Известие

Collapse
No announcement yet.

какво мислите за жените водачки на МПС

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Има жени и жени. Някой са много добри, двуги по една или друга причина не толкова. Най-много обаче ме дразнят кухите лейки дето са си изсмукали книжката и някой им е подарил лъскава скъпа кола или джип. У тях някак си се е породило убежданието че всички трябва да им правят път все едно са господ бог на пътя
    Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
    Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
    Peugeot 508 RXH 02.2013

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
      У тях някак си се е породило убежданието че всички трябва да им правят път все едно са господ бог на пътя
      Е, ми щото така са свикнали в живота - мислят си, че другите участници в движението имат пряк визуален контакт с тях и трябва да им се "мазнят", за да могат да бъдат с тях.
      Alfa Romeo 146 1.6 TS '97
      Alfa Romeo 166 2.0 TS '02
      Alfa Romeo GT 1.9 JTD '05
      sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
        Днес бях свидетел на поредните 18 годишни патки, които се опитаха да блъснат повечето коли на паркинга ... оправданието - "ми за втори път ми е, кво толкова съм напрайла"
        Изпери и 2 шамара през врата и и кажи че ти е за първи път да си изпускаш левачката.....
        "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
        F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от Alexanderbb Покажи съобщение
          Има жени и жени. Някой са много добри, двуги по една или друга причина не толкова. Най-много обаче ме дразнят кухите лейки дето са си изсмукали книжката и някой им е подарил лъскава скъпа кола или джип. У тях някак си се е породило убежданието че всички трябва да им правят път все едно са господ бог на пътя
          Въпреки, че съм жена шофьор от ..........не помня колко години, не са много, признавам, че на мъжете им е вродено да са по-добри шофьори, така както на жените примерно да бъдат майки. Всяко стадо си има разбира се и черна УФСЪ! Работех на бензиностанция близо пет години и винаги съм съжалявала, че нямахме камери тогава, за да покажа на всички какви мъже шофьори има. Можете да се сетите всички как се подхожда към вход на бензиностанция и как се застава пред колонка за гориво. Честно ви казвам разплаквали са ме от смях. За мен шофирането си е усет и ако не ти е в кръвта...........не ставаш! Имам и много приятелки, които са с така наречените "изсмукани книжки" и тате им е купил кола, без думи съм просто няма да купя на дъщеря си кола, докато не ми докаже, че може да шофира поне колкото мен. Ако не и е в кръвта, просто ще се вози и това е.
          Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

• Първоначално публикувано от mihaeles Покажи съобщение
            Работех на бензиностанция близо пет години и винаги съм съжалявала, че нямахме камери тогава, за да покажа на всички какви мъже шофьори има. Можете да се сетите всички как се подхожда към вход на бензиностанция и как се застава пред колонка за гориво.
            Ако процента жени зад волана бяха колкото мъжете зад волана който са спирали на бензиностанцията ти, примерите с тях щяха да са в пъти повече - и сигурно бензиностанцията щеше да е отдавна взривена от жени натресли се в колонките.......нормално е на 100 мъже, 10 да са ливади и да ги даваш за пример и да правят впечатление, за разлика от 5-те девойки от 10 жени зад волана дето са ливади, въпреки че са процентно доста повече.....
            "Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
            F=M x A - Исак Нютон - amateur.....

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
              Изпери и 2 шамара през врата и и кажи че ти е за първи път да си изпускаш левачката.....
              Аааа не може с лошо, какви са тези шамари сега
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Общо взето жените шофиори са по внимателни на пътя,но това доста често се дължи на тяхната несигурност!
                Е има и изключения-някои жени са по добри шофьори от повечето мъже!
                Алфа Ромео 156 1,9 JTD Sportwagon
                2001год 115кс + ремап

Comment

• Сутринта една мацка ми оправи настроението. Караше много добре мацката. Кара след мен от Плиска до Тодор Александров, на никакво разстояние и в същото време не направи нито една опасна ситуация. Евала на такива мадами, много им се радвам. За жалост това е изключение, но все пак има и такива
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                  BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от jzonkom Покажи съобщение
                    Общо взето жените шофиори са по внимателни на пътя,но това доста често се дължи на тяхната несигурност!
                    Е има и изключения-някои жени са по добри шофьори от повечето мъже!
                    Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                    Сутринта една мацка ми оправи настроението. Караше много добре мацката. Кара след мен от Плиска до Тодор Александров, на никакво разстояние и в същото време не направи нито една опасна ситуация. Евала на такива мадами, много им се радвам. За жалост това е изключение, но все пак има и такива
                    Е и в двата случая сте посочили изключения, а ние тук говорим за масовите жени-шофьорки
                    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
                      Е и в двата случая сте посочили изключения, а ние тук говорим за масовите жени-шофьорки
                      Знам ама в последно време засичам доста добри шофьорки (както и пълна скръб де) и реших поне веднъж да ги спомена с добро
                      sigpic
                      BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                        Знам ама в последно време засичам доста добри шофьорки (както и пълна скръб де) и реших поне веднъж да ги спомена с добро
                        Аааа не е хубаво с добро да не възгордеят нещо
                        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Аааа не е хубаво с добро да не възгордеят нещо
                          E то за това мнооого рядко. Ама ако не ги похвалваме от време на време те се отчайват и решават че няма за какво да се мъчат да се учат
                          sigpic
                          BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
                            E то за това мнооого рядко. Ама ако не ги похвалваме от време на време те се отчайват и решават че няма за какво да се мъчат да се учат
                            Така е! Но лично мое мнение е че масово жените не могат да карат!!!
                            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Така е! Но лично мое мнение е че масово жените не могат да карат!!!
                              Напълно съм съгласен, но това не пречи от време на време да споменаваме с добро тези които ни правят добро впечатление
                              sigpic
                              BMW 316 Compact '95

Comment

• Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщение
                                Ако процента жени зад волана бяха колкото мъжете зад волана.......
                                Прав си колега, не споря, само отбелязвам
                                Назад, мамка ти! Стъпил си ми в аурата!

Alfa Romeo 155, 1.7

Comment

Working...
                                X