Известие

Collapse
No announcement yet.

Преброяване на форумните Спамери

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Най-хубаво е парите да ти стигат,да не се лишаваш от нищо и да живееш нормално,без изгъзици и тем-подобни простотии.

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
      Най-хубаво е парите да ти стигат,да не се лишаваш от нищо и да живееш нормално,без изгъзици и тем-подобни простотии.
      засега се справям за напред ще видиме
      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Нещо много тихо стана тук...
        Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 19:17. Основание: .

Comment

• Ааааааааа тука сме
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
            Ааааааааа тука сме
            Къде е тва тук?

Comment

Къде е тва тук?
              Знам ли и аз
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Eeee заспахтеее
                156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Аз натам съм тръгнал ..

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                    Eeee заспахтеее
                    Амиии бъркаш се....

Comment

• Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщение
                      Аз натам съм тръгнал ..
                      А аз от там се връщам....

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                        А аз от там се връщам....
                        Кви пари е билета ?

Иначе, тоз твоя подпис ми влезна под кожата , само си го мисля и си го повтарям ей така ...

Comment

• Първоначално публикувано от Пепи Покажи съобщение
                          Кви пари е билета ?

Иначе, тоз твоя подпис ми влезна под кожата , само си го мисля и си го повтарям ей така ...
                          На мен не ми взеха....ама не знам теб колко ще те обръснат

Comment

• Първоначално публикувано от kokless Покажи съобщение
                            На мен не ми взеха....ама не знам теб колко ще те обръснат
                            Ти си ходил с ЖТД-то за тва...

Comment

• Днес докато си бях на спирката случайно попаднах на две доста интересни случки .. ей така , от минаващите автомобили.

Първата беше .. значи , обяснявам го идеално деайлно , за повече ефектност , каквато само аз мога да постигна :P

Седя си аз в летната жега на спирката , слънцето напичаше асвалта , нямаше много хора и трафик ..
                              Светофара светеше зелено.
                              В този момент отгоре се спускаше нещо синьо .. Ссссс .. Субару де!
                              С приближаването си , синята кола срещна червената светлина на светофара , и се наложи да спре.

Синьо Subaru Impreza WRX STi , с бели надписи TEST DRIVE ... седеше и чакаше.
                              Не толкова агресивен колкото предшественика си , но все пак излъчваше агресия ..

Двигателя ревна леко , само загатна за мощността под капака ..

Сякаш имаше жена с бяла кърпа в ръката ..
                              3 - 2 - 1 ..
                              Светна зелено ..
                              Оборотите на Субару-то се вдигнаха до небето , и колата потегли с всичката налична мощност и сцепление.

Въпреки жежкия асвалт и големите си гуми , мощността си каза думата , и позволи на колелата да се завъртят върху асвалта и да "опушат" обстановката ...
                              Освен този приятен но кратък спомен , 4Х4-то на Субару си остави своята следа и на пътя.
                              4 катранено черни следи от гуми , тръгващи от сивия асвалт , минаващи през червената пешеходна пътека с бели ленти по нея ..

"Ехаа .."

Бяха думите на хората покрай мен , а аз просто се наведох напред за да видя отдалечаващия се нагоре автомобил ..
                              Страхотни коли са ..

Другата история не е толкова в детайли ..
                              Гледах днес една Алфа Ромео 156 , комби нали .. 2.4 JTD , и до нея едно БМВ 320 Е36 купе ..
                              Та , светка зелено , и .. просто , не само че се предполагаше , ами и се усещаше и се чуваше как шофьора на БМВ-то настъпваше колата си до долу , за да може да изцеди всички налични конски сили и нютометри , за да дръпне напред , въпреки този факт обаче , Алфиста съвсем леко си караше по него, та чак го настигаше , от време на време автомобила кихаше ... така , леко , черничко , и дръпваше напред ..

Ех ..

Comment

Ти си ходил с ЖТД-то за тва...
                                Ако е за това,какво чакате ами не изкупите ЖТД-тата от Горубляне

Comment

Working...
                                X