Известие

Collapse
No announcement yet.

Рок или Поп фолк

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от DanewRomeo Покажи съобщение
    Това да гледам клипове на Глория... не знам, брат, трябва да са ми резнали челния лоб, ама и лоботомизиран по-скоро бих слушал кънтри. Колкото до клиповете, които е пуснал колегата със свинския ник (не те обиждам, колега, ама някаква порода прасета беше това, нали), мога само да кажа, че ето заради такива ГЛУПАЦИ като Jadakiss, или там какъвто е, много хора си създават грешно впечатление за тази музика. Ебаси чекиджийския клип! Искате хип хоп, искате бруталия, ама да е от сърце?! Ето! Ееееето:

http://www.youtube.com/watch?v=q2QSUmmTazw
    Не ме обиждаш, аз нямам грешно мнение за хип хопа, харесва ми определено. Песента на Глория на мен лично много ми харесва, но това си е въпрос на вкус. Песента е направена майсторски, не е евтина чалга като "гаси тока".
    Опитвам се да обясня, че музиката е хубава и скапана.
    Убеден съм, че в много случаи си предубеден, и само защото това е Глория не ти харесва песента. Слушай песента, изпълнителят може да е хомосексуалист, мазохист, травестит, свиня, крадец, и какво ли още не. Това няма никакво значение за мен, аз слушам песента няма да се женя за него.
    "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
    К.М.

Comment

• твърдо за Кондьо !

Comment

• Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
        Не ме обиждаш, аз нямам грешно мнение за хип хопа, харесва ми определено. Песента на Глория на мен лично много ми харесва, но това си е въпрос на вкус. Песента е направена майсторски, не е евтина чалга като "гаси тока".
        Опитвам се да обясня, че музиката е хубава и скапана.
        Убеден съм, че в много случаи си предубеден, и само защото това е Глория не ти харесва песента. Слушай песента, изпълнителят може да е хомосексуалист, мазохист, травестит, свиня, крадец, и какво ли още не. Това няма никакво значение за мен, аз слушам песента няма да се женя за него.
        You gotta point there. Така е. И за да не кривя душата, а ме критикуват, си признавам - фен съм на Шишарката.
        Митьо Бомбата: Ех, какви времена бяха... животински времена

Comment

• Само Азис !
          sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Ок ами аз като съм от хората които не подбират ... аз съм на принципа или ми харесва или не .. мога да слушам и метъл, и чалга, и рок и рап, дори и прекалено мазните цигански ама за не повече от 1 минута
            Абсолютно всичко ... така че благодаря за подравите до момента ... :P

Comment

• Момчета...лично аз съм имал приятели не един и двама ДИВИ металисти..., които като пийнат и за купона е така се полигавят и потанцуват на чалга....да се посмеем. Естествено не я харесват, но не им пречи да се веселят на каквато и да е музика...стига компанията да е забавна....Обратното съм го правил и аз на някаква ЯКА жица...
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• За лигавенето и пиенето - ясно...
                Но за музиката като Изкуство наи-добре докосва душата ми готикметъла.Правенето на Музика , рисуването ...... са изкуства, неможе да се лигавиш, пиеш и ниски страсти напр. на една картина....
                sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                  правенето на Музика , рисуването ...... са изкуства, неможе да се лигавиш, пиеш и ниски страсти напр. на една картина....
                  Дали нещо е добро или лошо ,е въпрос само на собственото ни възприятие
                  “And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
                  ― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle

Comment

• Поздрав с една "чалгия" от популярната музика на 80-те години с елементарен текст "дори малко пошличък" и една безумно елементарна мелодия на синтезатор..........парчето е страхотна денс класика, ако денс музиката има класика. Ай наздраве......

http://vbox7.com/play:37be8ef4
                    К.М.

Comment

• Бях се засилил да напиша нещо, но не вярвам да го разбереш.
                      I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
                      Roosevelt

Comment

• Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
                        За лигавенето и пиенето - ясно...
                        Но за музиката като Изкуство наи-добре докосва душата ми готикметъла.Правенето на Музика , рисуването ...... са изкуства, неможе да се лигавиш, пиеш и ниски страсти напр. на една картина....
                        кво общо има рисуването с чалгата? а изкуството и готикметъла тотално ме унищожи като комбинация!
                        няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

• http://www.youtube.com/watch?v=o-nltPjr_Fw Чалга !?!?!?!?!?!
                          Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
                          Fiat Bravo II 1.4 90hp
                          sigpic
                          Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another!

Comment

• Първоначално публикувано от Pinky Покажи съобщение
                            Бях се засилил да напиша нещо, но не вярвам да го разбереш.
                            Много добре си постъпил, поздравления. Еволюираш в правилната посока.
                            К.М.

Comment

• Първоначално публикувано от bouncer Покажи съобщение
                              кво общо има рисуването с чалгата? а изкуството и готикметъла тотално ме унищожи като комбинация!
                              Ясна е работата...
                              sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

• Rammstein - benzin
                                Giulietta 1,6 JTDm 2013
                                156 SW 1,9 JTD 2003

Comment

Working...
                                X