Известие

Collapse
No announcement yet.

Произход на никовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev
    Първоначално публикувано от fred
    Първоначално публикувано от Orm
    Едно време бях се побъркал на тема викинги , в един роман имаше един викинг , който за да спаси семейството си направи танца на викинга ( вдаят си червото коват на едно дърво единия край и почва да танцува около него докато си намотаят червата върху него ) . Та ме беше впечатлило това , естествено в романа беше описано по добре де . И този който го направи се казваше Орм!!!

Имаше на времето един много готин филм с Кърк Дъглас, /бащта на Майкъл Дъглас/ Викинг, май се казваше, но може и да бъркам, ако не си го гледал, намери го
    ако е същия за който си мисля , че говориш , където има точно този танц - казва се Сага за Викингите

а иначе ника ми познайте откъде идва
    Танца не помня,ама имаш едно превземане на крепост, където се направи стълба от забити брадви, много ефектно беше.../и други сцени готини, абе класиката е готина/

А за другото......сигурно така се казваш
    Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
    Нагоре по стълбата, която води надолу
    sigpic

Comment

Стоян Георгиев требва да идва от некой китайски владетел :Р

моя пък иде от един от първите Gangsta рапери в България... Кой освен него ( и Радо Шишарката) може в свой клип да се качи на маса в заведение, да вади пачки от джобовете, да ги размета на мулатките около него?

чак сега навлезе тази мода м/у рапарите в САЩ
      по колата те посрещат... по акъла изпращаха едно време...

Comment

А аз едно време в чата видях един ник : TpeBu4ko^ ми хареса и ко да измисля "На тая тематика де" XaBu4ko
        Alfa Romeo 155 1.8 8v '95 - Ex ... Alfa Romeo 156 2.0 TS '99 - Ex ...
        Alfa Romeo 156 SW Facelift 2.4 JTD M-JET 20v '04 +++
        Alfa Romeo GTV Phase 1 2.0 20v Тurbo '95 + Още едно 2.0 ТС ....

Comment

Първоначално публикувано от fred
          Първоначално публикувано от Orm
          Едно време бях се побъркал на тема викинги , в един роман имаше един викинг , който за да спаси семейството си направи танца на викинга ( вдаят си червото коват на едно дърво единия край и почва да танцува около него докато си намотаят червата върху него ) . Та ме беше впечатлило това , естествено в романа беше описано по добре де . И този който го направи се казваше Орм!!!

Имаше на времето един много готин филм с Кърк Дъглас, /бащта на Майкъл Дъглас/ Викинг, май се казваше, но може и да бъркам, ако не си го гледал, намери го
          ако е същия за който си мисля , че говориш , където има точно този танц - казва се Сага за Викингите

Може , не помня точно , това беше преди 8-9 години
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Ей много чатъри тука . И моя се зароди от IRC . Исках да е нещо свързано с любимата ми марка , а Алфа ми се стори женско и така остана само Ромео , добавих към него и любимия си автомобил от WTCC (беше голям наказвач , заради него започнах да гледам този шампионат) . Така се получи RoMeO_156_GTA (с долна черта , понеже в IRC не можеше с празно място , а с главни и малки , защото не ми харесва малкото латинско "m" )
            Първоначално публикувано от spe4elist
            Моят го измисли дъщеричката ми - това нейният синоним за победител. Играехме някаква детска игра без да знам правилата и без да искам, спечелих. От там ...
            Аз пък винаги съм си мислел , че си фен на Къци и че си играл на неговата игра
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 8v Distinctive
            Fiat Punto Mk1 1.2 Fire
            Ex: BMW E61 530 Xi

Comment

Много ме тероризираха кухите пички в IRC през далечната 1997ма година, и се наложи година по-късно да си сменя прякора с този. Мнооого мразех да ми пишат, а тогава си беше направо мода, някакви пикли Seksapilnata83, Ceca_Cicata или Pastichka. Откакто си лепнах този привлекателен и интелигентен прякор девойките спряха да си мислят за мен... Абе тъп извратеняк съм си... Иначе прякора ми произхожда от финала на един стар виц - "Сраааа а?"

Comment

Първоначално публикувано от Sraaaaa
                Иначе прякора ми произхожда от финала на един стар виц - "Сраааа а?"
                Абе все се надявах да не е оттам , ама ...

Comment

Първоначално публикувано от ДРАЗНИТЕЛ-ка
                  Ника ми идва от там,че мога да бъда голяма дразнителка,та за това....
                  Я! Адашка по ник!

145/1,4/TS, 155/1,8/TS

Comment

Моят ник идва от комиксите, после като излезе филма се затвърди
                    а и приятелите ме наричат така
                    АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
                    FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Моя идва от култовата игра Quake 4 . Там имаше един герой който се придвижваше със скейт и винаги играех с него. По принцип ника ми е Lucifer, а той ми излезе от друга пак култова игра Counter Strike че там бях задобрял доста и ми викаха човека от ада

В общи линии това е
                      Alfa Romeo 146 1,4 T-Spark - бившата
                      Alfa Romeo 147 1,9 JTD

Comment

• моя ник си го измислих но си личи за какво иде реч
                        Из "Речник на автомобилните марки"
                        АЛФА Ромео-марка италиански супер автомобили,щангисти с неповторим дизайн,напълно обезумели,които си правят каквото искат и най-обичат да си играят със скучни и надути германци с емблеми "ГоУФ гтИ"

Comment

• И моя ник идва от фамилията ми и понеже е яко сложна и нестандартна, навсякъде ме помнят по фамилия (нз как я запонят, а на писане винаги се бърка на 1000%).Големия проблем идва като се запознавам, тогава не слушам отсрещния какво казва , а гледам да си кажа името правилно.
                          Аlfa Romeo 146 1.6 TS 16v 97'

Comment

• моя е ясен...
                            sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Anarki
                              Моя идва от култовата игра Quake 4 . Там имаше един герой който се придвижваше със скейт и винаги играех с него. По принцип ника ми е Lucifer, а той ми излезе от друга пак култова игра Counter Strike че там бях задобрял доста и ми викаха човека от ада

В общи линии това е
                              и в quake 3 го имаше като един от босовете веднага си проличава кой е гамер
                              sigpic
                              днес съм в почивка ---

Comment

• а на бас, че никой няма да се сети моят отде иде
                                Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
                                My Red Love
                                AR 145 1.4 TS - ex

Comment

Working...
                                X