Известие

Collapse
No announcement yet.

Произход на никовете

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• какво да обяснявам мисля че е ясно
    alfa romeo 155 1.8 twin spark

Comment

• Tie - Turbo Inezione Electronica

Comment

• в началото бях "nickalas", миналата година лятото нещо форума беше спекъл от хакери или не знам, но после като го оправиха така и не можах да си вляза с този ник, и докато се усетя ми хрумна нов ник за регистрация - raffaello
        регистрирах се така, защото всичко италианско ми харесва, италианската кухня, колите им, Италия, абе всичко що е Италия.
        а пък raffaello са ми и любимите бонбони

Comment

• Дивака на мен принципно ми е прякора. Произлесна от компанията ми защото никога не ме слуша главата
          Alfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe

Comment

• Ми то моя ник се разбира от къде произлиза.От дисковете Принко
            159 SW 1.9 JTDm 150 hp - The beautiful devil.

No one is immune to the trials and tribulations of life.

Comment

• мисля че е ясно
              Last edited by Kostadin`; d.m.y г., 00:22. Основание: ...

Comment

• Хахаха на мен пък от малък се ми викаха големо си леке и от там почнаха се така лекето и аз си се пиша така навсякъде !!!
                Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

• Никът ми идва от .... далечното минало когато играех Counter Strike ... бяхме си направили отбор Load. и вдахновението ми измисли Reloading... и такам
                  155 1.8 8v SUPER MY95

Comment

• Наще зели,че ме кръстили Мариян, приятелите Мърко туи, Мърко онуи и така myrko.
                    sigpic
                    166 JTD - Ex.
                    164 Super T.S.
                    145 T.S.

Comment

• Аз пък имах преди време един колега,та той ми казваше Мирчозо,аз пък на него Асенски, и така...Останахме си с тези никове и до ден днешен,и понеже звучи малко по-италиянски пък и в крак с Алфата и така ...
                      Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                      Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                      Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Моят ник произлиза от факта, че преди известно време бях доста зле здравословно и всеки се късаше да ми носи сокове, съвпадение беше, че винаги бяха от праскова. Постепенно всички започнаха да ми викат Сокчо.
                        Ех, как сме в разгара на сезона на прасковите в момента..
                        sigpic
                        Имам си количка,Жълта и добричка!
                        Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
                        - Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -

Comment

• Моя е повече от ясен,поне за фенове като вас , виж в форума на МладКонструктор примерно ще трябва да обяснявам кво е тва чудо AR147
                          Alfa Romeo 147 1,9 JTD 8v 115 cv + STEINHOF SPORT

Comment

• В тайфата сме трима пешовци, та нали съм рус, и цял живот рус, рус, и ето откаде. Има хора не ме знаят как се казвам, а само прякора
                            sigpic
                            Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

• s.metanka няма нищо общо със сметана както предполагам си мислите идва от метан моя си сложи метан на фиата ама беше с една малка бутилка и колкото пъти ме потарси някои по телефона аз все "на метан станцията сме" че от там метанка и после с.метанка А представяте ли си ако фиата беше на газ как щяха да ми викат
                              sigpicتوقف عن قتلى

Comment

• SandoOne Просто няма такъф за това съм си написал тоя ник няма такъф дебил като мене хаха
                                sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                                Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                                Ramstein - Benzin
                                https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Working...
                                X