Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от prosoxi Покажи съобщение
    Голяма веселба настана тук.А тия харесват ли ти?
    Като гледам ще върнете старата мода
    sigpic
    SCUDERIA ITALIA
    BMW 5-er
    BMW 7-er
    Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от fnt Покажи съобщение
      Като гледам ще върнете старата мода
      малеее с какво сте се заиграли....
      то като гледам аватара на Мирела, ми то гащи не останаха бре!!!

Даването на газ, води до пристрастяване!
      Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
      Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
        Брат, аз само гледам до къде ще стигнат.
        sigpic
        SCUDERIA ITALIA
        BMW 5-er
        BMW 7-er
        Fiat GP

Comment

• 1560

PP: доко, да не си развалям бройката, тея скърцания и тем подобни глупости много зависят от дилъра а не от производителя, защото много зависи как е докаран и как е било отнасяно с автомобила ...

PPP: @ mirela за онуй под гащичките .. мухахаха
          Last edited by Stoyan Georgiev; d.m.y г., 18:34.
          sigpic
          днес съм в почивка ---

Comment

• А?
            I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
            Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
              А?
              Изадава се, че е спамер с 1560 мнения
              sigpic
              SCUDERIA ITALIA
              BMW 5-er
              BMW 7-er
              Fiat GP

Comment

• Първоначално публикувано от Furious 155 Покажи съобщение
                че пък кво да ми е на аватара нали изграха за гащичките на търг сега за кво ще играят
                .::se la vita fosse eterna..! tu per chi vivresti ?::.

Comment

• ся ще наддават кои да те маже с олио да си лъскава като алфа на горубляне

Comment

• имаме попадение в десетката
                    I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                    Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
                      ся ще наддават кои да те маже с олио да си лъскава като алфа на горубляне
                      стига де да издирят мацката мен няма кво да ме мажат

Comment

• Първоначално публикувано от Mirela Покажи съобщение
                        стига де да издирят мацката мен няма кво да ме мажат
                        Абе като чета темата май има доста мераклии да мажат и теб,не само мацката от аватара

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                          Абе като чета темата май има доста мераклии да мажат и теб,не само мацката от аватара
                          те защотто не са ме виждали мноогооо съм грозна дебела и ниска

Comment

те защотто не са ме виждали мноогооо съм грозна дебела и ниска
                            така ше кажеш те знаят и вероятно има защо толкова да се точат , но не знам аз не съм те виждал, ама ако предишната снимка на аватара е твоя значи напълно ги разбирам

Да не ми се обидиш, просто си търся с кой да пиша, че твърдо съм решил да ставам спамчо и искам да драсна някое друго мнение за протокола

Comment

• Първоначално публикувано от fein86 Покажи съобщение
                              така ше кажеш те знаят и вероятно има защо толкова да се точат , но не знам аз не съм те виждал, ама ако предишната снимка на аватара е твоя значи напълно ги разбирам

Да не ми се обидиш, просто си търся с кой да пиша, че твърдо съм решил да ставам спамчо и искам да драсна някое друго мнение за протокола
                              ахахаха точат се казвам ти не са ме виждали аз само с фереджета ходя пък за онзи аватар не не е бил мой ама мога ти кажа от къде да си вземеш такива родзофи гащички ахахахаха

Comment

ахахаха точат се казвам ти не са ме виждали аз само с фереджета ходя пък за онзи аватар не не е бил мой ама мога ти кажа от къде да си вземеш такива родзофи гащички ахахахаха
                                Аз си имам вече розовки сега си търся белички на жълти лаленца по възможност

Comment

Working...
                                X