Известие

Collapse
No announcement yet.

Кой, как го удари кризата!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Кой, как го удари кризата!?

Вече трети месец световна криза....
    Споделете на кой, как се отрази....колите като, че ли поевтиняха..а и не се търсят....някой останаха без работа...други си смениха жените и т.н.
    По добре палава италианка, отколкото скучен германец....
    https://www.youtube.com/watch?v=oE29b_nLoFE

Ми аз съм без жена, без работа само италианката ми ми доставя удоволствие
    sigpic
    Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
    BMW 316 Compact '95

Comment

Язе засега съм безработен,ма не заради кризата,ми по-собствено желание напуснах предишната работа/Екстриим тунинг/.Можеби не уцелих подходящия момент,ма ко да се праи-животКато цяло продавам и целия семеен авто парк,ма интерес почти нулев
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Кризата не ми се отрази по-никакъв начин, даже май стандарта ми се повиши, пазарувам си яко и се храня дооооста добре. Дано така си останат нещата и за напред.
        "Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
        К.М.

Comment

Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
          Язе засега съм безработен,ма не заради кризата,ми по-собствено желание напуснах предишната работа/Екстриим тунинг/.Можеби не уцелих подходящия момент,ма ко да се праи-животКато цяло продавам и целия семеен авто парк,ма интерес почти нулев
          Стегни се бе момче.....трябва от някъде доходи!
          на автопарка не му е сега времето...с него или трябваше да избързаш....или сега за без пари!

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
            Кризата не ми се отрази по-никакъв начин, даже май стандарта ми се повиши, пазарувам си яко и се храня дооооста добре. Дано така си останат нещата и за напред.
            Пестил си хитрец...то по време на чума, кой може пир прави!
            п. с. не се засягаи за последното...но си е находка сега да имаш спестена пара

Comment

Мен пък ме съкратиха от работа, и аз веднага се захванах със собствен бизнес(търговия) Щото мирен немога да седя.. И да ви кажа честно - За 2 месеца откакто стартирах, дотук съм доволен! И 5 световни кризи да има...
              Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!

Comment

Първоначално публикувано от Бобби Покажи съобщение
                Стегни се бе момче.....трябва от някъде доходи!
                на автопарка не му е сега времето...с него или трябваше да избързаш....или сега за без пари!
                Споко ве,шса опраиме,пък и автопарка се продава отдавна
                Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Като цяло отчитам спад в доходите. Понеже са ми пряко свързани с обема работа в сервиза, който обем пък е на 50% от този за ноември примерно.
                  Alfa Romeo 164 SUPER T. Spark /Base '95/ - gone for parts;
                  Lancia Kappa JTD '98 -

Comment

Бавят заплатите, съответно харча спестявания, сътоветно сега като ги дадоха най-накрая трябва да ги възстановя, ама не ми се отделят.
                    Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
                    Mazda 6 2.3 2005
                    sigpic

Comment

Няма работа
                      The greatest of all scientific hobbies!

Comment

Първоначално публикувано от suscrofa Покажи съобщение
                        E ти няма начин да не си на обратно
                        А при мен кризата се отразява косвено, уж всичко е нормално, но се чувства как нещо не е както трябва,нещо и парите недостигат, разходите нарастват.
                        От друга страна гледам и престъпността рязко нараства, подпомогвана от несръчната, меко казано политика на нашето любимо правителство
                        Last edited by fred; d.m.y г., 15:46.
                        Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                        Нагоре по стълбата, която води надолу
                        sigpic

Comment

За сега, освен че ми качиха лихвата по кредитната карта +2% финансово няма промяна. Дори взех по-голяма заплата заради новогодишния оборот в хотела, но това е временно. Иначе така се случи, че точно сега ходих в чужбина за кола и сега, и аз като мъри, продавам целия автопарк - която първа потегли. Па ако им излезе късмета и на двете - газ пак на Германия
                          166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

яко ми се отрази криазата на мене! свих се тотално, без покупки, без ресторанти, трудно стана!!! два месеца взимам под 300лв заплата заради силно падналите продажби, д**ба и кризата измислена!!! а сега и колата трябва да правя, е това ако не е КРИЗА!!!
                            Alfa Romeo 147 1.6 TS Distinctive

Comment

Кризата, ще я усетите лятото, когато е мъртъв сезон по принцип, тогава, който има да фалира, ще фалира, а който оцелее ще продължава и занапред. В нашата фирма се усеща спад в продажбите. Клиентите ни имат пари, но ги е страх да харчат, защото не са сигурни какво ще стане в бъдеще.

А лично за мен кризата ми се отразява положително (за сега)- цените на продуктите отиват на долу, колите ефтини, бензина без пари на фона на това, което беше лятото. Имотите и те поефтинели..
                              Lexus IS200

Comment

Working...
                              X