ам то и под масата мое да си приказваме нали, доколкото може да се говори и разбира де
Известие
Collapse
No announcement yet.
наздраве на всички
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщениеам то и под масата мое да си приказваме нали, доколкото може да се говори и разбира де
Comment
-
Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщениеПръщи ми кратуната.
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеай1вомайци.
Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеколега ма къде е това готино време...тука в перник ни издави само вали
Comment
-
Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщениеу дома е бре брате мой,у дома е.и тука си се мъчи да попрепръсква ама пак си е гот.Mercedes W202 - 200kompressor 99'
Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99'- ex''
Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениесега тука невали ама е студ
Comment
-
как видех темата ,,,,,,, ас не пием мноу мноу , АМА не моа да кажа и наздраве и от пазарджишката група155 осем хиляди клапана 16 вериги
0884650778 токи4а
http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related
Comment
-
Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщениепри нас праска,ама взе да намаля...
Comment
-
абе братя и сестри много ли пиете ве?аз не пия много ама не минава ден дане пия.всяка вечер си прая аперитивчето100-120гр.и 1биричка,ама всяка божа вечер а и събота и неделя и на обяд.ама много мразя да се напивам и още повече пияни свини покрай мен ,особено от онези дет кат глътнат и стават други.нося на къркане ама не обичам да превишавам.ама много ибъ.жната ш мъ устай вечи.все ми вика-дъртьо,дъртьооо.ама дрътия си е дрът.къв дърт бре,38године.ората на тез години си праят севтето и се женят а аз дрът.дрът ама с голем прът.ай че се поолях,има и колежки дет четат и мож да се ..............?
Comment
-
хахаха, колега ударило те е на откровения,айде и аз да споделя в тоя ред на мисли
Ние с мойта жена толкова много пием че една бутилка ракийка я пием цяла зима.Когато пием без повод (не всяка вечер) е по няма и 50мл преди вечеря и после биричка.Е когато се пие по някакъв повод си позволявам да се отпусна (когато не съм на бач на другия ден) , не нося много на пиене но съм веселяк когато пийна, не от тия дето се дразнят и буйстват.От време на време обичам да си сипвам по едно малко "вискенци" или да рупам фъстъчки с биричка когато съм пред компа вечер.Абе общо взето трябва да се пие с мярка.
Айде нека и други колеги споделят опита си на масата.Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
Горе главата, нищо че е празна...
Comment
Comment