Известие

Collapse
No announcement yet.

наздраве на всички

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ам то и под масата мое да си приказваме нали, доколкото може да се говори и разбира де
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от mirchozo Покажи съобщение
      ам то и под масата мое да си приказваме нали, доколкото може да се говори и разбира де
      може,може....ае лека и на тебе,че е време да се трупясвам....

Comment

• лека и на теб
        Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!

Comment

• Пръщи ми кратуната.
          164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от 164 td Покажи съобщение
            Пръщи ми кратуната.
            Ма пък вчера ти е било яко

Comment

• ай 1вомайци.
              Attached Files

Comment

• Само да изтрезнея ш видите как ш се напиа.Сменям бензиновата помпа на джипа,удрям един душ и засядам в кръчмата.Петък-ден на маистора!
                164 td-1989,164 td-1993,166 2.4 jtd 20V-2004,ibiza 1.0i-2000,DELTA INTEGRALE 2.0 16V Turbo-1991

Comment

• Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                  ай 1вомайци.
                  колега ма къде е това готино време...тука в перник ни издави само вали
                  Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                  Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                  Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                    колега ма къде е това готино време...тука в перник ни издави само вали
                    у дома е бре брате мой,у дома е.и тука си се мъчи да попрепръсква ама пак си е гот.

Comment

• Първоначално публикувано от galinves71 Покажи съобщение
                      у дома е бре брате мой,у дома е.и тука си се мъчи да попрепръсква ама пак си е гот.
                      сега тука невали ама е студ
                      Mercedes W202 - 200kompressor 99'
                      Alfa Romeo 156 1.8 16V TS 99' - ex''
                      Alfa Romeo 145 1.9JTD 99'

Comment

• Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщение
                        сега тука невали ама е студ
                        при нас праска,ама взе да намаля...

Comment

• как видех темата ,,,,,,, ас не пием мноу мноу , АМА не моа да кажа и наздраве и от пазарджишката група
                          155 осем хиляди клапана 16 вериги
                          0884650778 токи4а

http://www.youtube.com/watch?v=JLPSY...eature=related

Comment

• Първоначално публикувано от k_valkanov33 Покажи съобщение
                            при нас праска,ама взе да намаля...
                            ам кат праска при вас праскайте и вие ама не намаляйте.

Comment

• абе братя и сестри много ли пиете ве?аз не пия много ама не минава ден дане пия.всяка вечер си прая аперитивчето100-120гр.и 1биричка,ама всяка божа вечер а и събота и неделя и на обяд.ама много мразя да се напивам и още повече пияни свини покрай мен ,особено от онези дет кат глътнат и стават други.нося на къркане ама не обичам да превишавам.ама много ибъ.жната ш мъ устай вечи.все ми вика-дъртьо,дъртьооо.ама дрътия си е дрът.къв дърт бре,38године.ората на тез години си праят севтето и се женят а аз дрът.дрът ама с голем прът.ай че се поолях,има и колежки дет четат и мож да се ..............?

Comment

• хахаха, колега ударило те е на откровения,айде и аз да споделя в тоя ред на мисли
                                Ние с мойта жена толкова много пием че една бутилка ракийка я пием цяла зима.Когато пием без повод (не всяка вечер) е по няма и 50мл преди вечеря и после биричка.Е когато се пие по някакъв повод си позволявам да се отпусна (когато не съм на бач на другия ден) , не нося много на пиене но съм веселяк когато пийна, не от тия дето се дразнят и буйстват.От време на време обичам да си сипвам по едно малко "вискенци" или да рупам фъстъчки с биричка когато съм пред компа вечер.Абе общо взето трябва да се пие с мярка.
                                Айде нека и други колеги споделят опита си на масата.

Comment

Working...
                                X