Известие

Collapse
No announcement yet.

РЕФЕРЕНДУМ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Момчета, много сте прави. Но аз искам Боко да си ходи. И колкото да не ми се иска, ще гласувам за Радев. То и без това президентството ни е само представителна институция. А само като я видя и Цачева .....

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
      Момчета, много сте прави. Но аз искам Боко да си ходи. И колкото да не ми се иска, ще гласувам за Радев. То и без това президентството ни е само представителна институция. А само като я видя и Цачева .....
      Боко ще си иде за няколко месеца. Със следващите избори пак ще дойде. Практически така ще рестартира мандата си. И той, според мен, точно това цели.

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

Момчета, много сте прави. Но аз искам Боко да си ходи. И колкото да не ми се иска, ще гласувам за Радев. То и без това президентството ни е само представителна институция. А само като я видя и Цачева .....
        И аз съм на това мнение. Искам да видя оставката и затова избора ми е ясен. А и ако не нещо друго , то поне Радев е доста по-представителен от МАЙКАТА на нацията.
        Alfa romeo 146 1.9 JTD, 2000г.,105к.с.+++
        Alfa romeo 145 QV, 155 к.с.-ex.
        Lancia Lybra 1.9 JTD `05 116к.с

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          Едва ли ще има юридическо основание за касиране на балотажа.

По-скоро е въпрос на морал.

Как би се чувствал "спечелилият", ако събере 25 % подкрепа и има едни 40% "не подкрепям никого".

Аз не бих станал президент при такъв баланс на вота.

Все пак - това, че ще я има тази графа в бюлетината е добре. Можеше и да я няма. И тогава такива, като мен, които не искат да подкрепят нито един от кандидатите, нямаше да могат да изразят желанието си.
          Тая графа е задължителна, след като вотът е "задължителен". Това не променя фактът че тя има стойност само за статистиката, при настоящият закон. Мажоритарен вот в два тура, в български вариянт.
          И аз мисля че Батман си търси оставката, още от преди началото на кампанията. Даже си мисля че дори лелката да спечели, пак ще подаде оставка, "щото хората така искат".
          Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

• Аз пък няма да ида да гласувам. Еднакво зле и абсурдни са ми и двамата. Не съм изпускал избори,но този път няма да ида. Аман ...

Пай сее ...
            Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
              Едва ли ще има юридическо основание за касиране на балотажа.

По-скоро е въпрос на морал.

Как би се чувствал "спечелилият", ако събере 25 % подкрепа и има едни 40% "не подкрепям никого".

Аз не бих станал президент при такъв баланс на вота.

Все пак - това, че ще я има тази графа в бюлетината е добре. Можеше и да я няма. И тогава такива, като мен, които не искат да подкрепят нито един от кандидатите, нямаше да могат да изразят желанието си.
              Ти сериозно ли за морал говориш?
              хаха
              След ония слъзлив дебат, моралът е мираж.

БлитЗ е четиво точно за джедаи като Лорд Минчев.
              "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
              К.М.

Comment

• Това утре е наказателен вот с/у тикви, кратуни, продажници, ...
                Така, че - Радев

Comment

• Стога бе,кого наказваш? Боко? Себе си наказваш. Моля те недей така да разсъждаваш. По-добре си стой в къщи.

Пай сее ...
                  Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                    Стога бе,кого наказваш? Боко? Себе си наказваш. Моля те недей така да разсъждаваш. По-добре си стой в къщи.

Пай сее ...
                    Виж, аз искам само главата на продажника Москов. А и тия гербери много се навириха, начело с оная дунда, дето прави скапаните магистрали

Comment

• Първоначално публикувано от Susscrofa Покажи съобщение
                      Ти сериозно ли за морал говориш?
                      хаха
                      След ония слъзлив дебат, моралът е мираж.

БлитЗ е четиво точно за джедаи като Лорд Минчев.
                      Тънка червена линия.
                      Не я настъпвай, моля.
                      Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                      My Red Love
                      AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Виж, аз искам само главата на продажника Москов. А и тия гербери много се навириха, начело с оная дунда, дето прави скапаните магистрали
                        Сигурно си прав,но пак ти казвам,че наказваш себе си,не БОКО.

Пай сее ...

Comment

• Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение
                          Сигурно си прав,но пак ти казвам,че наказваш себе си,не БОКО.

Пай сее ...
                          Аз отдавна съм наказан, ти също. Видя как работи ГЕРБ, изпита го на гърба си. Помисли за малкия и нека първо махнем самозабравилия се, а после ще е по-лесно стига да се самоосъзнаем. Лошото е, че много се мислят за много умни, ама ....

П.П. Ранобудниче, изпий едно кафе да се разсъниш. Прасето (както го наричате) пише доста смислени неща. Но явно не го разбирате, особено някои
                          Last edited by Alex_26; d.m.y г., 22:05.

Comment

• Но,Радев не е по-различен от Цецка. Това се опитвам да ти кажа. Цецка Радева както колега писа в друга тема не е моя президент,така,че пас. Статуктвото няма да се промени като дадеш гласа си заРумен Цачев. Та,е.ал съм им м....та. Изтърках един чифт маратонки по протестите,некви тъпи ченгета се мъчиха да ме бият в нощта на белия автобус. А можеби трябваше с баща ми и брат ми да постъпим като тях,когато някакъв с по-висок чин вкара отряд от невоъръжени в тълпата. Не ни стана ясно къде ръгнаха,но този който ги командваше се спъна и падна. Тълпата щеше да го линчува. Баща ми му подаде ръка и му помогна да се върне зад огражденията. Да,бях там с идеята не да се бия с милицията,а да не позволим на изметта в народното да си тръгне.
                            Еднакви са,няма по-добри.
                            Иии малкия ще направя всичко възможно да се махне от тази държава. Като тинейджър можех да остана в Англия да уча и живея,ама аз не та не. България. На ми сега България. Обичам много България,но нищо не ме задържа тук. Наречете ме родоотстъпник,но ги искам прави до стената,да имам калашник и чийт за безкрайни патрони,и да кося ли кося ...
                            Пай сее ...

Comment

• Гласувай с НЕ, пак е нещо. А Радев така или иначе е новия президент. Но все пак искам да съм сигурен, че няма да има изненади

Comment

• А пък на мене ми е станало Виното. В края на месеца отивам да го отточа.
                                Дреме ми на Долуподписаният!
                                На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                                Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Working...
                                X