добре бе Nigga, никой не те кара да харесваш чалгата. не искам да ти изброявам приликите между поп холка и хип хопа защото пак ще се развие една полемика безкрайна. обаче ако ти твърдиш че хип хопа не е това което чувам по радиото или телевизията, аз ще ти кажа че поп фолк идва от популярен фолклор - народна музика, фолклорна. а да кажеш че фолклора ни е пошъл, просташки и долен е обида за всеки патриот.
не разбирате ли че тука спора не е за и против чалгата, а за и против тесногръдото отричане на даден музикален стил заради лични пристрастия и поставянето на хората които слушат много или малко дадената музика в рамки, които не отговарят на истината!!! не можеш да ми кажеш че понеже понякога се забавлявам на чалга значи съм мутра, циганин, простак, глупав и т.н. Ми не съм.
не разбирате ли че тука спора не е за и против чалгата, а за и против тесногръдото отричане на даден музикален стил заради лични пристрастия и поставянето на хората които слушат много или малко дадената музика в рамки, които не отговарят на истината!!! не можеш да ми кажеш че понеже понякога се забавлявам на чалга значи съм мутра, циганин, простак, глупав и т.н. Ми не съм.
Comment