойко така и така няма да си подаде оставката. А аз не мога да дишам Москов

Comment

Много правилно разсъждаваш! Но не и конституционните съдии. Нали знаеш как ги избират? Не им четох мотивите за да не се дразня и ядисвам напразно.
                        Дилемата сега ми е за кой да гласувам - за Радев или Марешки? Дайте акъл. Бойко така и така няма да си подаде оставката. А аз не мога да дишам Москов
                        Сега гласувай за този, когото харесваш. На балотажа ще е по-трудно.

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Изгласувах се. Бягайте до урните

Пай сее ...
                          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

...
                            Марешки няма особени шансове ...
                            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Аз гласувах....
                              До сега гласувах за тези, който губеха....ако и сега се получи така, ще емигрирам....

---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 14:59 ----------

Много си прав! Но не трябва да се предаваме!
                              Аз утре ще гласувам за генерала, не за друго, а за да събере повече гласове от МАЙКАТА и оня да си подаде оставката. Карата е само на думи, а Марешки няма шанс на този етап
                              А бе никой не се предава, ама като гледам как разсъждаваш...тоя няма шанс, ония има шанс....и не държиш на убеждението си.....май няма никога да се оправим, защото медиите са те манипулирали ......
                              По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
                              https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                                Аз гласувах....
                                До сега гласувах за тези, който губеха....ако и сега се получи така, ще емигрирам....

---------- Post added at 15:10 ---------- Previous post was at 14:59 ----------

А бе никой не се предава, ама като гледам как разсъждаваш...тоя няма шанс, ония има шанс....и не държиш на убеждението си.....май няма никога да се оправим, защото медиите са те манипулирали ......
                                Не, никой не ме манипулирая. просто не мога да разгадая тоя народ как ще реагира. Ние сме уникати по простота досега. Дано започнем да поумняваме

Comment

Working...
                                X