Известие

Collapse
No announcement yet.

Произход на никовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Като бях малка се регнах в чата с БамБам(bambam),защото мн се биех в училище.Само че всички ме мислеха за момче...И тогава бях с червена коса и се прекръстих на Пебълс(Pebles)......Сем. Флинстоун......
    Click image for larger version

Name:	Pebles%20picapiedra.jpg
Views:	1
Size:	9.1 Килобайта
ID:	2249647
    Last edited by Pebles; d.m.y г., 21:13.

ALFA 145 1.6 ТS `97
    & ALFA 156 1.8 TS '99

Comment

• Zenita Linkestis Imperial името на кучето ми.Второто име си го взех за ник,и така вече 5 години
      sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• fein е името на древен архвампир, който може да живее на слънчева светлина, а не знам защо точно това избрах ама като по-малък харесвах историята му и навсякъде съм с тоя ник и затова и тук, а 86 е годината на ЧРДто ми. Та в който и форум или сайт да срещнете fein86 да знаете, че това съм аз

Comment

• моят ник произхожда от времето когато бях в англия. много обичах да се скатавам на работа и от там- скатавка, страйк, катена4о, италиански полузащитник (а и колежките ме обявиха за най-добрият играч от задно поле ) и така станах GATTUSO !!! с този ник съм навсякъде -vbox,faceboock,skype i t.n...
          Attached Files
          Alfa Romeo 147 1.6
          sigpic

Comment

• Жена ми ме нарича така
            Alfa Romeo 147 1.6 TS 120hp 2001 red
            Suzuki IGNIS 1.3 VVT 93hp LPG 2005 grey
            http://www.family-sozopol.com/

Comment

• "Съдника" ползвам го от 98-ма година (от когато имам и-нет вкъщи). Нямам точен спомен как ми е хрумнал, но мисля, че имаше нещо общо с филма "Съдия ДРЕД" с Арнолд Шварценегер. В IRC, Games i т.н. винаги съм бил sudnika, така че това е
              Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'

Comment

• Първоначално публикувано от sudnika Покажи съобщение
                "Съдника" ползвам го от 98-ма година (от когато имам и-нет вкъщи). Нямам точен спомен как ми е хрумнал, но мисля, че имаше нещо общо с филма "Съдия ДРЕД" с Арнолд Шварценегер. В IRC, Games i т.н. винаги съм бил sudnika, така че това е
                А "Съдия Дред" е със Силвестър Сталоун колега, а иначе добре си го измислил

Comment

• Аз пък случайно забелязах на площада пред НДК имаше един мангал със сергийка и пишеше че се казва "Маг Аско" а по това време беше на мода секи да си измисля мангасарско име и така тъпа история ама така си беше
                  Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                  Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                  Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                  Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                  Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

• Еми никът ми върви в комплект с аватара
                    Цялата символика мисля, че е ясна - трябва да сме горди,че сме българи.

Comment

• Първоначално публикувано от Pride Покажи съобщение
                      Еми никът ми върви в комплект с аватара
                      Цялата символика мисля, че е ясна - трябва да сме горди,че сме българи.
                      Незнам за гордостта колега, но обичам бисквити
                      Alfa Romeo 156 1.8 TS 98' + FIAT Marea Weekend 1.9JTD 00' + FIAT Tipo 1.9TD 93'

Comment

• хе хе хе .. добре, че във форума се регнах с фамилията си, че за ника щеше да падне едно писанееее..
                        "Не искам да съдя, за да не бъда съден, защото съм грешен!"

Comment

• А моя ник не съм го мислила...тъй като съм приятелка на дригата и скоро ще му ставам и жена.....реших да се напиша така във форума....
                          sigpic

Comment

• sp-От фамилията ми Спасов
                            EXАlfa Romeo 156 1.8ТС 98г.+ кожа МОМО и капли тип ГTA
                            Suzuki GSXF600 99г.
                            Bravo 1.9 8V Multijet

Comment

• Понеже много обичам да гледам Краси Радков,той имаше един образ(Пачо Кардана) като монтьор и заради един познат монтьор реших да се пошегувам в чата на съфорумците...и така реших да регна и във форума...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

• Опа забравих:имам линк в подписа,който е на въпросния скеч...

Бог прощава JTD-то НЕ!

Comment

Working...
                                X