ми айде
Известие
Collapse
No announcement yet.
Преброяване на форумните Спамери
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеми айде
Comment
-
Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеайде сега пияниците се обадихаи сега отивам да дегустирам това онова(включвам и мацките и тях може да дегустирам
) айде ако после не съм си бутнал главата много ше ви пиша пак!!!
Comment
-
ми хубу
аз изобретявам коктейли в момента
последния определено е провал - пресече сеI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Майчице,
141 страници спам.
Леле това колко място заема само по дисковете на сървъра. Да вземем да освободим малко местенце а ?Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениеми хубу
аз изобретявам коктейли в момента
последния определено е провал - пресече сеsigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщениеИзкарах 3 по управление на човешките ресурси, ама по Мениджмънт пак имам 2, та кой знае сиг. ще го взема чак на завършване тоя изпит!!!Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщениеИ сега кой има 6 на бизнес комуникацииЯсно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..
FIAT Coupe 16VT
Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеМайчице,
141 страници спам.
Леле това колко място заема само по дисковете на сървъра. Да вземем да освободим малко местенце а ?.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Аааа тъй ти се струва само.
Ама пък не е лоша идея от всички с повече от 10 мнения в темата да съберем по 10 лева за нов дискAlfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001
Comment
-
тъй, тъй, продължавай да пишеш тогаваI just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
Roosevelt
Comment
-
Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщениетъй, тъй, продължавай да пишеш тогава.::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.
Comment
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщениеКъде учите бе отличници
Comment
-
Първоначално публикувано от pr_00f Покажи съобщениеАааа тъй ти се струва само.
Ама пък не е лоша идея от всички с повече от 10 мнения в темата да съберем по 10 лева за нов дисктрябва и едно хардче само за Спамери отделено
Comment
Comment