Известие
Collapse
No announcement yet.
Произход на никовете
Collapse
X
-
Zenita Linkestis Imperial името на кучето ми.Второто име си го взех за ник,и така вече 5 годиниsigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Comment
-
fein е името на древен архвампир, който може да живее на слънчева светлина, а не знам защо точно това избрах ама като по-малък харесвах историята му и навсякъде съм с тоя ник и затова и тук, а 86 е годината на ЧРДто ми. Та в който и форум или сайт да срещнете fein86 да знаете, че това съм аз
Comment
-
моят ник произхожда от времето когато бях в англия. много обичах да се скатавам на работа
и от там- скатавка, страйк, катена4о, италиански полузащитник (а и колежките ме обявиха за най-добрият играч от задно поле
) и така станах GATTUSO
!!! с този ник съм навсякъде -vbox,faceboock,skype i t.n...
Alfa Romeo 147 1.6
sigpic
Comment
-
Жена ми ме нарича такаAlfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
http://www.family-sozopol.com/
Comment
-
"Съдника" ползвам го от 98-ма година (от когато имам и-нет вкъщи). Нямам точен спомен как ми е хрумнал, но мисля, че имаше нещо общо с филма "Съдия ДРЕД" с Арнолд Шварценегер. В IRC, Games i т.н. винаги съм бил sudnika, така че това еAlfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'
Comment
-
Първоначално публикувано от sudnika Покажи съобщение"Съдника" ползвам го от 98-ма година (от когато имам и-нет вкъщи). Нямам точен спомен как ми е хрумнал, но мисля, че имаше нещо общо с филма "Съдия ДРЕД" с Арнолд Шварценегер. В IRC, Games i т.н. винаги съм бил sudnika, така че това е
Comment
-
Аз пък случайно забелязах на площада пред НДК имаше един мангал със сергийка и пишеше че се казва "Маг Аско" а по това време беше на мода секи да си измисля мангасарско име и такатъпа история ама така си беше
Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
Mercedes Benz A170 CDI FL '01
Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08
Comment
-
Първоначално публикувано от Pride Покажи съобщениеЕми никът ми върви в комплект с аватара
Цялата символика мисля, че е ясна - трябва да сме горди,че сме българи.Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'
Comment
-
sp-От фамилията ми Спасов
Comment
Comment