If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Вече трети месец световна криза....
Споделете на кой, как се отрази....колите като, че ли поевтиняха..а и не се търсят....някой останаха без работа...други си смениха жените и т.н.
Язе засега съм безработен,ма не заради кризата,ми по-собствено желание напуснах предишната работа/Екстриим тунинг/.Можеби не уцелих подходящия момент,ма ко да се праи-животКато цяло продавам и целия семеен авто парк,ма интерес почти нулев
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Кризата не ми се отрази по-никакъв начин, даже май стандарта ми се повиши, пазарувам си яко и се храня дооооста добре. Дано така си останат нещата и за напред.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Язе засега съм безработен,ма не заради кризата,ми по-собствено желание напуснах предишната работа/Екстриим тунинг/.Можеби не уцелих подходящия момент,ма ко да се праи-животКато цяло продавам и целия семеен авто парк,ма интерес почти нулев
Стегни се бе момче.....трябва от някъде доходи!
на автопарка не му е сега времето...с него или трябваше да избързаш....или сега за без пари!
Кризата не ми се отрази по-никакъв начин, даже май стандарта ми се повиши, пазарувам си яко и се храня дооооста добре. Дано така си останат нещата и за напред.
Пестил си хитрец...то по време на чума, кой може пир прави!
п. с. не се засягаи за последното...но си е находка сега да имаш спестена пара
Мен пък ме съкратиха от работа, и аз веднага се захванах със собствен бизнес(търговия) Щото мирен немога да седя.. И да ви кажа честно - За 2 месеца откакто стартирах, дотук съм доволен! И 5 световни кризи да има...
Това, което отличава човека от животното е алкохолът! Животните не поркат!
E ти няма начин да не си на обратно
А при мен кризата се отразява косвено, уж всичко е нормално, но се чувства как нещо не е както трябва,нещо и парите недостигат, разходите нарастват.
От друга страна гледам и престъпността рязко нараства, подпомогвана от несръчната, меко казано политика на нашето любимо правителство
За сега, освен че ми качиха лихвата по кредитната карта +2% финансово няма промяна. Дори взех по-голяма заплата заради новогодишния оборот в хотела, но това е временно. Иначе така се случи, че точно сега ходих в чужбина за кола и сега, и аз като мъри, продавам целия автопарк - която първа потегли. Па ако им излезе късмета и на двете - газ пак на Германия
166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена
яко ми се отрази криазата на мене! свих се тотално, без покупки, без ресторанти, трудно стана!!! два месеца взимам под 300лв заплата заради силно падналите продажби, д**ба и кризата измислена!!! а сега и колата трябва да правя, е това ако не е КРИЗА!!!
Кризата, ще я усетите лятото, когато е мъртъв сезон по принцип, тогава, който има да фалира, ще фалира, а който оцелее ще продължава и занапред. В нашата фирма се усеща спад в продажбите. Клиентите ни имат пари, но ги е страх да харчат, защото не са сигурни какво ще стане в бъдеще.
А лично за мен кризата ми се отразява положително (за сега)- цените на продуктите отиват на долу, колите ефтини, бензина без пари на фона на това, което беше лятото. Имотите и те поефтинели..
Comment