какво да обяснявам мисля че е ясно
Известие
Collapse
No announcement yet.
Произход на никовете
Collapse
X
-
в началото бях "nickalas", миналата година лятото нещо форума беше спекъл от хакери или не знам, но после като го оправиха така и не можах да си вляза с този ник, и докато се усетя ми хрумна нов ник за регистрация - raffaello
регистрирах се така, защото всичко италианско ми харесва, италианската кухня, колите им, Италия, абе всичко що е Италия.
а пък raffaello са ми и любимите бонбони
Comment
-
Аз пък имах преди време един колега,та той ми казваше Мирчозо,аз пък на него Асенски, и така...Останахме си с тези никове и до ден днешен,и понеже звучи малко по-италиянски пък и в крак с Алфата и така ...Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
-
Моят ник произлиза от факта, че преди известно време бях доста зле здравословно и всеки се късаше да ми носи сокове, съвпадение беше, че винаги бяха от праскова. Постепенно всички започнаха да ми викат Сокчо.
Ех, как сме в разгара на сезона на прасковите в момента..sigpic
Имам си количка,Жълта и добричка!
Родом от "Ботуша"Много си ме слуша!
- Fiat Punto HGT 1.8 16v 2002' 131hp -
Comment
-
s.metanka няма нищо общо със сметана както предполагам си мислитеидва от метан моя си сложи метан на фиата ама беше с една малка бутилка и колкото пъти ме потарси някои по телефона аз все "на метан станцията сме" че от там метанка и после с.метанка
А представяте ли си ако фиата беше на газ как щяха да ми викат
sigpicتوقف عن قتلى
Comment
-
SandoOne Просто няма такъф за това съм си написал тоя ник няма такъф дебил като мене хахаsigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin
https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Comment
Comment