Известие

Collapse
No announcement yet.

Произход на никовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Истинската история на моя ник е следната. Предполагам че много от вас си мислят че Pr_00f идва от мярка за алкохолен градус, мисля че е американска и се изписва proof. Oбаче който много мисли - бърка.

Истинския ми прякор е професора /истинта е, че не съм толкова умен, ами в една многооо алкохолна вечер преди 15+ години един тип ми каза че много съм приказвал /пак в следствие на злоупотреба с алкохолец/, и че съм бил същински професор. Така си и остана.
    Да уточня- ника а ми се изписва с нули а не със О-та.

А как точно ника ми стана от prof на pr_00f ще ви разкажа с 2 думи.
    Първо : Преди години с един приятел с Свищов имахме PC гейм клуб. Вечер както не е никак трудно да се досетите се получаваха доста добри нощни мрежички гарнирани със (а познайте с какво )

Второ, поради злоупотреба с течности съдържащи немалък % CH3CH2OH /a и чисто сме го пили както си е 95%/май такава беше химическата форума /за по несветнатите по въпроса - етилов спирт /
    Една такава весела вечер си пиша аз ника в няква игрица и без да искам го написах с нули и то две на брой и стана pr00f. А как точно се появи долното тире в ника - АМИ ИДЕЯ СИ НЯМАМ. Бах маа му и алкохол а ?
    Та така сършва приказката мили деца.
    Извода е : Не правете като тях да не осъмнете някоя сутрин с ранг като моя /става дума за този под ника ми/

п.с Въпреки всички глупости които успях да напиша за толкова кратко време държа да подчертая това с което започнах: Pr_00f няма нищо общо с proof, и всякаква прилика с алкохоли малкохоли и прочие субстанции е случайна. мухахахахахах
    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

8 пъти думата алкохол и подобните и в горния пост

=======================================
      Издребянваш колега, много издребянваш
      Сорри че пиша така ама да не става оффтопик
      '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
      '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Що си мисля че беше C2H5OH
        Превод : Цапни 2 Ха още 5 - ОХААААА
        Сори за Off...

==========================
        Прав си колега, еййй сума време търсих в гуугъла каква е формулата и бях намерил вярната и най-накрая не съм копи/пасте превилната
        Mitsubishi Outlander
        Mitsubishi Space Star
        Daihatsu Terios

Comment

Георги по лична карта - Жорко на галено - на Латиница jorko - т.е. малко и много вдетинено фенче

Comment

Първоначално публикувано от Crusader
            Що си мисля че беше C2H5OH
            Превод : Цапни 2 Ха още 5 - ОХААААА
            Сори за Off...

==========================
            Прав си колега, еййй сума време търсих в гуугъла каква е формулата и бях намерил вярната и най-накрая не съм копи/пасте превилната
            C2H5OH i CH2CH3OH е едно и също нешо
            просто зависи как представяш формулата, имаше некви структурни формули едно време по органична химия ама кво беше....
            '04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
            '02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
            '99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex

Comment

Моя ник идва от името на двигателя на колата + неговите кубици. Fire e Fully Integrated Robotized Engine, а 999 е 999 куб.см накратко Fire 999
              2005 Fiat Idea 1.9 8V(CF3) JTDm "Emotion"
              2001 Fiat Punto 1.2 16V(CF3) ELX "Speedgear"
              1990 Fiat Uno 1.0 i.e S - "powered by FIRE 8V"
              www.fiat-uno.net

Comment

Търтей, кажи твоя ник от къде идва, разкрий тайната?!
                sigpic
                Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

Първоначално публикувано от Roberta
                  ??????, ???? ???? ??? ?? ???? ????, ??????? ????????!
                  ??? ???? ?????
                  ________
                  PLYMOUTH BELVEDERE SPECIFICATIONS
                  Last edited by santo_traficante; d.m.y г., 13:28.
                  Volvo S80 D5 awd 2010г.

Comment

Първоначално публикувано от santo_traficante
                    ами твоя скъпа
                    Е браво, за толкова време не разбра ли как се казвам бе скъпи?!?!?

Роберта ми е второто име!
                    sigpic
                    Alfa Romeo156 1,9 JTD, Lexus IS 200

Comment

nikovete

Nik-a ne znam ,ama podpisa mi... ......sorry,ama njama kirilitza v toja smotan club
                      Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Ами какво да ви кажа Алфа 33 1.8Turbo Diesel 3 цилиндара това си е просто маниашка кола само Алфаманиак може да я кара
                        Fiat Punto 1.9 JTD
                        Alfa Romeo 156 2.4 JTD
                        sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alfamaniak
                          Ами какво да ви кажа Алфа 33 1.8Turbo Diesel 3 цилиндара това си е просто маниашка кола само Алфаманиак може да я кара
                          не лажи па ти,бе!!!нали преди това си имал 33 1,7?! Защо всяваш смут във форума,а?!?!Как те пипнах в опит за заблуда!
                          п.п. престани да слушаш Азис,Кондьо и Супер експрес ако обичаш!!!
                          Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Ника ми идва от там,че мога да бъда голяма дразнителка,та за това....

Comment

На времето, преди 10 години много ми хареса ника на Рик Флеир - от кеч федерацията, той си добавяше към името Natureboy. Както и сега де. Много ми хареса, че един почти пенсионер си слага на името Бой и аз така станах Никибой - Вечно млад

Comment

Абе понеже моя ник-нейм са го цитирали, ще требе да отговоря на пича
                                Zm - Zoom on smile - щот тия дето ме познават лично, в приятелските кръгове, знаят че се хиля с широко зейнала уста :P
                                Те това е в кратце
                                AR 155 1,7TS 8v, modified - http://www.clubalfaromeo.com/forum/s...ad.php?t=29433
                                Здравословно общество е това, в което почтено и с уважение към мнението на другите и към човечността, несъгласните могат да изразят своето несъгласие.

Comment

Working...
                                X